Kljub virusom in drugim tegobam, pa se nezadržno bliža tudi nekaj lepega, seksi in navdušujočega!

Prihaja pomlad! In z njo cvetenje ter brstenje narave kot tudi ljudi. Še posebej punce spomladi zacvetimo in nas razganja od vsega lepega. Sama se ob prvih toplih sončnih žarkih povsem predam nekaj uricam lenarjenja in sanjarim kakšne zapeljive cunjice bom nadela nase, kaj bi si kupila, …

Že ta teden bomo imeli celo do 20 stopinj 😲

Kljub vsem trenutnim pripetijam s Korona virusom in menjavo na političnem vrhu pa obstajajo tudi lepši vidiki in trenutki življenja. Spomladanska lepota prebivalcev planeta in njega samega, zaceli naše utrujene duše in srca.

seksi stoparka

Nekoč mi je dober prijatelj dejal: “Eva veš kako je težko biti impotenten, ko gledaš vse te lepotice, princeske in kraljice, ki hodijo po ulicah, kot da bi lebdele?”

Življenje nas uči, da skoraj za nobeno stvar ne moremo kategorično trditi nečesa, a za ženske v tem času lahko mirno rečemo, da so najlepše na planetu.

Ženske so spomladi preprosto seksi

Raziskave so pokazale močne hormonske spremembe, ki se v različnih letnih časih dogajajo v ženskah. Moški morajo biti še posebno hvaležni prehodnemu obdobju iz zime na pomlad, ko se v ženskah dogajajo najbolj korenite spremembe. Poglejte malce bolje. Ženske so v tem času napete kot strune in kot srnice skačejo po cestah. Lepo dišijo in frfotajo naokoli kot metulji. Postanejo veliko bolj nevarne in samozavestne.

To je obdobje, ki se ga je vredno oprijeti z obema rokama. To je obdobje, ko telo divja, razbija fasade in pogosto kliče na druženje brez zavestne odločitve njegove lastnice. In temu seveda sledi tudi preobrazba oblačil. Vsak dan ženska nosi neko novo oblačilo. Telo se počuti neverjetno seksi, zato mu mora tudi oblačilo slediti. Res je, da so trebuščki še vedno prekriti s tkanino, a tudi to, kar je že razkrito, moške vodi k senzualnemu občutenju ženske.

Šal se je umaknil v omaro in moškemu se je odkril pogled na omamne dekolteje, zimske plašče so nadomestile jaknice do pasu, valovito gibanje beder, ki je bilo pozimi skrito pod plašči, pa moške hipnotizira. Tudi barve so se spremenile – črno in sivo so nadomestile svetle, živahne barve.

lepa zenska rdecelaska

In katera je najlepša izmed najlepših?

Takoj ko moški pomisli, da je zagledal najlepšo, se izza vogala pojavi nova, še lepša od prejšnje. Še mikavnejša, s prepotentnim izrazom na licu, umika pogled in gleda naravnost predse, tako da se kar naenkrat ves svet obrača okoli nje. Seveda, to si

Eva
Urednica in tvoja skrbnica Eva

lahko dovoli, ker se počuti popolno. In dokler jo moški zavestno ali podzavestno ocenjujejo, sešteva točke z vsakim njegovim novim pogledom in dolžino le-tega.

Ženske se teh pogledov še kako zavedamo. Naše telo nam sporoča, da jih je zadel radar moškega pogleda, ki nas slači in preoblači. Tudi same opazujemo. Morda nekoliko bolj neopazno.

Ampak, ko strastno pogledamo kar si želimo, je čas. Čas za to, da ne ostanete samo pri pogledih. Lahko bi povabili na kavo. Kaj pa se lahko najhujšega zgodi?

DELI
Prejšnji članekFantje, jo znate navdušiti?
Naslednji članekKorona virus in seks
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.