Nadaljevanje 1. dela vroče zgodbe DVOJNO ZADOŠČENJE

***

Žur se je dodobra razživel. Zapeljiva didžejka je odskakovala od tal s privzdignjenimi rokami, njeni joški pa so se ritmično odbijali od njenega telesa. Bila je sicer oblečena, a zgolj minimalno. Kot bi bila gola. Na zabavi je bilo presenetljivo veliko ljudi, kar je bil razlog, da sta se Gregor in Maja dokaj hitro privadila in se izgubila v množici.

Šampanjček je tekel v potokih in na voljo sta ga imela kolikor sta hotela. Polna konzumacija všteta v ceno članarine in vstopnice. Maja je bila opazno bolj sproščena od njega. Videlo se ji je, da kar gori od želje, da bi se ji nekaj zgodilo. Opazila je dva zanimiva para. Vroč tipček je ves čas pogledoval proti njima, njegova partnerka pa ji je nazdravila s penino in blagim nasmeškom izpod misteriozne maske.

Še en drug parček je opazila. In on je opazil njiju. Le Gregor ni videl ničesar. Tu in tam je z očmi zavil za kakšno napeto ritko, v resnici pa ga je še najbolj rajcala mlada punca, ki je zgoraj brez, v tangicah stregla penino. Ni mogla imeti več kot 20 let. Morda celo manj. A bila je videti kot prava seks bomba. Samozavest ji je brizgala iz oči vsakokrat, ko mu je predala nov kozarček. Menda ji je bilo jasno, da se je zagledal vanjo, a pravila šefice so bila stroga. Nobenega mešanja z gosti.

Gregor je v njenih očeh za hip ujel iskrico. Se mu je prav zdelo ali… Bil je v dvomih, saj je nato tako hitro odkorakala proč. V nasprotju od Maje, ki je dobro vedela, da so vsi skupaj tam zaradi skupinskih užitkov in ne zaradi natakaric, je Gregor padel prav nanjo. Na mladenko jedrih joškov s srebrnim pladnjem v rokah. Ko je hodila proč od njega, je s pogledom ostal prilepljen na njeno božansko zadnjico. Tako lepe ni videl še nikoli. No ja, vsaj ne v živo in tako od blizu.

Maja ga je s komolcem sunila pod rebra. “Kaj ti pa je?”

Opazila je, kako zelo zamišljeno deluje in sploh ni dojel interakcije s paroma, s katerima si je na daljavo že izmenjala sporočila. Maja je bila tisti trenutek kot brzojav. Z nekaj kretnjami, pogledi in nasmeškom je uredila zmenek ne da bi pri tem spregovorila eno samo besedo.

“Kaj?! Z njimi? Kar sedaj??” je bil v šoku, ko mu je razložila.

Sprva je bila užaljena, potem pa naravnost besna.

“Ti butelj, zakaj pa misliš, da sva tu?! Si pozabil?” je besnela.

“Ok, ok. Ne pizdi,” jo je pomiril in ji nazdravil.

Dovolj je spil, da bo prenesel srečanje s parčkom ali dvema ne glede na to o čem bo tekla beseda. A se je motil. O tem, da bo tekla samo beseda.

Maja je bila izjemno komunikativna ženska, in ko je zaslutila priložnost, se jo je oklenila kot pitbul. Najprej sta spoznala parček, ki je prvi signaliziral svojo naklonjenost. Kasneje se jim je pridružil še tisti drugi. V tem paru je bila ona videti nekoliko bolj zadržana, medtem ko je on ves čas kazal svoje lepe bele zobe skozi prešeren nasmešek. Požiral je Majine joške, ji dobrikal in bil pri tem tako samozavesten, da je bila v trenutku vlažna.

Kar nekaj časa so viseli skupaj, plesali, se pogovarjali in končno je tudi Gregor pokazal nekaj volje in talenta zapeljevanja. Maja mu je mogla nekajkrat samo prišepniti, da ni tam, da bi eno od babnic peljal domov in naj prilagodi svoje šarmerske vložke. Še dobro, da je bil malce vinjen in se je lahko hitro prilagodil. Celo z nasmeškom. Sicer ga je opozorila tudi na to. Da bo letel ven, če se bo preveč napil. Na takšnih dogodkih ni milosti.

Gregor se je navodil naposlušal že doma. Popenil je, da ga uči kot dojenčka, ko mu je pravila, kako se obnašati na takšni zabavi, kaj lahko in kaj ne. Izvedel je, da mu ni treba seksati, če noče, saj lahko tudi samo opazuje. Takrat je privzdignil obrvi, saj se mu je zdela ideja precej zanimiva in blizu. Potem je slišal še, da se mora vesti kulturno, za ostalo pa da bo poskrbela ona. Ni namreč vedel, da ima v torbici škatlico kondomov, vlažilne robčke in rezervne spodnjice za oba. Tega mu enostavno ni želela praviti, čeprav je dvomila, da bosta že prvi večer kaj počela. Ona bi, ampak Gregor…

Večer so nadaljevali v eni izmed “temnic”, kjer so se lahko dokaj udobno namestili po zofah in si v miru privoščili pijačo. Tudi pogovarjanje je šlo lažje, a se kaj dosti niso pogovarjali. Gregorju se je v nekem trenutku zazdelo, da se mu blede. Prostor se mu je zavrtel pred očmi in okoli glave. Maja se je vroče poljubila z enim izmed tipov in mu z roko segla po stegnu naravnost med noge. V tistem trenutku je na vratu začutil vročo sapo ene izmed žensk z masko na obrazu, ki ga je s svojimi okraski požgečkala po ušesu.

Erotične zgodbe trojček

Srce mu je želelo izstopiti skozi usta, telo pa je popolnoma otrpnilo. Fak, kaj naj stori! Vedel je, da lahko pride do tega, verjel pa prav zares ni. Vsaj ne, da bo tako nenadoma. Pogledal je v desno in s kotičkom očesa opazil tipa, ki je predrzno vlekel Majino obleko po stegnu vse dokler ji ni razgalil zadnjice. Izmenjaje se je poljubljala z drugim tipom in njegovo bejbo. Bila je videti popolnoma odsotna, kot bi pozabila na Gregorja, ki je komajda požiral velike cmoke v svojem grlu. Roka mu je nagonsko krenila na zadnjico brhke blondinke, ki je s pogledom izza maske več kot očitno spraševala ali si tip sploh želi biti tam in ali ni morda izbrala napačnega.

Gregorju je že ves večer stal. Večinoma zaradi mlade natakarice, a je bilo to dovolj, da je svetlolaska ocenila, da je vse v redu. S prsti je grabila za tiča preko hlač kot bi ga merila, medtem ko mu je vzdihovala tik ob ušesu, ga poljubljala in nagovarjala naj se sprosti. Težko je bilo Gregorja prepričati v to, ko pa je na svoji desni opazoval Majo s prevezo preko oči, že skorajda povsem golo. Tista druga ženska ji je odpela nedrček, ga spustila na zofo in strastno objela njeni dojki, ter jo vroče poljubila na usta. Tipa sta si odpenjala hlače. Prvi ki jih je spustil je imel med nogami takšno batino, da je Gregorju kar zadonelo v prsih in glavi.

S tisto kurčino jo bo raztrgal?!

Potem je hlače slekel še drugi in njegova batina ni skoraj po ničemer zaostajala. Morda je imel še nekoliko bolj obilnega tiča. Gregorju je postalo slabo. Po eni strani, ker mu je blondinka odpenjala hlače in bo pravkar izvedela vse o njegovi EU povprečnosti, po drugi strani pa je verjel, da ga Maja po tistih mega kurcih ne bo želela nikoli več niti pogledati. Gregor še vedno ni dojel vsega bistva. A na voljo je imel še kar nekaj časa, da se nauči.

KLIKNI ZA NADALJEVANJE

DELI
Prejšnji članekSpolna vzgoja za odrasle
Naslednji članekJe ženska, ki pogosto menja partnerje, nimfomanka?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.