Anita se je name obrnila s precej zanimivim vprašanjem, ki se velikokrat porodi v glavah žensk.

“Draga Eva!

Prosim te za pomoč in odgovor na moje vprašanje, ki mi že nekaj časa ne da miru. Z mojim fantom imava redne spolne odnose in mislim, da se v postelji zelo potrudim. Seks z njim mi je všeč in tudi on da veliko na to, da sem po odnosu potešena. Zelo pa me moti naslednja zadeva. Ko končava in sem polna lepih občutkov in dražljajev, bi se jaz še malo muckala z njim, on pa se obrne in v sekundi zaspi. Na začetku sem mislila, da je zgolj utrujen zaradi službe in potem še najine “vratolomne” akcije, ampak enako se je prejšnji teden zgodilo, ko sva seksala na dopustu. Poležavanje na plaži, kosilo, sprehod, … seks. Je to tako naporno zanj? Sem morda prezahtevna?”

Anita

Nič ni narobe s tabo

Draga Anita, vesela sem, da si se obrnila name in verjamem, da ti bom uspela nekoliko razjasniti zakaj se tvojemu fantu dogaja, da po seksu zaspi. Napisala si, da imata dober seks kar je vse pohvale vredno in verjamem, da oba enako uživata v njem. A tvoj fant po seksu ne zaspi, ker bi se mu zdela nezanimiva, ali pa se mu ne bi dalo več ukvarjati s teboj (večinoma to res ne drži).

Ko moški doživi svoj vrhunec, se iz njegovega telesa izlije pravi koktajl hormonov, med katerimi sta tudi; hormon oksitocin, ki je povezan z najlepšimi občutki in hormon melatolin, ki je odgovoren za urejanje telesne biološke ure. Vse skupaj vodi v ugašanje njegove zavesti in pripeti se, da zaspi. Kljub tem dejstvom pa to seveda ni opravičilo, da si ne bi vzel vsaj še kakšne minute za crkljanje. Torej, potrebno bo narediti kompromis, se usesti z njim, pogovoriti in mu razložiti zakaj si ga po (navkljub) seksu želiš vsaj še malo.

Zagotovo te bo razumel in uvidel svojo napako. Morda v malo pomoč z moje strani:

  • pred seksom mu skuhaj dobro kavo,
  • vsaj nekaj ur pred akcijo naj ne uživa alkohola,
  • vsak dan naj ima pred seboj kakšen citrus (pomarančo, grapefruit, ali kozarec limonade).

Pa veliko prijetnih trenutkov obema!

DELI
Prejšnji članekProzorna past
Naslednji članekAli moški res sanjajo skupinski seks ženske pa slavne osebe?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.