Sem luštna, razgledana punca, odprtega duha, vedno v iskanju česa vznemirljivega, novega in zadovoljivega. Niso mi tuje dobre zabave kot tudi ne dobre knjige. Po poklicu sem medicinska sestra. Opravljam poklic, ki je bil že od nekdaj moja velika želja. Biti z ljudmi, jim pomagati, jih osrečiti kolikor se le da. Še posebej zadovoljni so moji moški pacienti. Rada sem urejena in rada se v svoji koži počutim seksi ter zapeljivo. Na to dam res veliko.

Včasih zaradi tega prejmem tudi kakšno grajo s strani šefov, ali pa zavisten pogled sodelavk, ki se ne morejo sprijazniti z mojimi čvrstimi joški in izklesano ritko. Pošteno garam za svojo postavo in tudi one bi lahko, če bi hotele.

S sodelavci nimam teh težav, hehe! No ja, bodimo pošteni … tudi šefe »porihtam« ;). Moški mi večkrat odkrito povedo, da me težko gledajo samo v oči. To se mi zdi tako, … huh, zapeljivo in vzburljivo. Moje spodnjice so v službi velikokrat vlažne. Če bi to vedeli …

Nekateri vedo. In to prekleto dobro ;).

Imam pa tudi veliiiko skrivnost! To je moja »skrita« sestra dvojčica, ki živi globoko v meni in me ves čas postavlja na hude preizkušnje. Je malček zlobna, skrajno perverznih misli in neverjetno prepričljiva. Kadar se »sname z verige« pogosto vse skupaj traja tja do jutra. V službi se ji še nekako upiram, ko pa sva sami, navadno povsem padem pod njen vpliv. Obožuje različne intimne igrice, rada se igra sama s seboj in me draži. In prekleto rada draži tipe okoli mene s katerimi se moram potem ukvarjati jaz. Ne bom lagala, da ne prija, zna pa biti precej naporno.

Na njeno željo sem sprejela celo delo na Urgenci. Pa ne na tisti v naši bolnišnici, ampak na Urgenca.com. Portal z več deset tisoč sex oglasi potrebnih tipov in bejb, ki enostavno iščejo nekoga za fuk. Super služba, ampak prevečkrat me potegne. Ob vseh tistih seksi moških in ženskah to res ni nič čudnega. Priznam, všeč so mi tudi ženske. V seksu nadvse rada eksperimentiram. Menim, da bo vedno ostalo še nekaj na kar nisem pomislila.

Obožujem erotično perilo, imam ga na »tone«. Če bi ga imela samo za svoje oči bi bilo seveda povsem brez pomena. Ko tiste čipke, spletene v čudovite vzorce objamejo moje obline, bi nategnila sama sebe, če bi lahko. Uživam ob slinastih pogledih potrebnih tipov, ki s trdimi tiči zrejo vame. Čutim kako me božajo in slačijo že z očmi. Všeč so mi tudi oprave katere se še z rokami težko slačijo kaj šele, da bi se jih dalo z očmi. Malce grobosti pri seksu tudi prija. Počutim se umazano a tako seksi hkrati, da ne bi zmogla biti »samo« medicinska sestra. Nikoli nisem bila samo medicinka. Plača je bila slaba in s svojim teleščkom sem z lahkoto, tu pa tam, kaj zaslužila. Dobro plešem in dobro se znam sleči. Da o erotični masaži ne govorim. Ko masiram sebe, mi pride in, če bi masirala tebe, … verjemi, bi tebi tudi.

Zelo rada pišem. Hvala bogu! Če ne bi pisala, bi se mi zares zmešalo. Vse te spolne fantazije, ki vrejo v meni, pa izkušnje katerih za živo glavo ne delim s svojimi znanci bi mi razpočile glavo. Na Urgenci sem zato, da ti pomagam. Najprej tebi, potem pa še malce sebi. No ja, svoji pokvarjeni dvojčici, če se lahko malce izmažem.

Pišem svoj vroči blog in upam, da se znajdeš med mojimi rednimi bralci. Lahko mi tudi pišeš. Rada imam, če mi ljudje pišejo. Včasih pomagam s kakšnim intimnim nasvetom, spet drugič samo uživam ob branju perverzne »literature«, ki prihaja od ljudi, ki so na las podobni meni. Od ljudi, ki imajo svoje dvojčke in dvojčice, ki želijo več. Včasih tako najdem idealnega partnerja za svojo »pokvarjeno dvojčico«.

Skratka, sem Eva. Moja soimenjakinja je bila biblijska grešnica, ki se je gola sprehajala po raju in zapeljevala Adama. Tudi jaz sem grešnica. In čedalje močneje se zavedam, da tudi sama živim v raju. Erotičnem raju. A v mojem raju je nešteto Adamov in Ev.

Le prisluhniti sem morala svoji perverzni dvojčici, ki me je na ves glas klicala že vse od srednje šole. Zdaj sva najboljši prijateljici in največja nevarnost za vse, ki si drznejo spoznati me. Sem tudi medicinska sestra in rada pomagam ljudem v težavah. Včasih pa enostavne rada vidim, če kdo pomaga meni.

DELI
Prejšnji članekErotična moč živil | Afrodizijaki
Naslednji članekKako seksamo Slovenci in Slovenke v 2018?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.