Morda se naslov bere nekoliko melodramatično, ampak dejstvo je, da prenehanje spolnosti za moškega pomeni vrsto negativnih posledic. Preveri katere.

Pa že na začetku opravimo z enim zelo pomembnim podatkom. Vsebina tega članka, z opozorili vred, se nanaša na moške v nekoliko bolj zrelih letih, ki so s prenehanjem rednih spolnih aktivnosti v večji nevarnosti. Se sprašuješ, kaj tako zelo nevarnega pa se lahko pripeti?

Eva erotično perilo

Težave z erekcijo

Te so že tako strah in trepet vseh moških, in bodimo pošteni, tudi žensk. Da imajo težave s trdnostjo svojega korenjaka predvsem moški po 40-em letu je znano, nekoliko manj znano pa je dejstvo, da se te težave še povečajo, če moški v teh letih nima rednega seksa.

Lahko bi rekli, da se njegov junak poleni tako kot vse mišice na telesu, kadar jih dlje časa ne uporabljamo. Padec forme! In vemo, kako se počutimo kadar naše telo ni v formi in nismo sposobni dvigniti niti lažjega bremena ali prehoditi kakšnega hriba. Enako se zgodi s “tičkom” zato ga ne zanemarjajte. Tudi ve, drage dame.

Upad libida

Groza, moški ki ni potreben?! To pa ne bo v redu. Ampak prav to se pripeti moškemu, ki se odreče seksu, ga ima morda nekoliko preko glave ali enostavno nima pravih priložnosti. Da se moškemu ne bi dalo seksati? Verjamem, da se tako sprašujete še posebej dame, a povem vam nekaj.

Če svojega partnerja doma zdolgočasiš z monotonim seksom ob isti uri, na isti dan v tednu (bognedaj samo v mesecu) imaš veliko možnosti, da ubiješ njegovo željo po spolnosti. Ena stvar, ki se lahko zgodi je, da bo nezvest in se potešil v kakšni drugi postelji, druga (morda še slabša) pa da se mu enostavno ne bo dalo več in mu ne bo stopil celo takrat, ko se boš vsa potrebna metala po njem.

Skrčpenis

V zadnjem času poslušamo predvsem o skrčflaciji, ko nam trgovci na policah nudijo manj, za več denarja. Pol kilograma postane 480g, cena pa enaka. Do skrčpenisa pa lahko pride, če moški nima rednih spolnih odnosov.

Sledi podatek, ki šokira. Da bi penis ostal v svoji polni formi, se mora redno polniti s krvjo, nabrekati in lesti skupaj. Dejansko gre za neke vrste penis fitnes. Kar pa šokira je, da se lahko penis zaradi premalo penis fitnesa skrči celo od 1 do 2 centimetrov!

Padec imunskega sistema in povečana možnost raka prostate

Ja pajade?? Mhm. Z redno spolno aktivnostjo se nivo imunoglobulina vzdržuje na primernem nivoju, saj ga spolna aktivnost poviša celo za do 30 %. Ko ta nivo upade pride kaj hitro do padca imunskega sistema in bolezni imajo nenadoma popolnoma prost dostop do telesa.

Še ena slaba novica za moške, ki se tako ali drugače znajdejo v vrtincu življenja brez seksa, je povečana možnost nastanka raka prostate. Gre za hormone, ki skrbijo, da do tega ne pride, a nivo teh upade za do 20 %, če moški nima rednega seksa.

Hja, drage moje in dragi moji. Ženskam se bo tole zdelo kot seznam izgovorov moških, da bi prišli do seksa, moške pa bi znalo v resnici malce prestrašiti. Za oboje velja, da je seks zdrava dejavnost, ki skrbi za fizično in psihično zdravje obeh spolov, a le kadar je zaželena z obeh strani in oba partnerja navdaja s hrepenenjem, erotiko in srečo.

DELI
Prejšnji članekAli ananas res izboljša okus sperme?
Naslednji članekPo vseh letih še vedno vroče
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.