Čeprav moški meni, da je naredil vse kot je treba, se mu še vedno pripeti, da končni rezultat ni najboljši. Ga ni dobro razumela, ali on ni razumel nje?

Ni skrivnost, da sta si moški in ženska (še posebej partnerja) včasih kot pes in mačka. To ne pomeni, da se nimata rada ali pa, da ne čutita poželenja eden drugega. Videti je kot bi nekdo od njiju iskal dlako v jajcu. Ona danes ne bo seksala z njim, ker jo takooo “očitno” boli glava (zaradi njegovega predolgega druženja s sodelavci po službi). Ali potemtakem moški res potrebujejo navodila za uporabo ali pa vsaj kakšen vodič po ženskih možganih, da bi jim kolikor toliko uspelo?

erotika in erotični oglasi

Ženska se redno pretvarja, da je doživela orgazem

Moj dober prijatelj se s tem neverjetno veliko obremenjuje in prav nič ni bil vesel mojega odgovora, da sem nekoč brala neko »cosmopolitansko« raziskavo o tem in zasledila, da se s to trditvijo strinjajo celo ženske. Ženska namreč že samo zaradi tega, ker ljubi svojega moškega, rada zaigra svoj vrhunec.

“Moj bog Eva, a ti kdaj igraš orgazem?”
Khmm, morda pa sem kdaj res …

zaigran orgazem

Drugi razlog za njen – po navadi odličen ohhh in ahhhh s tresenjem vlažnega telesa – igralski vložek se skriva v tem, da bi si rada takrat čimprej prihranila posteljno trpljenje; kar je dokaj razumljivo, saj je treba upoštevati, da včasih pa še “uživaško radodarni prostitutki” ne paše ali pa ne pride.

Česa ženska ne mara pri seksu?

Moški velikokrat mislijo, da ženske v povprečju ne maramo gledati pornografije. Načeloma moški tudi menijo, da punce ne maramo grobega seksa ali šeškanja po zadnji plati, ter da si nikakor ne želimo njihovega »vstopanja v ritko«. Ni vedno tako, pogovoriti pa se je vendarle potrebno o tem.

Dragi moji, ženske (vsaj jaz in večina mojih prijateljic) hrepenimo po seksu kje v javnosti, po hitrih, a tudi počasnih erotičnih delih, igranju s spolnimi igračkami in eksperimentiranju. Zame osebno ni hujše izkušnje kot na videz prijeten, simpatičen tipček, ki v postelji vedno znova uprizarja enako dolgočasje in mu ni do česa novega.

Poizkusita nekaj novega, raziskujta

Ali ženska izsiljuje s seksom!?!

Skorajda zagotovo drži. Verjetno ga ni junaka, ki se ne bi zlahka poistovetil z naslednjo situacijo. Nekontroliranemu strastnemu prepiru so sledili »tihi seksualni tedni«!?! Prepovedan dostop do užitkov. Noro. Seveda se ve, kdo je zmagal na koncu … ona! Ali pa mogoče vi poznate kakšnega frajerja, ki mu v skupni postelji leži huda bejba v izzivalnem erotičnem perilu, on pa bi si ga vseeno raje v nedogled metal na roke?

Rad te imam, ljubim te, ti si moje edino VSE

Tudi če bi takšne in podobne izjave moški izrekali tisočkrat na dan, jih dopolnjevali z šopki rdečih vrtnic in nežnimi sms-i, romantičnimi večerjami in dodatnim razvajanjem na tisoč in en način, to za njihove ljubeče ženske verjetno ne bi bilo dovolj. Še vedno se namreč najdejo punce, ki rečejo (ali pa si vsaj mislijo) nekaj takšnega: Hm, rekel mi je, da me ima rad, in sicer ob 15.15 in 15.20, zakaj pa mi tega ni povedal tudi ob 15.17 in 15.18? Tukaj nekaj očitno smrdi!? Danes mu ne bom dala, bo že videl hudiča.

erotika in erotični oglasi

Nakupovanje ubija (tudi seks)

Šopingiranje je bazični ženski šport, ki ga moški itak nikoli ne bodo razumeli (nekako tako približno kot pravil pri ameriškem nogometu). Kako lahko nekdo uživa dolge ure in ure v napornem sprehajanju od trgovine do podobne trgovinice, od prestižno dragega butika do živilskega nakupovalnega megacentra? Nepojmljivo! Ker se moški teh dogodivščin izogibajo, so hitro zvečer na suhem.

via GIPHY

In ob tem še lahko neskončno dolge minute pomerja bluzice, hlače, čevlje takšne in drugačne? Primerja cene vseh 100 različnih vrst jogurta? Ko bi vsaj te nepotrebne izlete, ki iz denarnic izvabijo preveč denarja, njihova seksualna partnerka popestrila s pomerjanjem erotičnega perila. Ali pa od njih v ne-intimnosti garderobnih niš zahtevala, da ji pomagajo pri oblačenju in slačenju nove modne linije kopalk.

Jok, skrivno orožje deklet

Spuščanje velikih krokodiljih solz, hlipanje in rotenje. Ja, tukaj imate fantje opravka z lepo našminkanim sovražnikom, ki odlično obvlada vse oblike prefinjenega, diverzantskega, lahko bi rekli tudi pravega – tistega zares negativnega – terorističnega boja. Brezobzirna napadalka v tem primeru premišljeno »meče čustvene bombe« na vaše najbolj zelo občutljive točke, »z vsem orožjem tolče« na vaš čut za dobrohotnost, usmiljenje, sočutje. Ne glede na to, ali ste padli na “foro” ali pa jo prebrali, morate pri tem ubrati precej taktično nadaljevanje, če se ne želite znova opeči.

Branje ženskih misli ni enostavno

Moški ni čarovnik, niti nima kristalne magične krogle in nima telepatskih sposobnosti. Te tri  pomembne informacije bi morale biti obvezno zapisane v ženskih možganih. Moški namreč ne more vedeti, kaj ženska misli. Moški tudi ne ve, kaj si ženska želi od moškega v določenih trenutkih, ker zna to vedno nekako ravno prav zakomplicirati.

Ampak dragi moji, ko vam pred oči zvečer ali pa sredi dneva priplešemo v zapeljivem perilu, predstavimo zadnji nakup kopalk in vprašamo po mnenju, to zagotovo ne bo težko “prebrati”. Seveda si želimo komentarja (večinoma pohvale), ampak nato je pot do raja odprta. Le zakaj bi ti pred očmi skakljala pomanjkljivo oblečena, če si te ne bi želela. Kopalke ali perilo je ocenila že prijateljica, ki je z menoj nakupovala.

Če takrat ni pravega odziva, potem se ne čudite naslednjemu več-tedenskemu postu.

DELI
Prejšnji članekNajlažje do orgazma za punce
Naslednji članekO HIV-u se manj govori kot nekoč
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.