Misel na to, da se z ljubimcem zapodiva gola v morje, se loviva, ujameva in imava drzen seks je nora! Ampak …

Začudena EvaAmpak, ali je vse tako lepo kot je slišati? Strokovnjaki s področja zdravja menijo, da ne. Seveda se tudi letos nisem mogla upreti tej ideji in sem si že privoščila prvo “morsko avanturo”, se pa človek kar malce zamisli.

Bakterije in umazanija

Za razliko od bazenov, kjer se za čistost kopalne vode skrbi s klorom, ki reducira prisotne bakterije, pa je povsem drugače v rekah in morjih. Marsikaj plava v teh vodah. Vsi poznamo koga, ki v morju (ali celo bazenu) brez sramu opravi malo potrebo 😲. In to ni še nič. Kar pomislite kaj vse plava v odprtih vodah (od živali do plovil). Čeprav radi mislimo, da gre za ogromne količine vode v kateri se svinjarija porazgubi, pa nikakor ni tako.

erotika in erotični oglasi

Voda ni lubrikant

Morda imate v glavi idejo, da je v vodi seks še preprostejši, ker je okoli vas toliko mokrote, pa se bolj ne bi mogli motiti. Voda namreč izpira naravni lubrikant, ki se tvori v ženski nožnici. Vagina (navkljub vodi) postane precej bolj bolj “suha” kar povzroča več trenja in možnost nastanka mikro poškodb tkiva. Ranice v kombinaciji z bakterijami v vodi pa vsekakor niso dobra novica.

Tudi v vodi lahko zanosiš

Eva na obali bikiniČe je kdo pomislil, da je seks v vodi neke vrste kontracepcija, se grdo moti. Pot do zanositve je povsem enaka kot na suhem ne glede na to, da se nahajate v neskončno litrih vode. Prav tako pa je uporaba kondoma v vodi povsem nepraktična. Junakom, ki kljub temu poizkusijo celo to se lahko pripeti, da jim pod vodo kondom zdrkne z “ribice” in težave so na obzorju.

Skratka, naj je misel na seks v morju še tako mikavna, pa ga strokovnjaki iz več razlogov odsvetujejo. Če se tej avanturici nikakor ne morete odreči pa vsaj po koncu poskrbite primerno higieno. Prha in umivanje vagine z vaginalnim milom za punce, fantje pa … se ve. Zdrgnite korenjaka, magari kar ob svoji dragi pod prho. Paše 😇.

DELI
Prejšnji članekMasturbacija moških prijateljica?
Naslednji članekObdobje kratkih krilc
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.