Kaj novega še lahko napišem o tej temi? Vse že tolikokrat prežvečeno, da postaja okus v ustih že rahlo dolgočasen. Seveda z mojega stališča. Večina moških se še vedno loti prebiranja vsebin, ki v svojem naslovu ponujajo »ženske erogene cone«.

Pohvalno! Očitno današnjemu moškemu ni vseeno, kakšen ljubimec je.

zaigran orgazem

Kakšno vezo imajo ženske erogene cone z dobrim ljubimcem? Upam, da niste postavili tega vprašanja, če ste seveda moški! Ženske namreč vemo, da so dobri ljubimci in … vsi ostali. Slabih ljubimcev ni. V tem primeru ne gre za ljubljenje, niti dober seks ne, temveč lahko vse skupaj omejimo na »slab seks«.

Dober ljubimec … Uh, nekdo, ki iz ženske potegne vse tiste občutke, za katere še sama ni vedela, da jih nosi v sebi.

Čeprav teoretično obvladate vso »znanost«, spleteno okrog ženskih erogenih con, kot dober ljubimec veste, da enostavno ni ničesar takšnega, kar bi lahko opredelili kot »ženske erogene cone«.

Ženske erogene cone na pladnju? Pozabite!

Vsak moški želi biti dober ljubimec, kar je najlepša sprememba v odnosu med moškim in žensko. Zadovoljstvo moškega, povezano z zadovoljstvom ženske, je korak naprej v spolnosti med njima. Želja »biti dober ljubimec«, zadovoljiti žensko, postavi pred moškega vprašanje, kako?

Moški, ki si postavlja to vprašanje, ima možnost, da postane dober ljubimec. A ne obstaja lahek način in ni recepta. Poznati ženske erogene cone je koristno, a še bolj pomembno je, da znate to znanje uporabiti. Samo vedeti, kje ima ženska erogene cone, je premalo. Zakaj?

Različnost v občutenju

Ženske smo različne, kar pomeni, da imamo svoja »občutljiva mesta«, odzovemo se drugače na različne načine ljubljenja, uživamo v različnih stvareh.

Različnost v sprejemanju

Različen pogled na spolnost in predvsem na to, kaj je “v redu”. Čeprav nam nekaj prinaša užitek, tega zaradi omejitev v nas samih ne bomo sprejemale, posebej, če se nam vsiljuje. V intimnem razmerju, ko ima ženska občutek varnosti v odnosu z moškim, se “odpre”. Zaupanje, fantje!

Želja po spremembi

Čeprav točno veste, kdaj vaša draga postane dobesedno »nora«, vam ne priporočam, da naslednjih petdeset let izvajate vedno eno in isto zadevo, ker bo postalo vse skupaj »predvidljivo« in s tem »dolgočasno«.

To ubija vsak odnos!

Ženske erogene cone

Nikoli se ne smete zadovoljiti z dobljeno zmago, ker lahko dobi vojno kdo drug. Nekdo, ki bo boljši ljubimec! Ženske imamo rade spremembe, rade se igramo in smo skrivnostno zapeljive. Pustite nam, da smo ženske! Odnos moškega do ženske je najbolj pomemben!

Razlike v spolnem ciklu

Moški in ženski spolni cikel sta različna z vidika povratnosti/nepovratnosti. Za ženske velja prvo, za moške drugo. Ne glede na to, kako vzburjena je ženska, jo določeno dejanje takoj »ohladi«. Večkrat zaradi moške prevelike želje, da bi bili dobri ljubimci. Delujejo skoraj kot stroji: dva poljuba, roko na prsi, lizanje bradavičke, spust med noge, lizanje ščegetavčka, prst v nožnico, penis v nožnico, najprej misijonarski minutko, nato obrat na trebuh, od zadaj deset sunkov, prst v nožnico in šest pritiskov na domnevno G točko, Groza!

Torej, ni čudežnega recepta, ni pravil, ni navodil, sta samo vidva.

Občutiti jo, sprejemati njene odzive, poslušati, opazovati. Čez nekaj časa boste enkraten ljubimec te ženske. Ja, določene konkretne ženske. Pri naslednji se začne vse znova. Seveda so izkušnje tiste, ki vam bodo koristile. Tako zelo enkratne pa spet nismo.

Dober ljubimec je tisti, ki zna občutiti žensko ob sebi in z njo ravna kot z eno, edinstveno in fantastično ljubico. Vsaj tako pomembno kot poznavanje ženskih erogenih con je poznavanje različnih načinov vzburjanja, a več o tem in erogenih conah, v članku z naslovom “Kako vzburiti žensko?”.

DELI
Prejšnji članekPunce! Preverite te 3 nasvete za prebujanje strasti!
Naslednji članekVroča večerna šola
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.