Je tudi v tebi tole zgodnje “poletje” prebudilo strasti in željo po vročem druženju?

bdsm igre

Nič nenavadnega, dokazano je, da prijetne temperature, sončni žarki in prebujajoča narava v ljudeh sprožijo določene kemične procese, ki vplivajo na naše želje in potrebe. Za vezane to po eni strani ne pomeni težav, na drugi pa, kadar drugi partner morda še vedno spi zimski spanec. Medtem pa za samske ni dileme. Vse vre, fantje si ogledujejo vihrajoča kratka krilca, punce pa skrivaj pogledujejo za postavnimi in skrivnostnimi tipčki ter grizljajo ustnice ob vseh nečednih mislih, ki jim rojijo po glavi.

K sreči danes za nikogar ni več težko priti do kakšnega vročega zmenka, ki odstopa od tistih klasičnih, ko se zvrsti nekaj kavic, sprehodov, klepetanja in navajanja podatkov, prepričevanja, da si prava oseba zanj ali zanjo. Nekateri imamo pač raje vroče, hitreje in spontano. Takšni sex oglasi so na voljo na Urgenci, kjer seveda popolnoma anonimno spoznavaš enako misleče. 40.000 in več Slovenk in Slovencev na ta način išče popestritev svojega življenja, sex za eno noč, zabavo, avanture, morda celo zvezo. Poznam nekaj primerov, ko so se punce in fantje lotili klikanja za zabavo, si zadali največ kakšno avanturico, zdaj pa že več let na takšen ali drugačen način vzdržujejo vročo zvezo.

FWB (prijateljstvo z dodatkom) je tukaj zelo pogosta izbira, se pa najde tudi kopica parčkov, ki si želi zvezo začiniti z obliko trojčka. Povsem različno, nekateri iščejo njo, spet drugi njega. Tudi cuckolding je precej pogost, saj je fantazija moškega, da opazuje svojo žensko med seksom z drugim, zelo močna. Na Urgenci so dobrodošli vsi; samski, vezani, pari, geji, lezbijke… 🏳️‍🌈

40.000 uporabnikov je seveda naložilo tudi na tisoče vročih fotografij. Klikanje po profilih in ogledovanje teh fotk je silno vzburljivo doživetje, ki na koncu splete marsikatera poznanstva in poskrbi za vroče dneve, večere in noči.

Ljudje z različnimi fetiši na ta način dokaj enostavno poiščejo dušo dvojčico nakar sledijo najbolj orgazmični trenutki v življenju, ko končno lahko osvobodiš svoje demone in si to kar si. Za nekoga, ki si te želi prav v takšni podobi in za nekoga, ki bo zate vse tisto kar si želiš. In želiš si marsikaj, je tako?

Vzburljiv seks z neznancem, seks na javnem kraju, ta hitri na wc-ju v restavraciji, igrice pri nekom od vaju, ki ima doma več igračk kot erotične trgovine… huh!

DELI
Prejšnji članekSeksate zgolj še iz navade?
Naslednji članekSpolna vzgoja za odrasle
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.