Prejela sem sporočilo bralke, ki je potarnala, da bo poleg vsega letos, še za novo leto sama

Čeprav je bil uvod precej žalosten pa se je nato hitro pošalila, da ji bo manjkal predvsem novoletni seks, ki ga redno prakticira zadnjih nekaj let. Odpiranje in špricanje šampanjca ostane, le tisto drugo polivanje pa bo menda izostalo. In kako je prišlo do tega? Žal ima ljubimca, ki živi nekoliko dlje stran in je pod prepovedjo gibanja.

Pišeta si, si pošiljata slike in uporabljata tehnologijo tudi za to, da se vidita v živo. Predlagala sem ji naj si iz misli izbriše informacijo, da letos za novo leto ne bo seksala, le nekoliko jo naj prilagodi.

“Z njim mi bo prišlo za novo leto!”

via GIPHY

Za izziv pa si lahko postavita vroč sexting preko telefona, morda celo z video prenosom v živo in drug drugega pripravita do tega, da bo odštevanje do novega leta letos vroče in napeto kot še nikoli. V pripravi do zadnje pol minute, … razvneta, pohotna, on trd, ona mokra, oba pa pa pripravljena, pri koncu z močmi … 3, … 2, … 1, ….. orgaaazeeeemmmm!

Strinjala se je, da je to najboljša ideja kar jih je slišala zadnje čase in zagotovila, da se zagotovo lotita praznovanja na ta način. No, pa naj še kdo reče, da se ne da. Kjer je volja, tam je pot. Pa kmalu (upam) nazaj v normalno in do seksa kot se spodobi. Telo ob telo, z vročimi poljubi in vsem kar sodi poleg.

Že veš, da lahko na Urgenca.com uporabiš tudi avdio/video sex klepet?! 🔥

DELI
Prejšnji članekLepe sexy praznike vam želim!
Naslednji članekVroč obisk na zadnji dan starega leta!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.