Za dvig samozavesti v spalnici

ženske težave pri seksu

Če se v spalnici počutite negotovi ali sramežljivi, niste sami. Na srečo obstaja več načinov, kako premagati to težavo in odkriti večje zadovoljstvo v intimnih trenutkih s svojim partnerjem.

Komunikacija je ključna

Prvi in najpomembnejši korak pri premagovanju pomanjkanja samozavesti v spalnici je odprta in iskrena komunikacija s partnerjem. Pogovorite se o svojih željah, fantazijah in potrebah.

S tem ne samo, da boste bolje razumeli drug drugega, ampak tudi okrepili občutek povezanosti. Ne pozabite, da je komunikacija dvosmerna ulica, zato poslušajte tudi svojega partnerja in se odprto odzivajte na njegove izražene želje.

Spolnost in zenski orgazem

Sprostite se

Eden od glavnih vzrokov za pomanjkanje samozavesti v spalnici je prekomerna napetost. Ta pri moškem vodi v težave z doseganjem erekcije, pri ženski pa zaradi suhe nožnice vodi v boleč spolni odnos.

Pomembno je, da se sprostite in se zavedate, da nihče ni popoln. Morda se zdi, da je vaš partner videl vse vaše pomanjkljivosti, vendar je prav tako pomembno, da se spomnite, zakaj sta si izbrala drug drugega. Ustvarite sproščeno vzdušje, ki vam bo omogočilo, da se počutite bolj udobno v svoji koži.

Izkoristite erotične igračke

Uporaba erotičnih igračk lahko popestri vaše intimne odnose in vam pomaga, da se bolje počutite v spalnici. To so lahko vibratorji, masažna olja, manšete za vezanje ali karkoli drugega, kar vas ali vašega partnerja vzburja. Skupaj raziskujta, kaj vama ustreza, in se skozi igro in zabavo bolj povežita.

Fantazije in Role-play

Fantaziranje in igra vlog lahko zagotovo vneseta svež veter v vaše intimne odnose. S partnerjem se dogovorita za določene vloge ali scenarije, ki vaju vzburjajo. To vedno pomaga prekiniti dolgočasno rutino in omogoči, da se počutita bolj samozavestno v vlogah, ki jih igrata. Pomembno je, da je vsak korak v tej igri sprejet s soglasjem in spoštovanjem vnaprej dogovorjenih meja.

Učenje in raziskovanje

Pomanjkanje samozavesti v spalnici je lahko priložnost za osebno rast. Nihče se ne rodi kot mojster seksa, ampak se z leti uči in razvija. Preberite kakšne knjige, obiščite delavnice ali se pogovorite s strokovnjaki o spolnosti. Seveda pomaga tudi spletno “izobraževanje” a vam svetujem, da trde pornografije ne jemljete za podlago, ki vam bo kasneje služila v spalnici. Spoznavanje lastnega telesa in telesa partnerja vam bo pomagalo, da se počutite bolj suvereno in izboljšate svoje intimne odnose.

Pomanjkanje samozavesti v spalnici je nekaj, s čimer se lahko soočimo vsi. Pomembno je, da se s partnerjem odprto pogovorimo o svojih občutkih, si priznamo, da smo le ljudje, in se skupaj trudimo za boljše intimne odnose. S komunikacijo, sprostitvijo, raziskovanjem in odprtim umom lahko odkrijete nove dimenzije užitka v svojem razmerju. Če na mizo pade ideja o trojčku ali celo svinganju naj to ne bo povod za prepir, ampak za zanimivo debato v kateri bosta preverila ali vaju oba privlači enaka fantazija.

DELI
Prejšnji članek5 razlogov zakaj njej ne pride!
Naslednji članekDavljenje nevarna pot do ograzma
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.