Pozabita na predsodke in si zaupajta svoje seksualne fantazije!

Da se ljudje s svojimi prijatelji ali prijateljicami pogovarjamo o seksu, pravzaprav ni nič novega. Nekateri na glas, drugi nekoliko tišje, toda z dobrimi prijatelji se o seksu pogovarjamo vsi. Mladi in nekoliko starejši, tako moški, kot tudi ženske. Koliko se jih o željah in fantazijah pogovarja s svojimi partnerji, pa je povsem druga tema.

Prav pred kratkim sem se z enim od prijateljev dobila na pijači. Najin pogovor je zavil v naše spalnice in kaj kmalu sva si bila na povsem različnih bregovih. To pravzaprav ni nič novega, saj vsakdo, ki naju dobro pozna, ve, da sva oba precej trmasta in ko veva, da imava prav, naju ne bo premaknilo niti deset volov.

erotika in erotični oglasi

A da vas ne bom preveč časa puščala v nevednosti, naj vam takoj pojasnim, da se je najina debata vrtela okoli tega, kaj lahko nekdo zahteva od svoje žene, oz. partnerke. Natančneje, moj prijatelj je trdil, da se v postelji nekaterih stvari od svoje žene enostavno ne sme zahtevati, moj protiargument pa je bil, da zahtevati sicer resnično ne smeš ničesar (tako Evakot tudi ona od tebe ne), lahko pa izraziš željo po nečem novem, saj morda točno o tem tudi ona fantazira že dlje časa.

Moj sogovornik je vzkipel, češ da nekaterih skritih želja svoji ženi (oziroma partnerki) enostavno ne moreš zaupati, saj se to enostavno ne spodobi, ker jo s tem ponižaš. In kako torej lahko uresničiš svoje fantazije? Enostavno, zaviješ do prostitutke, ji plačaš in ona lepo opravi svoj posel tako kot se »šika«!?

To je bilo pa tudi zame preveč. Kaj se dogaja v glavi moškega, ki je trdno prepričan, da se partnerki v postelji nekaterih stvari ne sme predlagati, ker se to ne spodobi, ne zdi pa se mu sporno, če si jih poišče drugje? Kje je tu logika?

Prijatelju sem pojasnila, da sem bila v postelji od nekdaj za pogovor in eksperimentiranje

A poskusila bom ponazoriti z realnim primerom. Moški si želi analnega seksa, toda ker partnerke ne bi rad ponižal v seksualni objekt, ji tega ne bo predlagal, ampak bo raje šel k prostitutki in zapravil sto ali več evrov. Ampak glej ga ti zlomka, njej je medtem njena najboljša prijateljica zaupala, kako je analni seks fantastičen, če se ga znaš pravilno lotiti in jo povsem navdušila nad idejo. A svojemu partnerju tega ne bo predlagala, saj se boji, da jo bo imel za »perverzno prasičko«. In tako ni nihče zadovoljen, on ne, ker mora za analni seks vsakič znova plačati, ona pa ne, ker njemu že tako ali tako zadnje čase ni nič do seksa, kaj šele, da bi poskusil kaj novega.

Erotični oglasiA prav tukaj pridemo do najbolj zabavne točke celega problema. Ker sta oba nezadovoljena in posledično popolnoma nezadovoljna v partnerski vezi, se bosta sčasoma zaupala svojim prijateljem oziroma prijateljicam in jim pripovedovala o frigidnici, ki se v postelji odkrito dolgočasi, zaradi česar si je bilo potrebno poiskati drugje in možu, ki bi mu bilo počasi potrebno natakniti roge. Se še sprašujete, zakaj se ljudje ob pijači tako pogosto pogovarjajo o seksu?

Zakaj ni iskrenosti? Zakaj ne povedati ven česa si želiš in kaj te odbija? Mogoče je včasih potrebno nekoliko stisniti zobe, saj ne moremo vedeti kako bo partner reagiral na naš predlog, ampak vsaj spravimo ga ven iz sebe. V primeru, da bo partner naš predlog zavrnil, smo povsem na istem, toda prav toliko možnosti je tudi za to, da bo nad njim navdušen, saj je točno o tem premišljeval tudi sam. V primeru, da ponori in vam vrže v obraz vse mogoče žaljivke pa ste bržkone v vezi, ki ne funkcionira in nikoli ne bo.

Prijatelju sem pojasnila, da sem bila v postelji od nekdaj za pogovor in eksperimentiranje, seveda v mejah normale. Kaj je normalno in kaj ni, naj sicer vsakdo presodi sam, saj je za nekoga nenormalen že oralni seks. Enostavno me nikoli ni bilo sram povedati kaj bi rada, česa si želim in tudi čisto vsak moj ljubimec, je bil nad mojo iskrenostjo (in povečini tudi predlogi) naravnost navdušen.

eroticne fantazijeZaupajte si svoje fantazije, ničesar ne morete izgubiti (ponavljam – če so vaše želje seveda v mejah normale), lahko samo ogromno pridobite. In to vsekakor ne velja samo za moške, pač pa tudi za ženske, saj če le malo polistamo po kakšni ženski reviji, hitro ugotovimo, da ima marsikatera predstavnica nežnejšega spola povsem enake fantazije kot moški, a se jih ne upajo izreči svojim najdražjim, ker se bojijo njihove reakcije, poleg tega pa marsikje še vedno vlada starinska miselnost, da se za ženske ne spodobi, da v postelji prevzamejo pobudo. Veliko žensk sanjari o trojčku in enako na drugi strani, precej moških.

erotika in erotični oglasi

Partnerska zveza poleg spoštovanja temelji tudi na zaupanju, ki si ga partnerja izkazujeta s pogovorom in če tega ni, potem bo veza prej ko slej razpadla. Naj vam ne bo nerodno zaupati partnerju svojih želja, četudi te obsegajo le spolni položaj 69 in morda boste še isti večer doživeli najboljši seks vašega življenja.

DELI
Prejšnji članekSte potrebni novih doživetij? Obiščite 13. Sloverotiko
Naslednji članekJesenska avantura
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.