Farmacevtski gigant Pfizer je pred časom opravil veliko mednarodno raziskavo v kateri so anketirali 12.558 moških in žensk iz sedemindvajsetih držav sveta.

Poglejmo nekatere številke: 35% anketirancev je razkrilo, da jim primanjkuje spolnih užitkov. Moški v ZDA in v Veliki Britaniji ima spolni odnos v povprečju približno šestkrat na mesec. Še bolj pa skrbi podatek, da je s svojim seksom v najmočnejši državi na svetu zadovoljnih le 55 odstotkov moških, v evropski Veliki Britaniji pa ta odstotek še pade – na sramotnih 39,5 odstotka!?! Za razliko od teh zahodnjakov so mnogo bolj zadovoljni s svojimi erotičnimi doživetji v  Mehiki. Njihovi »latino ljubimci« vodijo na lestvici zadovoljstva z lastnimi spolnimi izkušnjami, kar 75 odstotkov jih meni, da je njihova posteljna telovadba na zavidljivi ravni.

via GIPHY

Svetovno priznana avstralska spolna terapevtka, doktorica Rosie King, ocenjuje, da je ta raziskava zelo pomembna saj prvič nedvoumno razkriva, da je spolno nezadovoljstvo vse večje. Ugotovili so namreč, da je vsak drugi par (torej 50 odstotkov) na svetu razočaran s svojim spolnim življenjem. Celo četrtina moških pa je brez dlake na jeziku odgovorila, da bi si želeli izboljšati svojo spolno izkušnjo.

Doktor Kingova je prepričana, da se težave moških ne kažejo le zaradi psiholoških, temveč tudi zaradi telesnih dejavnikov (to izjavo je treba vendarle le treba »vzeti nekoliko z rezervo«, saj Pfizer dober del svojih zaslužkov gradi na zdravilih, ki omogočajo večjo spolno moč«). Vsekakor pa je globalna raziskava dokazala, da je s svojo erekcijo zadovoljno le 36 odstotkov moških, najmanj polovica moških pa ima stalne ali občasne težave z dosego in ohranitvijo erekcije.

Za večjo trdnost svojega spolnega uda je, tako trdi Pfizer, več kot četrtine moških pripravljeno vzeti zdravilo na recept, baje pa bi partnerke takšno odločitev svojih ljubimcev z veseljem podprle.

Eva pomežik
“Pridruži se mi na Urgenci+

PS.: Trdnost vašega uda ali pa vlažnost vagine lahko hitro preverite na naši mali kliniki za velike potrebe – www.urgenca.com, kjer si vedno lahko popestrite spolni vsakdan 😉

DELI
Prejšnji članekBella Thorne (21) režirala pornografski film?!
Naslednji članekMinute joge za oči in možgane!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.