Vstop v svet zapeljevanja in intimnosti je kot odpiranje vrat v sobo polne skrivnosti in erotike. Vsaka ženska nosi v sebi neizmeren potencial zapeljevanja, le da včasih potrebuje prave ključe, da odklene skrivnosti svoje privlačnosti.

Seksapil ni le fizična privlačnost, kar nekatere ženske (pa tudi moški) pogosto zamenjujejo. Ne gre samo za poudarjanje prsi in zadnjice ter drugih darov matere narave, ki je nekatere bolj, druge manj obdarila. Seksapil je način, kako ženska izrazi svojo ženstvenost skozi gestikulacijo, pogled, kako razmišlja, in kakšno energijo oddaja od sebe.

Eva erotično perilo

To je subtilna umetnost, ki združuje samozavest, ženstvenost in notranjo moč. Preverimo torej, kako odkleniti svojo erotično moč, in zakaj je iskanje sanjskega moškega v resnici iskanje najboljše različice sebe.

Razgali svoja ramena namesto prsi

Ni skrivnost, da je pravim moškim bolj všeč ženska, ki nosi misterij v svojem predznaku in skrije bistvene reči pred njim, a vendarle nekoliko odstrne tančico, da prebudi domišljijo.

Razgaljena ramena poudarjajo ženstvenost in eleganco. Ko so ramena izpostavljena, se oblikuje čudovita silhueta, ki na nek način podčrta žensko postavo. To ustvarja estetsko privlačnost, ki moške privabi že na prvi pogled.

Razgaljena ramena izžarevajo samozavest. Ženska, ki se počuti dovolj samozavestno, da pokaže svojo kožo, pogosto izraža notranjo trdnost in samostojnost. To je lastnost, ki moškim signalizira, da so v družbi nekoga, ki ve, kaj hoče.

Razgaljanje ramen ima tudi podzavestne povezave z intimnostjo in ranljivostjo. Ko ženska razkrije del svojega telesa, ki je običajno pokrit, to ustvari občutek bližine in povezanosti. To v moških možganih sproži občutek intimnosti, kar poveča privlačnost.

Poudari svoj značaj z očali

Morda so pred časom očala veljala za nekaj nezaželenega, danes pa ženske velikokrat po njih posežejo, četudi je z njihovim vidom vse v najlepšem redu. Govorimo seveda o običajnih očalih, ne sončnih.

Prav zato so na voljo tudi takšna z običajnimi stekli brez dioptrije. Ključno vlogo pri poudarjanju seksapila nosi okvir očal in njegova oblika. Na nek način ženska tako dobi nekoliko bolj resen videz, ki pa je na drugi strani mnogim moškim izjemno mamljiv in vzburljiv.

Eva“Obleci” samozavest

Samozavest je seksi! Tako kot ti obožuješ zapeljive in samozavestne moške, velja tudi obratno. Že res, da nekatere privlačijo sramežljiva dekleta, ki jih je potrebno šele “odpreti”, vendarle pa so še precej bolj opazne samozavestne ženske. Takšne, ki znajo nositi svoja oblačila, ki si jih premišljeno izberejo za vsako priložnost posebej.

A ženska nadane nase tudi samozavest, ki pa se ne odraža zgolj skozi njene besede ali pogled in dejanja. Zelo pomemben je že način hoje, kako sede, kako vstane, kako seže po kozarcu. Seveda pa se samozavest lahko odrazi tudi skozi drzna oblačila in dišave.

Inteligenca je seksi

Še nekaj kar je privlačno pri obeh spolih, a je pri ženski morda še bolj izraženo, saj veliko ljudi meni, da je za ženski seksapil dovolj, da je lepa. To seveda ne drži. Inteligentna ženska je v moških očeh še lepša, še bolj privlačna in ustvarja izziv posebne sorte.

Osvojiti inteligentno in lepo žensko je precej težje, kot mahati s polno denarnico ali pred lokal parkirati prestižno limuzino. Inteligenca je vsekakor seksi in doda češnjo na vrh torte z okusom po seksapilu.

DELI
Prejšnji članekPetting ni predigra
Naslednji članekMamljiva vaba v sosednji sobi
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.