Ko ti zjutraj zadiši vse drugo kot mleko in kosmiči, je to znak, za nekoliko drugačen zajtrk. Tisti, petelinji namreč.

V samih spodnjicah se je najprej iz spalnice sprehodil v kopalnico in po kratkem jutranjem ritualu še v kuhinjo. Ona je stala za pultom, neverjetno privlačna v njegovi razvlečeni majici, ki ji je segala ravno preko zadnjice. Še od vroče noči kuštravih las, je pripravljala zdrav obrok za oba. Opazoval jo je pri rezanju jagod in pomislil na tiste njene, tako lepo nabrekle.

Spomnil se je, da pod majico nima ničesar. Le čudovito, pohotno telo, ki ga je poneumljalo vse od prejšnjega večera, ko sta komajda prišla oblečena iz avtomobila in garaže, do njegovega stanovanja. Celo pot se je obešala nanj, ga poljubljala in nagajivo sesala njegov jezik iz ust, medtem ko je njena dlan krožila po njegovem mednožju. Imel je tako trdega, da je še komajda hodil.

Vožnja z dvigalom je bila zanju pravi izziv in takrat je prvič videla njegovega korenjaka. Enostavno se ni mogla upreti da ne bi. Tistih nekaj nadstropij je bilo dovolj, da ga je nadvse nagajivo parkrat polizala in se mu režala v obraz, ko ga pred odpiranjem vrat nikakor ni mogel stlačiti nazaj v hlače. Raje ga je zakril z jakno, ki jo je k sreči nosil v rokah in se urno sprehodil do vrat stanovanja.

Od tam dalje je do spalnice nato vodila sled iz njunih krpic in videti je bilo kot prizor iz Janka in Metke, le da bolj za odrasle. V spalnici sta se naskakovala vse do jutra in pokazala mu je kaj vse je zamudil v zadnjih letih, ko se je oklepal svojega propadlega razmerja, namesto, da bi opazil njene poglede, ki so ga slačili že na daleč. A za vse pride svoj čas in očitno je bilo tudi v tem primeru tako.

Spomini na prejšnjo noč so v njem znova prebudili poželenje. Približal se ji je od zadaj, jo z rokama nežno objel okoli pasu in ji brado naslonil na rame. Nasmehnila se je in mu ponudila zrelo, rdečo jagodo. Ko je ugriznil v sočen sadež so se sladki sokovi pocedili po njenih prstih in spomnil se je na njene seksi jagode. Njegove dlani so hitro ubrale pot pod majico in se po goli koži sprehodile navzgor vse do jedrih dojk, ki so tako lepo sedle v njegove roke.

Seks v kuhinji eroticna zgodba

Rad jih je težkal, božal in tudi poljubljal kadar je bil dovolj blizu. Tokrat se je moral zadovoljiti z božanjem in draženjem čutnih bradavic, ki so hitro nabreknile. Poljubil jo je na vrat, pa nekoliko višje, tam pod ušesom, pohotno grabil za joški in prestopal za njenim hrbtom kot bi jo vabil na ples. Z rokami je segla nazaj, objela njegovo športno oblikovano zadnjico in ga potegnila k sebi, da je svojo nabreklino v hlačah naslonil na njeno zadnjico.

Potem je pričela izkušeno vrteti boke in s svojo ritko božati prebujenega korenjaka za seboj. Roke pod njeno majico so vse bolj grobo grabile za njeni joški, in nabrekli bradavički sta se večkrat znašli v objemu njegovih členkov. Globoko je zajela sapo, se naslonila z rokama na pult in boke potisnila nazaj. Čutila je kako sili s svojim trdim tičem pod njeni goli ritnici. Z levico je segla nazaj, umaknila njegove oprijete spodnjice na stran, da je njegov korenjak odskočil proti njej in se mu mamljivo nastavila.

Le še nekoliko bolj je razmaknila svoje noge, z roko s sprednje strani segla navzdol, se po poti dotaknila vzburjene češpljice, ki se je medila kot za stavo, potem pa med nogami poiskala vrh njegovega lepega tiča. Sprva si je z njim samo nežno božala vzburjeno muco, drgnila nabrekel gumbek radosti, potem pa ga usmerila nekoliko nižje, da je dobesedno zaplul v njeno poplavo. Tiho je zaječala, za hip ji je upognilo kolena, ritnici sta se napeli, potem pa se je sama spustila po njem vse do njegovega izklesanega trebuha.

Tako zelo potrebna je bila, da se sploh ni prepoznala. Prisegla bi, da ji teče iz vseh lukenj in odprtin in četudi bi jo tisti hip hotel v ritko, se ne bi branila. V notranjosti je ukleščila velikega tiča z vsemi mišicami kar jih je poznalo njeno telo. Potem je svoji joški odložila na hladen pult, usločila hrbet in zapeljivo zaječala:

“Daj me, dobro me pofukaj!”

Prošnja, ki seveda ni bila potrebna, je pa prilila olja na ogenj strasti, ki so se razplamtele v tistem zgodnjem jutru. Skodelico s kosmiči in narezanimi jagodami je potisnila od sebe, vzela le najbolj rdečo jagodo in jo vtaknila med ustnice. Vsakokrat, ko je od zadaj priletel s svojim čudodelnim tičem, je rahlo zagrizla vanjo in posesala nekaj soka iz nje. V glavi se ji je vrtelo, oči niso več predvajale prave slike in leče očal so se ji pošteno orosile.

Vsakič, ko je poletel proti njej, je v njenih ustih eksplodiral božanski okus jagod, v možganih pa informacija, da ji lahko pride kadarkoli si tega želi. In želela si je čimprej … takoj! Zadnji orgazem sredi noči je bil že tako jebeno daleč.

“Jaaa, fukaj me, daj me,” je vpila in končno pogoltnila jagodni džem v ustih. “Prihajaaa miii …” je še izdavila medtem, ko ji je grobo naletaval ob napeto zadnjico in jo je stresalo od silovitega orgazma, ki je preplavil njeno telo.

via GIPHY

Kolena so popustila in povsem mu je sedla v naročje. Tudi on se je nekoliko ustavil, jo le še nežno zibal na svojih rokah in v naročju, ter poljubljal na hrbet. Potem se je dvignila, se obrnila k njemu in mu pokazala povsem rdeča lica in si popravila očala, ki so ji zlezla daleč na konico nosu. Iz oči ji je žarelo zadovoljstvo, njene seksi ustnice pa so kar klicale po njegovem tiču. Upal je, da bo storila kar je.

Na kratko ga je poljubila na usta, potisnila jezik vanje, potem pa spolzela navzdol ob njegovem telesu in si vmes slekla majico. Odvrgla jo je na pult in z desnico prijela utripajočega korenjaka pred seboj. Zdaj je bila z joški na njegovi višini in si ga potisnila mednje. Prav zapeljivo je ječal, ko ga je božala z njimi in z usti lovila povsem nabreklo rožnato glavico. Ko ga je prvikrat vzela v usta celega, mu je zavrtelo oči, saj je bil že pred kratkim povsem blizu konca.

S prsti se je zaril v njene goste lase in jo potegnil nase. Bilo ji je všeč, da ga je naredila tako hudo potrebnega. Pustila je, da je sam narekoval ritem in pridno goltala velikega tiča, ki je na trenutke prišel globoko v njeno grlo. Brez težav, obvladala je ta del. Potem ga je izza svojih seksi očal pogledala v oči in mu polnih ust dala vedeti, da ga pričakuje. S prsti ga je objela pri korenu, z drugo roko pa božala občutljiva jajca, ki jih je počasi že vleklo v trebuh.

Jasno je bilo, da je tisočinke oddaljen od vrhunca, zato je vzela utripajočo žilo iz ust in po njej pognala svojo desnico. Medtem ga je gledala naravnost v oči, najbolj pohotno kar je znala in si z levico drgnila svojo medeno princesko, ki si je medtem zaželela še enega obroka. S sredincem in prstancem je prodrla globoko v znova potrebno pičkico, ki ju je z veseljem objela. Med drkanjem tiča pred svojim obrazom, je drkala tudi svojo češpljo, se z vrhom jezika dotikala njegovega ponosa in ga poljubljala na veliko, nabreklo jagodo, ki bo vsak hip dobila še preliv.

Sledila je popolna predaja z njegove strani in prvi silovit brizg vrele, bele lave, ki je oplazila njena očala, čelo in končala na laseh. Pod prsti je čutila kako sperma potuje po velikem tiču, kako se krčijo njegove mišice in skrbijo za naravne zakonitosti. Po drugem potegu z roko, jo je preplavil vroč val njegovega orgazma, ki se je razlil po njenem obrazu, prekril očala in nazadnje tudi njene gole prsi. Bila je prava packa in si z roko nato še razmazala vse skupaj po njih. Čeprav je komajda kaj videl, pa je bil prizor pod njim enostavno nepozaben.

Zajtrk prvakov!

DELI
Prejšnji članekDebata o joških
Naslednji članekPunce, veste kako vzburiti moškega?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.