“O moj bog!” je vzkliknila Maja, ko je prvikrat čutila tistega ogromnega tiča. Pa še na polovici ni bil.

Gregorju je bilo še bolj slabo kot prej, ne glede na dejstvo, da mu ga je mična dama z masko prav lepo vlekla. Ni bila videti razočarana in je ves čas zadovoljno momljala ter oblizovala njegovega kurca. Ta v resnici sploh ni bil slab, le kompleks je dobil, ko je videl druga dva.

erotika in fantazija

Ko sta odhajala od doma mu je Maja sicer omenila, kaj se lahko zgodi. Da bi prišlo do akcije že tam na zabavi, a je ni jemal resno. Ni si predstavljal, da je to sploh mogoče, čeprav je o teh rečeh že velikokrat poslušal. Pravkar je dojel, da je gledanje porniča v katerem mož opazuje ženo, medtem ko jo na polno fukata dva tipa, nekaj povsem drugega kot realnost. Opazoval je velikega kurca, ki je izginjal v njegovo Majo. Centimeter za centimetrom, cmok v grlu pa mu je enako hitro rasel.

Na nek sprevržen način, ga je prizor vzburjal. Na srečo, sicer mu niti stal ne bi. A še vedno je bil bolj zgrožen kot pa, da bi v tem užival. Tolažil se je, da je vse skupaj zgolj zabava. Nobenih čustev, zgolj fuk in potešitev. Pomislil je na njuno pot domov, morebiten seks doma… spet mu je postalo slabo.

Svetlolaska ga je prijela za roko in mu prste zarinila v svoje lase. Želela si je, da bi bil vsaj nekoliko bolj aktiven. Takrat se je zavedel, da je videti kot teliček, ki ne najde mamine vime. Preplavil ga je nekakšen duh maščevalnosti. Ob gledanju Maje, ki se je zdaj že kar sama natikala na velikana za seboj, je zgrabil lase pod svojimi prsti in svetlolasko porinil na svojega tiča povsem do konca, potem pa čakal, da je pričela hlastati za zrakom.

Nekoliko je popustil prijem, da je zadihala in jo ponovno potisnil navzdol. Zdaj jo je fukal v usta in se maščeval njenemu možu, ki je v istem trenutku s svojo batino udarjal po Majinem obrazu. Ta ga s prevezo preko oči ni našla, a ko ga je vendarle ujela v usta je dobro vedela. Da je njen Gregor niti ne fuka niti ne polni njenih ust. Bila sta druga dva.

Ta občutek je bil fenomenalen. Ni videla, kje je Gregor. Upala je, da vse skupaj opazuje, res si je želela tega. Želela si je, da ga tisti hip ena od žensk zadovoljuje na način, ki mu je najbolj všeč in pri tem upala, da ne bo ušel. Malce je vendarle dvomila v njegov pristanek na njene fantazije.

Tip za njo jo je vse močneje fukal. Nekajkrat jo je samozavestno udaril po riti in to ji je bilo neznansko všeč. Ječala je od ugodja in vmes z usti obdelovala debelega kurca pred seboj. Želela bi si vseh treh. Želela si je imeti polne prav vse luknje in svojega Gregorja v riti. Rad jo je fukal v ritko, bil je obseden z njo in v resnici tistim dvema pitonoma niti ne bi dovolila blizu. Vsaj ne tisti trenutek. A iz minute v minuto je postajala bolj drzna, potrebna in pripravljena storiti marsikaj. Zdaj si je z ženo enega od fukačev delila kurca in se vmes poljubljala še z njo. Potem je ta izginila in ostala so ji le polna usta trdega in toplega tiča.

Ženska se je preselila na drugo stran in sedla Gregorju na obraz. S svojo popolnoma mokro muco ga je božala po ustih in nosu, se zadovoljevala na njem, nato pa strastno poljubila svojo prijateljico. Para, ki sta ju z Majo spoznala, sta se poznala že od prej. Bili so precej dobri prijatelji, kar je bilo videti po njihovem pristopu.

Maja je pričela v tistem trenutku precej glasneje ječati, Gregor pa je slišal tudi pospešeno tleskanje telesa ob telo. Zaradi pičke na obrazu ni videl ničesar, potem pa se vendarle toliko izvil, da je s kotičkom očesa ujel prizor, ki se mu je vtisnil v spomin za vedno. Tisti tip za Majo jo je zares grobo fukal, tolkel po riti, medtem, ko jo je prijatelj spredaj dobesedno nabijal v usta.

Njene roke so bile na njegovih stegnih, ko je več kot očitno doživela svoj prvi orgazem. Tip za njo jo je še vedno konkretno obdeloval, tisti v njenih ustih pa je v istem trenutku kot ona doživel svoj vrhunec. Za hip je potegnil tiča iz njenih ust, ga s prsti objel tik pod debelo nabreklo glavico in zajel sapo. Potem je iz kurca brizgnil velik curek sperme naravnost na prevezo preko Majinih oči. Naslednji je šel v lase, vse ostalo pa naravnost v obraz. Zdelo se je, da Maja v tem nadvse uživa in lovi vsako kapljico sperme, ki je bila poslana proti njej.

Gregor je bil ….

SE NADALJUJE

DELI
Prejšnji članekVroči spletni zmenki na steroidih!
Naslednji članekMoč feromonov pri privabljanju nasprotnega spola
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.