Prijateljica mi je zadnjič potožila, da je njen seks zadnje čase precej dolgočasen. Razmišljala je že celo o zamenjavi partnerja?!

Tole se mi zdi pa precej pomembna tema. V resnici je res tako, da se parom, ki so dlje časa v partnerskem odnosu dogaja prav to. Seks, ki načeloma dva človeka povezuje, postane rutina in s tem nam v življenju kar naenkrat nekaj manjka. Ker je moja res dobra prijateljica, sem ji poleg nasvetov v tem članku predlagala tudi obisk portala Urgenca.com. Tam bi takšna bejba z lahkoto dobila tisto kar potrebuje in si želi.

erotika in erotični oglasi

Seks izven spalnice!

Tako je. Za začetek dobro preglej svoje stanovanje. Ali se ti ponujajo kakšni zanimivi kotički, kjer bi skupaj izumljala nove položaje? Poglej v: dnevno sobo, kopalnico, kuhinjo, hodnik, … morda na balkon, ali pa v klet. Začinita svoje spolno življenje z nekaj dodatnega adrenalina in občutka prepovedanih reči.

Pralni stroj, izum stoletja … še posebej centrifuga!

Kaj pa naj bi bilo zanimivega v tako dolgočasni napravi, kot je pralni stroj? No, ko je izklopljen, resda ne obljublja česa posebnega. Ampak, ko opravlja svoje delo in se nežno stresa vsake toliko časa, je idealen izgovor, da bejba sede nanj in ga drži pri miru. Bejbo pa seveda njen ljubimec in, ko bo stroj začel s centrifugo, bo čas za akcijo!

seks na pralnem stroju

Fantje, en nasvet: povabite drago v kopalnico in jo posadite na rob stroja. Noge naj skrči in jih položi na vaša ramena. Je treba povedati še kaj? Ko se stroj ustavi, pa se sklonite in jo še oralno zadovoljite. Zagotavljamo vam, da bo pralni stroj odslej pral večkrat kot običajno.

Zrcalce, zrcalce na steni povej …

Verjetno ste že kdaj pomislili, da bi lahko vajino živahno poskakovanje po postelji kdaj posneli ali pa vsaj fotografirali. Kaj pa če bi se opazovali v živo.

Prikradite se ji v kopalnico med tuširanjem in jo pričakajte slečeni. Če imate dovolj prostora, se ji raje kar pridružite in se začnite igrati z njo.

Eva erotično perilo

Nato jo nežno ovijte v brisačo in stopita pred ogledalo. Obrnite jo z obrazom proti ogledalu, ona pa se naj nasloni na umivalnik. Vzemite si jo od zadaj, saj boste v takem položaju dodobra stimulirali njeno G-točko, vajin pohotni očesni kontakt pa vaju bo še dodatno vzburjal.

Poredni vzglavniki

Vzglavniki v dnevni sobi niso samo za pod glavo. Če imate radi misijonarski položaj, ji pod zadnjico položite enega ali dva mehka, a čvrsta vzglavnika. Roke ji položite pod rame in se povzpnite nanjo. Naj bodo vaše prsi poravnane z njeno glavo. Med pozibavanjem gor in dol v takšnem položaju kar 65 % žensk doživi orgazem, pa tudi vi boste izkusili močnejše in bolj intenzivne užitke.

Sta že kdaj na stopnicah?

Mogoče enkrat, že zdavnaj, ko še nista uspela priti do spalnice … veliko zamujata! Z nekaj nasveti so lahko tudi stopnice mamljiva točka. Sedite nanje in se obrnite proti ograji. Eno nogo stegnite čez stopnico ali dve, drugo rahlo skrčite. Ona naj se prav tako obrne k ograji in zabava se lahko prične.

seks na stopnicah

Preženita dolgčas

Le malo truda in motivacije je potrebno, da bosta spet poskočna, kot sta bila na začetku vajinega razmerja. In ni vse v tehniki. Nov prostor in občutek prepovedanosti lahko da vajinemu seksu popolnoma nove dimenzije. Tudi presenečenje igra ogromno vlogo. Če ste bolj tradicionalni po duši in se seksu v spalnici ne morete odreči, vsaj poskrbite za udobje. Izbira spalne površine je tudi pri seksu zelo pomembna!

V primeru, da se vseeno ne izide, pa HOP na Urgenca.com kjer nas je ta hip že več kot 126.000! Tam najdeš ljubimca ali ljubimko, ki rad seksa v avtu, v naravi, morda spoznaš osebo, ki išče nekoga za popestritev prihajajočih poletnih dopustov in kakšno vroče potovanje … 

DELI
Prejšnji članekPetkovo ritkanje
Naslednji članekPodivjala po 40-em
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.