Izredno občutljiv in pomemben del moškega telesa. Penis! Pa poglejmo nekaj zanimivosti o tem moškem ponosu.

Slovnično ga nagovarjamo s “penis”, v resnici pa ga večinoma imenujemo povsem drugače. Ženske rade rečemo “tič”, mamice “lulček”, prave pohotnice pa kar “kurac”. Večkrat zasledimo v medijih še izraze kot so: moški ponos, junak, korenjak in batina. Zdaj, ko smo obdelali slovnico in sleng pa nazaj k bistvu in zanimivostim penisa.

erotika in erotični oglasi

Najprej nekaj dejstev

39 odstotkov moških je mnenja, da je njihov penis premajhen. Moški prespi na noč do 5 erekcij. 60-letnik naj bi imel v svojem življenju kar 5 trdih let!

Začudena EvaMoški imajo samo 1000 izstrelov?

Mnogi so mnenja, da vsakemu moškemu enkrat zmanjka tekočine. To seveda ni res, ker moška moda proizvajajo spermije vse do smrti. Vseeno koliko izlivov je imel moški v svojem življenju, teh nikoli ne bo zmanjkalo.

Jutranja erekcija

Erekcija za dobro jutro je fenomen, ki ga pozna vsak, ampak malo kdo ga zna razložiti. Pogostost je od moškega do moškega različna. Eden od vzrokov za erekcijo je tako imenovani refleksni lok. Erekcije pa se znebijo enostavno tako, da vstanejo iz postelje.

Zlom penisa

Pri zlomu penisa ne gre za zlom kosti. Pri tem se pretrga membrana, ki obdaja penis – kar pa je zelo boleče. Penis oteče na tri-kratno debelost in se pobarva na vijolično. Zlom penisa je nujna stvar in se mora takoj operirati. Na srečo moški tja dol ne dobi mavca. Dobra novica pa je, da je že nekaj tednov po operaciji penis spet v pripravljenosti za vse nujne in ne-nujne vratolomne napore.

Kot njegov nos

V povprečju je dolžina penisa med 12 in 17 cm. Na prvem mestu so temnopolti moški z 17,2 cm, sledijo jim zahodni Evropejci med z dolžino med 13 in 16,5 cm. Na koncu je vzhodno azijski penis z 12,3 cm. Mimogrede, povezava med penisom in dolžino nosa še ni bila dokazana, ampak obstaja pa majhna povezava med penisom in stopalom.

erotika in erotični oglasi

Velika »majhna razlika«

Med velikim in majhnim penisom je razlika več kot 30 cm. Najmanjši je velik samo okrog enega centimetra. Takrat govorimo o mikro penisu, ki je redka bolezen. Največji penis, ki je bil medicinsko dokumentiran, je bil velik kar 34,3 cm!

Obrezani moški se pri seksu bolj zabavajo

Začudena EvaPri moških pride do obreza zaradi medicinskih ali verskih razlogov. Približno polovica vseh moških je obrezanih. Mnenja o tem, če je seks boljši pri obrezanih moških, so različna. Vsak zastopa svoje. Študije na to temo kažejo, da je medicinsko popolnoma vseeno, če je ali če ni obrezan.

Kolesarjenje je krivo za impotenco

Vedno se govori, da kolesarjenje vpliva na potenco. To je res, ampak samo za gorske kolesarje. Moda so pri tem bolj obremenjena kot pa na ravni cesti, to pa lahko ima dolgoročne posledice.

DELI
Prejšnji članekKako vedeti katera je za v troje?
Naslednji članekKako poiskati sex partnerja za eno noč?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.