Vsi smo krvavi pod kožo in se včasih zapletemo tudi v kak vroč pogovor preko chata, delimo neprimerne fotke in podobno. Ampak zakaj ne deluje vedno in pri vseh enako? Pa poglejmo kako ženske vidimo vse skupaj.

eva na racunalnikuZa začetek razblinimo en stereotip, ki govori, da se ženskam gnusijo vulgarna sporočila, ki so nemalokrat pospremljena s fotkami moških spolnih organov. Dragi moji, tudi ženske rade vidimo tiča. Odvisno od dneva in vzdušja ter lastnika tistega orodja, a definitivno jih imamo rade.

Kar pa še ne pomeni, da se preko Urgence ali kje drugje spoznava in mi namesto uvodnega pozdrava in kakšne intelektualni misli v obraz vržeš svojega korenjaka. Je lahko še tako lep, obilen in trd pa pri meni in tudi drugih bejbah ne bo dosegel želenega. Vse je odvisno od začetka komunikacije.

Kvaliteten začetek pogovora

Ne glede na to ali uporabljaš kakšen portal za resne zveze ali takšnega za bolj enkratno veselje in ONS (One Night Stand ali seks za eno noč), je pomembno, da pričneš s kvalitetno komunikacijo. Tako kot fotke tičev, odpadejo tudi zlajnani pozdravi v stilu “oj … živijo kako si … danes je pa lepo vreme ane?” in podobno.

Bodi prepričan, da to sporočilo leti v koš. Še posebej v primeru, ko moški nagovarja žensko mora imeti v mislih, da ima preeeeecej več konkurence, kot pa je to obratno. Masa sporočil je enostavno ogromna in tvoje mora biti zares unikatno, da ga bom opazila kaj šele nanj odgovorila.

erotika in erotični oglasi

Torej, za uvod bodi kulturen, pokaži spoštovanje in, če le imaš kanček smisla tudi humor. Če boš fajn še na fotkah obstaja velika verjetnost, da bova kakšno rekla.

Nadaljevanje v drugi fazi

Če uspešno preživiš prvo fazo in pride do nadaljevanja komunikacije si na dobri poti, da se zgodi celo kaj več. Kdaj nastopi druga faza? Boš že začutil. Drži se samega sebe, ne laži in ne hvali se, da imaš to in ono, če potem tega ne moreš ne pokazati ne dokazati. Punce imamo rade različne tipe z različnimi tiči in sploh ni najbolj pomembno, da imaš med vsemi največjega.

Bolj pomembno je, da ga znaš uporabiti, ko pride čas in, da te seveda ne pusti na cedilu. Presenečen bi bil, ko bi vedel koliko mladih fantov že ima težave s prebujanjem svojega junačka. Tableti, geli, ni da ni. Dragi moji, preveč cigaret, alkohola drog in stresa ubije vašega korenjaka oziroma mu jemlje voljo do življenja.

Ne sili z glavo skozi zid

Če ti ženska na drugi strani pove, da nečesa ne mara potem to spoštuj. Trmarjenje in nadležno spraševanje vodi v “block” in adio. Razvnemi njene strasti na domiseln način in poskrbi, da te bo sama želela videti v živo.

Ko bosta na tej točki se vama bo odprl nov svet. Tako kot moških je na portalih za vroče zmenke tudi veliko različnih žensk z različnimi cilji in potrebami. Sploh ni res, da ženske nikoli nimamo trenutka, ko bi zgolj seksale in ne bi bile romantične. Torej …

Nagajive fotke

Se sprašuješ kdaj je čas za nagajive fotke? V resnici na Urgenci ves čas saj so prisotne že v samih profilih. A deljenje zasebnih fotk in vroča komunikacija je vendarle nekaj kar mora sprožiti določena kemija.

Obvezno dodaj vsaj profilno fotko!

Ženske potrebujemo malce več od kakšne mišice ali razgaljenega tiča. Sama obožujem, če me tip slači z besedami ne, da bi se sploh videla prej v živo. Takšen, ki mu to uspe ima zelooo veliko možnosti, da ga bom sama povabila nekam (pa verjetno ne samo na pijačo) in ga dala dol saj ima več kot očitno razvito domišljijo in mi lahko da “več”.

Tudi sama intenzivnost vročih sporočil se stopnjuje, fotke postajajo vse bolj nazorne, potrebni pa so pripisi, da ženske začutimo, da so bile ustvarjene prav za nas. V resnici si v živo napiševa pravo vročo zgodbo, ki se navadno konča z roko v hlačkah.

A le takrat kajti naslednjič te hočem videti in začutiti v živo!

DELI
Prejšnji članekPridruži se mi na Instagramu!
Naslednji članekPošlji mi fotko v modrcu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.