Dragi fantje, ne sanjajte samo o tem, kako vas bo bejba oralno zadovoljila, ampak jo k temu napeljite na najboljši možen način

Eva pomežikMoški sicer uživajo, ko se ženska z ustnicami sprehaja po njihovem telesu, toda tisti »pravi« užitek se zanje začne šele takrat, ko začutijo ustnice in jezik na svojem “tičku”.

Pri ženskah je stvar povsem drugačna, saj bo marsikatera pri poljubljanju ali nežnem grizljanju vratu (pri tem ji ne delajte značilnih ljubezenskih ugrizov, saj ji z njimi lahko čisto mimogrede povzročite resno infekcijsko okužbo) uživala ravno toliko kot takrat, ko boste položili glavo med njene noge.

Žensko telo je ena sama velika erogena cona

Če boste takoj na začetku »napadli« povsem suho in ne-vzburjeno vagino, v želji, da jo čim prej vzburite, se za sladostrasten večer lahko obrišete pod nosom, saj ji boste povzročili le bolečino v pravem pomenu besede. Ženske potrebujemo vsaj na začetku nekoliko več razvajanja, pozornosti in občutka, da smo ljubljene. Tudi vam verjetno ne bi bilo všeč, če bi si naša partnerka stlačila naš ponos v usta, kot da je za to plačana, kajne?

Možnosti, ki jih ponuja golo ali napol golo žensko telo, imate mali milijon. Od strastnih poljubov po obrazu, lizanja ušesne školjke in sesanja mešičkov, prek nežnih lizov po vratu, preko katerih nato pihnete sapo in povzročite hladno-topel občutek, ob katerem jo bo zagotovo stresla prijetna kurja polt. Ko se boste naveličali igranja z zgornjim delom telesa, nadaljujte s poljubi po ramah, ki so ravno tako zelo erotičen del ženskega telesa in se počasi spustite do prsi.

erotika in erotični oglasi

Prsi? To je pa že bolje!

O slednjih kroži med ljudmi zanimiv dovtip, češ da jim je z otroškimi vlakci skupno to, da je oboje namenjeno majhnim otrokom, vendar se z njimi najraje igrajo odrasli moški. Pozor, prsi so pri veliko ženskah izredno občutljive in čeprav nekaterim ugaja, če je moški z njimi nekoliko bolj grob, to ne pomeni, da jih lahko mesite kot testo za kruh. Nekatere imajo sicer tudi manj občutljive, druge nerade vidijo, da se moški igra z njimi, zato nekega vsesplošnega recepta tukaj ni. Sami najbolje poznate svojo partnerico in sami veste, kaj ji najbolj ugaja.

Zelo erotičen del telesa je tudi spodnji del trebuha. Saj veste kakšen prijeten krč vas zagrabi v notranjosti, ko vam ženska zdrsi z ustnicami od prsnega koša navzdol? Prav takšen občutek bo ob tem doživela ona, čeprav se v primeru, da je bolj žgečkljive sorte, tako trebuhu kot predelom pod prsmi raje preventivno izognite.

Eva erotično perilo

Kombinirajte nežne grizljaje, poljube, kratke lize (saj vam ne bi bilo všeč, če bi vas celega poslinila, kajne?), oziroma to kar veste, da je ženski pod vami všeč in najverjetneje bo takrat, ko boste glavo pomaknili pod pas, že moledovala za kaj več.

Klitoris ni samo majhen penis

Čeprav se del ženskega telesa, ki ga večina ljudi ljubkovalno imenuje »ščegetavček«, ob spolnem vzburjenju napolni s krvjo, zaradi česar otrdi in pokuka na plano, to ni ženski Začudena Evanadomestek penisa. Medtem, ko se pripravljate na nadaljevanje, ga lahko narahlo obliznete z jezikom, nato pa se posvetite ljubkovanju notranjih strani kolen, ki so erogena cona pri velikem procentu žensk in se počasi preselite na notranjo stran stegen.

Pričakovanje sladkosti je močan afrodiziak, vendar se zna v prevelikih količinah obrniti proti vam, zato je kljub vsemu ne dražite preveč časa. Počasi se približujte vagini, ki je v tem trenutku že dodobra navlažena in jo rahlo poljubite. Privoščite partnerki nagajiv pogled ali pomežik in naredite globok liz po celi dolžini. Začnite z zadnjim, širšim delom jezika in končajte na ščegetavčku s konico le-tega. Bodite nežni.

Pozabite na porniče!

Ne opletajte z jezikom, kot da imate pred usti sladoled, ki se topi julija ob dvanajstih. Vaši gibi naj bodo odločni, vendar enakomerni, od začetka pa vse do vrha, kjer lahko z jezikom nekajkrat obkrožite ščegetavček ali se sprehodite čezenj in spet na dno. Zelo priljubljeni sta tudi tako-imenovani »osmica«, ko z jezikom napišete to številko po zgornjem delu vagine in abeceda, ko poskusite po njej napisati vse črke abecede.

Ko boste začutili, da so njeni sokovi povsem preplavili vagino in vaša usta, lahko vanjo počasi porinete prst (ne pozabite si predhodno postriči nohtov in umiti rok) in obenem nadaljujte z lizanjem. Če notranjost ni pretesna, lahko dodate še enega in ju obrnete navzgor proti venerinemu gričku (po še vedno nedokazanih teorijah, naj bi tako dosegli zloglasno točko G, ob draženju katere naj bi ženska doživela izredno intenziven orgazem).

Ko boste začutili, da je klitoris povsem izstopil, je čas, da se mu posvetite na prav poseben način. Objemite ga z ustnicami ter zelo nežno posesajte (obenem ga lahko dodatno dražite tudi s konico jezika). S tem boste ustvarili vakum, ob katerem jo bo metalo po postelji sem ter tja, vendar pazite, da ga ne potegnite premočno, kajti bolečina, ki jo bo ob tem doživela, je podobna ugrizu v vaš penis (najbrž večino vas zaboli že sama misel na to).

Tako kot seks ni samo “misijonarec” tudi orala pozna več poz

Mišljenje, da ob oralnem zadovoljevanju obstaja samo en položaj in ta je tisti, ko ženska leži na hrbtu, moški pa ima glavo med njenimi nogami, je povsem zgrešeno. Izredno priljubljen položaj je namreč »face-sitting« (izraz, ki je nekaterim morda poznan iz sado-mazohizma, vendar se v tem primeru izvaja v veliko milejši obliki), ob katerem se uležete na hrbet, ženska pa »zajaha« vašo glavo in vam ponudi »muco na pladnju«. Tako boste imeli prost dostop tako v njeno široko odprto notranjost, kot do klitorisa, ki je v tem primeru še posebej izpostavljen.

Erotični oglasiŽal je pomanjkljivost tega položaja ta, da ženskam med uživanjem rada klecnejo kolena, zato je morda primernejši nekoliko bolj akrobatski »ležalnik«, ki je precej podoben, s to razliko, da skrčite noge, ženska se s hrbtom uleže nanje, razširi noge in uživa kot na plaži.

Previdno – v obeh položajih lahko zaradi pritiskanja vagine na obraz hitro ostanete brez sape, zato si zapomnite, da ne smete nikoli in nikdar dihati vanjo.

Veliki O

Bližajočega orgazma ne boste mogli zgrešiti. Tako kot pri vas, tudi pri ženskah dihanje postane še silovitejše, iz njenih ust priplava glasen ali tišji krik, dokler se nenadoma ne strese v nasladi. Pomembno je, da med približujočim se vrhuncem, ne zmanjšate tempa obdelovanja. Potem pa vsekakor “odlepite” svoja usta od vibrirajoče vagine. Tako kot večini moških ni všeč, če se neposredno po orgazmu draženje takoj nadaljuje, bo tudi ženski takojšnje nadaljnje draženje klitorisa povzročilo neprijeten občutek.

Tako kot se je oralnega zadovoljevanja morala naučiti vaša partnerka, bo tudi iz vas mojstra naredila šele vaja. Sto ljudi, sto različnih okusov in sto ljudi, sto različnih želja. Zagotovo ni vsem všeč čisto vse, saj nekatere ženske ne uživajo ob ljubkovanju določenih delov telesa, spet druge rade vidijo, če dobijo med strastnim lizanjem prst v danko …

Spodbujajte jo, naj vam sproti govori, kaj ji bolj in kaj ji je manj všeč in prej ko slej boste našli idealno kombinacijo, s katero jo boste spravili do neslutenih užitkov.

DELI
Prejšnji članekSEKS in Slovenci 2021 | Nagradna anketa!
Naslednji članekJe prostitucija pri nas še vedno tabu?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.