Preživljanje poletnega dopusta z mojo Jasno je nekaj najboljšega “ever”!

Prvič je bilo povsem spontano. Ona sveže ločena, jaz samska in sva se odločili, da se za dva tedna izgubi vsaka sled za nama. Na eksotičnih obalah sva spoznali kako zelo je lahko življenje lepo, če ga živiš. Sproščeni, brez vsakršnih zavor, sva bili pravi magnet za moške, pohotne oči. Ne bom lagala, tudi sami sva bili precej umazanih misli. A izbirčni, kot je prav.

Preživeli sva čudovit dopust na katerem sem prvikrat v življenju spala z moškim v isti postelji kot še en drug par. Nikoli ne bom pozabila Jasninega izraza na obrazu, ko ji je prihajalo že ne vem katerič in je omamljenega pogleda zrla vame. Spoznali sva kar nekaj zanimivih oseb za katere sva vedeli, da jih vidiva prvič in zadnjič. In, ko je tako, se človek precej drugače obnaša kot sicer.

Moj prvi seks na plaži

Na seznamu krajev kjer sem seksala, je kar nekaj manj običajnih. Med drugim se mi je uspelo potešiti v dvigalu, na klopi v parku in še kje drugje razen v postelji. Ampak na plaži pa resnično še ne. In to sredi belega dneva!

erotika in erotični oglasi

Larsa sem bolj malo razumela zato je bilo še kako dobrodošlo, da je obvladal jezik na druge načine. Denimo na tistega, ko mi je pod veliko brisačo zlezel med noge in za nekaj trenutkov iz oči izbrisal palme, bela jadra na azurno modri podlagi in belo peno, ki je udarjala ob obalo. Vedela sem, da je zagotovo nekje nekdo, ki naju opazuje z velikimi očmi, a bilo mi je povsem vseeno. Tisti hip sva bila v svojem svetu. Sprva pod brisačo, potem pa, ko je vetrič odnesel zaščito, gola vsem na očeh. Končala sva v plitvi vodi. Mivka mi je lezla med ritnici in povsod kamor je lahko, ampak v vodi je bilo zares enkratno.

Eva na obali bikini

Jasne ni domov

Moja seksi prijateljica je znala prespati povsem na drugem koncu kraja kjer sva bivali. Zjutraj je prišla vsa zmačkana nazaj, se zleknila na kavč in se odpiljeno smehljala. Že zjutraj je imela v roki kozarec viskija in z menoj podoživljala dogodke iz prejšnjega dne. Potem sva se smejali kot zmešani in pripravili načrt za nov dan.

Načrt, kakšen načrt? Živeli sva iz ure v uro. Najin načrt je bil le, da se imava lepo, počneva vse kar doma ne gre in se prepustiva domišljiji, ter štejeva orgazme. Teh je bilo kar nekaj. Z Jasno sva zelo dobri prijateljici. Celo tako dobri, da se v postelji ne umikava druga drugi. Nimam se za lezbijko, bi pa lagala, če bi rekla, da mi dotik ženske ni všeč. Nežen poljub na vzburjeni koži, prefinjeno obdelovanje moje gladke princeske, lizanje nabreklih bradavičk in dolgi francoski poljubi. Zjutraj pa kot, da ni bilo nič.

Dva tedna mineta kot “šus”

Žal vse lepo tudi hitro mine. Ko stopiva na letališče in kasneje na letalo, pustiva vse doživete zgodbe za seboj. Doma sva znova prijateljici, ki delata v priljubljenem gostinskem lokalu. Ena vodja strežbe, druga pa namestnica direktorja nabave. Spomini na lani so bili do teh dni potisnjeni globoko v naju, zdaj pa počasi spet prihajajo na plan. Jaz še vedno samska, ona ločena, a s tipom, ki vsekakor ne bo šel z nama. Kam? Kamorkoli … na mizi imava tri nove lokacije in prav kmalu se bova odločili za kraj, ki bo spoznal divji prijateljici, ki svoje najbolj vroče zgodbe pišeta kadar nista doma.

DELI
Prejšnji članekPoleti se dokazano proda več kondomov - Vse kar še niste vedeli o njih
Naslednji članekKakšnega seksa ženske ne maramo?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.