Spolna aktivnost je nujna za kvaliteto partnerskega odnosa, reprodukcijo in za boljše počutje. Spodaj pa še nekaj zanimivosti o katerih se ti verjetno še ni niti sanjalo.

Že dolgo je seks na tapeti vseh. Tistih, ki ga imajo v življenju premalo in tistih, ki trdijo, da ga imajo dovolj. A kdo bi jim verjel.

erotika in erotični oglasi

Kdo seksa največ?

Eni bi rekli, da tisti bolj privlačni, spet drugi so mnenja, da tisti, ki so bolj samozavestni. Obstajajo tudi tretji, ki menijo, da vsaj za moški spol velja “tisti z največjim”: Tu pa se pojavijo zanimivi podatki. Čeprav so ženske morda še donedavnega sramežljivo ponavljale “možgani, humor in tehnika” pa je danes jasno, da brez prave velikosti ne gre.

Veliko odgovorov žensk se torej vse pogosteje sliši kot “ok, ja vse prej našteto, ampak če je premajhen … ni šans”. Torej, odkritost prihaja vse pogosteje na prvo mesto pri podajanju odgovorov na intimna vprašanja. Prav zato se veliko anket o spolnosti v zadnjem času izkaže s precej drugačnimi odgovori kot v preteklosti.

Pa, ko smo že pri vprašanju “kdo seksa največ” dodajmo še, da so to tisti v 20-ih letih. Dokazano je, da se kasneje ritem skakljanja med rjuhami postopoma umiri, a ne umre. Nekateri pari v zrelih letih seksajo precej pogosteje kot mladina.

Kako dolg naj bo spolni odnos?

Erotični oglasiTudi tu sledijo zanimivi podatki. Če smo še do pred kratkim poslušali “pravljice” o seksualnih maratonih, ki trajajo od zgodnjega večera pa do jutranjih ur, povejmo, da je realnost povsem drugačna. Na žalost tovrstne informacije prestrašijo predvsem moške, ki se bojijo, da ne bodo mogli zadovoljiti svoje partnerke kar pa nato seveda vpliva na kvaliteto samega spolnega odnosa.

In dragi fantje, naj vas ne bo strah. Tudi ženske nismo stroji za seks in nam nikakor ne prija seksati po več ur skupaj pa čeprav ste to kje slišali ali prebrali. Za povprečno zadovoljivo dolžino spolnega odnosa velja čas med 7 in 13 minutami, a bom na tem mestu prekleto iskrena. To pa vendarle ni dovolj. Morda za prvi polčas, potem pa zagotovo sledi še daljše nadaljevanje, čeprav nikakor ne šteto v urah.

Moški imajo raje porniče kot ženske

Nihče še ni uspel zadovoljivo pojasniti fenomena zakaj kar 70% moških gleda pornografijo medtem, ko to počne zgolj 30% žensk. Če bi morala sklepati po sebi dejala, da podatki vsekakor ne držijo, po drugi strani pa, ko pomislim na nekaj prijateljic, ki zardevajo ob besedi “fuk”, je povsem možno, da podatki niso realni.

Dejstvo je, da tako ženske kot moški hrepenimo po intimi in imamo tudi skrite fantazije. Morda je razlika v tem, da moški z njimi nekoliko lažje “razmetavajo” medtem, ko ženske to vendarle šele postopoma odpiramo javnosti. Odgovori v anketah skoraj zagotovo niso povsem iskreni.

Moški so bolj potrebni

Pajade! Tisti, ki iz prve roke trdi, da so moški bolj potrebni kot ženske, še ni srečal potrebne ženske. Pa ne govorim zgolj o nimfomankah, pač pa o povsem običajnih, zdravih ženskah, ki imajo seveda rade dober seks.

Morda je razlika med moškimi in ženskami ta, da se veliko moških ustavi pri potrebi in pohotno gleda za ritkami medtem, ko si punce skoraj vedno privoščimo potešitev. Takšni moški izpadejo konstantno potrebni, ženske pa konstantno potešene.

Če ti paše seks že danes, morda ta hip, obvezno klikni na Urgenca.com in se sprehodi po vročih profilih kjer zagotovo najdeš nekoga, ki si želi prav tistega kot ti!

DELI
Prejšnji članekSpolni položaji in njihove prednosti
Naslednji članekPožrešnica
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.