Si registriran na Urgenci in se sprašuješ, zakaj plačati članarino na Urgenca.com? Zato, ker se ti s članstvom odprejo povsem nova vrata, ki vodijo do norih in vročih  trenutkov!

Kot registriran uporabnik imaš na Urgenci seveda omogočen dostop do brskanja po vročih oglasih. Če dodaš svojo profilno fotografijo, pa tudi ogled vseh dostopnih vročih fotk uporabnikov. Ampak … s članarino se ti dobesedno odprejo vrata erotičnega raja!

NOVO! AVDIO/VIDEO sex zmenki!

Za vse člane/plačnike na Urgenca.com so odslej na voljo tudi izjemno vroči AVDIO/VIDEO zmenki, ki izkušnjo sex oglasov in sex zmenkov popeljejo na nek povsem nov in višji nivo.

Odslej se lahko s svojo seksi izbranko pogovarjata v živo (v sliki in besedi), ne da bi pri tem drug drugemu izdala svojo telefonsko številko. Vse skupaj namreč poteka znotraj same aplikacije.

Neomejena komunikacija in dogovarjanje za sex!

S članarino na Urgenca.com pridobiš možnost neomejene komunikacije, kar pomeni, da bodo tvoje možnosti za vroči zmenek precej povečane.

Klepet je tisti prvi pravi kontakt z osebo na nasprotni strani in pomembno je, da je kvaliteten. Da bi karseda maksimalno izkoristil klepet, sledi trikom in nasvetom v članku “Kako zapecati bejbo na Urgenci?”

 

Zasebne fotografije!

Tvojo profilno fotko vidijo vsi, a kot plačnik na Urgenci pridobiš možnost zaklepa preostalih fotografij po izbiri, ki jih lahko pokažeš samo svojim priljubljenim.

Tvoja fotka na ta način ne bo imela “neželenih” ogledov in komentarjev, saj jo bodo videle le tvoje potrjene simpatije (Priljubljeni) in tvoje sogovornice v klepetu, ki jim jo boš poslal. Tako imaš popoln nadzor nad tem, kdo tvojo fotko vidi in kdo ne. 😉 Naloži zaklenjene fotke TULE.

NEVIDNOST za 100% diskretnost!

Iskanje spolnega partnerja prek spleta je vse bolj razširjeno, zato obstaja velika verjetnost, da seks tako išče tudi kdo od tvojih znancev. Če imaš pomisleke, da bi se utegnil srečati s katerim od njih, lahko svoj profil skriješ s Skritim načinom uporabe.

Skriti način ti omogoča, da tvojega profila drugi iskalci ne najdejo. Prav tako se lahko brez skrbi razgledaš naokoli po profilih vročih uporabnic, ne da bi one vedele za to. Med brskanjem v skritem načinu namreč ne puščaš sledi.

V primeru, da ti je oseba, ki si jo ogleduješ, všeč in ji pošlješ sporočilo, ali vprašaš za šanse, povabiš na zmenek, dodaš med simpatije, … te bo lahko videla.

Urgenca priporoča!

ČASOVNO NEOMEJENO ČLANSTVO je relativno najcenejše in prinaša SPONZORSTVO VSEH POGOVOROV!

Članstvo za neomejeno obdobje prinaša sponzorstvo vseh pogovorov, kar pomeni, da se lahko pogovarjaš tudi z vsemi neplačniki in s tem zelo razširiš svoj izbor. Neomejeno članstvo je najugodnejše na enoto časa, lahko pa ga kadarkoli zamrzneš in ponovno aktiviraš, ko in če ga spet potrebuješ.

Postani VIP!

Po plačilu kateregakoli članstva dodaj še profilno fotko in potrdi identiteto z mobilno tel. številko (tvojo tel. številko uporabimo samo za pošiljanje SMS-a in ne bo vidna nikomur!).

VIP uporabniki so najbolj zaupanja vredni iskalci, označeni s simbolom kljukice, prejmejo možnost iskanja drugih VIP profilov, prejemanja sporočil od VIP uporabnikov in prejemanja povratnih obvestil o prebrani pošti!

SUPER KOMBINACIJA: Časovno neomejeno članstvo + VIP profil

S to kombinacijo ti bo zagotovo uspelo, saj boš v očeh vseh najbolj resen kandidat, na voljo pa imaš neomejeno dolgo obdobje, da spoznaš res pravo osebo zase! Tvoja sporočila bodo zagotovo vidna, prejel pa boš tudi povratno informacijo o vseh prebranih sporočilih.

Plačevanje na Urgenca.com je popolnoma varno!

Celotna uporabniška seja na spletni strani teče v varnem načinu, s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z 256 bitnim ključem, še preden zapustijo brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel tvoje podatke, ki jih pošiljaš (gesla, osebni podatki ipd.).

Eva pomežik

 

 

 

 

 

Večina internetnih brskalnikov podpira SSL kodiranje podatkov. Zaradi varnosti preveri, če imaš vključeno opcijo kodiranja podatkov.

Vse spletne strani, ki so zaščitene z SSL-om, imajo v statusni vrstici brskalnikovega okna (spodaj desno) narisano ključavnico.

Podrobne podatke o stopnji zaščite in veljavnosti varnostnega certifikata lahko prikličeš z dvoklikom na ključavnico.

Načini plačila članarine na Urgenca.com:
– plačilo s kreditno kartico Visa in Mastercard
– plačilo z VALÚ Moneto (za naročnike ali predplačnike Telekoma Slovenije in naročnike A1)
– plačilo s PayPal
– plačilo s paysafecard
– plačilo s plačilnim nalogom (prek spletne banke, na pošti)

DELI
Prejšnji članekIzza odra
Naslednji članekRegistriral/a sem napačen spol 😯 Kaj lahko naredim?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.