Najbolj “žgoč” portal pri nas, urgenca.com, je tudi v letu 2019 zabeležil konkretno rast iskanja spolnih partnerjev preko spleta! 118.000 nas je že 😲😍!!!

Slovenke in Slovenci iz leta v leto dokazujemo, da smo bolj odprti in bolj dovzetni za svoje potrebe. Spolnost je nekaj česar se nihče ne bi smel sramovati in nekaj česar bi morali biti (redno) vsi deležni. Večkrat dokazano dejstvo, da je seks koristen za naše splošno zdravje in počutje, prikimava temu.

Začudena EvaVerjeli ali ne, še leto nazaj nas je bilo na Urgenca.com 110.000, ta hip pa že preko 118.000! Zares impresivna številka, ki pove vse o odprtosti glav kar se seksa tiče. Seks je lep!

Številke, ki impresionirajo!

Odprtih je bilo kar 25.370 novih profilov, ki so skupaj z že obstoječimi generirali neverjetnih 23 milijonov ogledov! Trend uporabljenih naprav preko katerih so uporabniki dostopali do portala kaže, da je slabih 64% vseh obiskov prišlo z mobilnih naprav (telefonov in tabličnih računalnikov).

Iščeš SEX? Preizkusi BREZPLAČNO Urgenca.com!

🤩😋🔥

Že član? IZKORISTI izjemni 60% popust na vse dodatne storitve!

Erotični blog “Evin Svet” je v letu 2019 obiskalo kar 70.000 bralcev!

25.330 vročih fotografij

Samo v letu 2019 je bilo na Urgenca.com naloženih kar 25.330 fotografij vročih uporabnikov. Da so te dodale precejšnjo dodano vrednost spoznavanju preko tega spletnega portala dokazuje tudi število komentarjev teh fotografij, ki se je ustavilo pri 41.320.

Uporabniki na Urgenci so si izmenjali preko 4,6 milijona sporočil in 787,600 krat vprašali za šanse.

Preveri impresivne številke v spodnjem videu!

URG_infografike-2019

DELI
Prejšnji članekDrzna in seksi | Sara Kastelic
Naslednji članekKo so se Kitajke spolno prerodile
Hej, sem Eva! 28-letnica odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.