Zadnjič sem zvečer legla pred televizijo in se odločila pogledat kakšen film. Pretirano izbirčna nisem bila. Preveč lena in utrujena po celodnevnem skakanju po mestu in sledenju moje hiperaktivne prijateljice.

Ujela sem pričetek filma z naslovom »Jedro«. Malce fantastična zgodba o skupini znanstvenikov, ki rešujejo planet kateremu grozi poguba. Jedro planeta se je namreč ustavilo in nastala je elektromagnetna katastrofa (na kratko povedano).

Kar sem želela izpostaviti, pa je bil sam konec filma. Po silnih pripetijah, vožnji s posebnim vozilom skozi plasti planeta vse do jedra, je pomrla večina junakov. Ostala sta le še privlačna ONA in ON. Ko se je že zdelo, da sta tudi sama pogubljena, se nekako uspeta izvleči. Vse do takrat, ko jima ne.

Sprijaznita sta se z dejstvom, da bosta umrla na dnu oceana v tisti kapsuli, ki ju je varno pripeljala do samega jedra in nazaj. Takrat sem pomislila, da se podobno končujejo vsi filmi s podobno vsebine in v misli se mi je prikradlo vprašanje.

Kaj pa bi si v resnici sama zaželela v takšnem primeru?

Na smrt obsojena sedim ob seksi moškem, sprijaznjena s koncem svojega kratkega življenja in vesela, da sem pravkar rešila ves svet. On me, vdan v usodo, pogleda in skomigne z rameni. Je to to?

Amm, ne! Hočem se dati dol še zadnjič v življenju!

Zlezla bi mu v naročje in mu med počasnim poljubljanjem pričela odpenjati hlače. Poskrbela bi, da bi bil kljub nesrečnemu koncu še zadnjič pripravljen na veliko akcijo. Božala bi ga, uživala v njegovih pogledih, ko bi se slačila pred njim in mu prsi prislonila na obraz. Glasno bi se nasmejala in se prepustila njegovim poljubom, ki bi pričeli prekrivati razgaljene prsi.

Zakaj pa ne, saj je tako ali tako konec vsega?! No ja, v resnici bi po vsej verjetnosti cvilila, da še nočem umreti hehe.

Za hip bi oba pozabila na usodo in se enostavno potopila v svoj svet. Rešila bi se svoje »uniforme« in jo odvrgla na armaturno ploščo kjer bi počasi ugašale še zadnje lučke. Ljubila bi se, brez zadržkov in brez nepotrebnih vprašanj.

Vse do trenutka, ko bi naju (vsaj v filmu je bilo tako) povsem nepričakovano našla vojaška mornarica sredi oceana. Kavlji, ki se pripnejo na zadek kapsule se napnejo, sunek naju postavi pokončno in vsa najina odvržena oblačila zletijo daleč stran od najinih rok.

Čez nekaj minut pred uniformiranci in kamerami stojiva junaka celotnega planeta, povsem gola kot Adam in Eva, a prijetno potešena po zadnjem seksu najinega življenja. Njemu ne stoji več, moje bradavice pa še vedno izdajalsko stojijo. Začudeni obrazi zrejo v naju in na čelu se jim izpisujejo razno razna vprašanja. K sreči pa ima moj junak na zalogi vedno pravi odgovor.

»Veste, tam doli … v jedru, je precej vroče.«

DELI
Prejšnji članekAlarm ona ni potrebna?!
Naslednji članekSeks položaji in zakaj so pomembni?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.