Iskanje spolnega partnerja preko spleta je postalo enostavno, ljudje pa smo do tega vse bolj odprti.

eroticne_zgodbe_po_ritki

Pogovarjala sem se s prijateljem in njegovo punco, ki nista mogla razumeti zakaj sploh kdo išče seks preko spleta. Njeno ugibanje je šlo v smeri, da so tovrstni portali za odrasle zgolj potuha za vse tiste, ki želijo partnerja. Razložila sem ji seveda, da temu ni tako. Njen pogled na te reči je zelo omejen saj ima že dolgo partnerja in s tem tudi reden seks.

Torej ji nič ne manjka. Seveda pa se lahko pripeti, da njun odnos ne bo več idealen in bo seks izginil iz njunega vsakdana takrat pa si bo eden ali drugi omislil ljubimca oziroma ljubimko. Seveda bi v tem primeru prišlo do varanja kar pa (bodimo pošteni) nakazujejo vsi rdeči alarmi.

Lepo je biti tudi samski

Vprašala sem jo ali morda meni, da bi vsi na svetu morali imeti partnerja in živeti srečno do konca svojih dni. Privzdignila je obrvi in dejala, da nikakor ne. Da nekaterim pač paše biti samski in, da s tem ni nič narobe. In potem sem jo vprašala, če si takšni ljudje tudi želijo in zaslužijo spolnih radosti.

Pogledala me je kot bi jo pravkar vprašala ali dam lahko dol njenega tipa: “Jaaaa normalno, zakaj pa ne?”

“In kje, draga moja meniš, da bi ti ljudje našli sebi podobnega spolnega partnerja?”

Potem se je značilno spačila in odmahnila z roko: “Ti in vaša Urgenca hehe.”

erotika in erotični oglasi

Njen fant je dotlej modro molčal, se vsake toliko nasmehnil potem pa Tjašo vendarle povprašal ali je še vedno enakega mnenja kot na začetku, da na takšni portalih sodelujejo zgolj prešuštniki.

Skriti fetiši

Ljudje smo zelo raznolika bitja in prav vsi v sebi skrivamo vsaj kakšno majhno skrivnost. Ko beseda o skrivnostih doseže stik s spolnostjo pa so te le še bolj skrite in potlačene v temno klet duše. A zakaj v resnici trpeti, se zadrževati in lagati samemu sebi in drugim o nečem kar te privlači, izpolnjuje, veseli?

Zenske spolne fantazije BDSM

Zaradi splošnega sramu in tabujem, da nekatere reči enostavno niso za v javnost. K sreči se to mnenje tudi pri nas počasi spreminja in vse več ljudi se je pripravljenih pogovarjati o nekdaj “prepovedanih” temah. Še vedno pa nam manjka kar precej, da bi postali odprta družba.

Kako torej najti partnerja, ki ga veselijo podobni fetiši? Morda usnjene oprave, nekoliko bolj grob seks v slogu 50 odtenkov sive ali pa denimo seks v troje, mogoče celo svinganje, menjava partnerjev. In to je zgolj vrh ledene gore vročih fetišev. Le kako lažje do kompatibilnega partnerja kot pa s pomočjo portalov za odrasle kjer se družijo podobno in enako misleči ljudje.

Previdnost je na mestu

Čeprav sama podpiram tovrstno iskanje spolnega partnerja in sem naravnost navdušena nad množico uporabnikov, ki se spoznavajo na naši nadvse vroči Urgenca.com, pa moram opozoriti tudi na previdnost. Ta je vedno na mestu tako v primeru deljenja osebnih podatkov s popolnimi neznanci kot v primeru, ko pride do vročega zmenka in so strasti na vrhuncu. Poskrbita za zaščito.

Omenjen spletni portal za odrasle Urgenca.com skrbi za anonimnost in v nobenem primeru ne prikaže vaših osebnih podatkov drugi osebi zato so lahko vsi uporabniki in uporabnice (teh je že več kot neverjetnih 137.000!) popolnoma mirni. A za svojo varnost moramo poskrbeti tudi sami.

Jaz pravim: Brez seksa nam živeti ni, pridi v našo družbo tudi ti! 😍

DELI
Prejšnji članekVozi miško!
Naslednji članekImajo tudi moški točko G?! 7 korakov za masažo prostate
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.