Naslednje kategorije veljajo bolj za partnerja, ki se nista spoznala ravno včeraj. Pomembno je, da sta sproščena in si lahko povesta karkoli.

Komuniciranje

Pogovoriti se morata o tem, kaj vama je pri seksu všeč in kaj želite od partnerja. Če si bosta povedala, kaj vaju moti, se bosta v prihodnje izognila težavam. Seveda naj ne ostane pri kritiziranju. Povejte mu (ji) tudi, kaj vam je všeč.

erotika in erotični oglasi

Eksperimentiranje

Če že nista za menage-a-trois, bodo prav prišle vsaj kakšne igračke iz sex shopa. Maškare so mimo, vendar to ni razlog, da si ne moreta nadeti kostumov. Sicer pa naj vama ne bo v nadlego, denimo, analni seks. Ko smo že pri anusu – menda je moškim všeč, če ta predel ne ostane “neobdelan”.

Obojestranskost

To, da morata biti po seksu oba zadovoljna, mi verjetno ni treba poudarjati. Upoštevajta vse tisto kar vesta drug o drugem in si dovolita biti kreativna na način, da mislite tako nase kot na partnerja. Če sta zadovoljna oba je svet lepši kot, če to denimo velja le za vas.

Spontanost

Saj veste, da imamo ženske rade presenečenja? To velja tudi za spolno življenje. Če vas v trenutku prime želja po mesenem zadovoljstvu, presenetite partnerko in pohotno zgrabite …

via GIPHY

Prilagodljivost

O tem, da smo si različni, čivka že vsak vrabec. Včasih se je treba malce prilagoditi, da se lahko uskladita. Mogoče vas bodo nova odkritja po njeni (njegovi) predlogi tako navdušila, da boste hoteli početi samo še to.

Eva pomežikPoželenje

Vsakdo si želi biti za svojega partnerja nepogrešljiv. Kaj je lepšega, kot da si te nekdo neizmerno želi, da hrepeni po tvojem dotiku, poljubu, … Seks bo veliko bolj strasten, če si bosta medsebojno pokazala, da se obožujeta.

Zabava

Navsezadnje se morata pri seksu tudi zabavati. Kakšen navihan pretep z vzglavniki za pred-predigro bo zvišal raven adrenalina …

DELI
Prejšnji članekInsta petek
Naslednji članekOdvisnost od seksa
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.