Šele pri 25-ih je spoznala moškega, ki ji je končno odprl vrata v svet nepozabnih občutkov, fantastičnih orgazmov in ji predstavil seks kot nekaj, čemur se ne bo mogla nikoli več upreti.

Maruša je bila zadnje čase nekoliko izgubljena v velikem svetu. Luštna, mlada punca s pravkar končano resno zvezo, je ostala sama s svojim 4-letnim sinčkom. Zakaj se je sploh zapletla z njegovim očetom, ji nikoli ni bilo jasno. Sploh ji ni bil všeč in njuna intima je bila totalen pogreb. Žal pa tudi pred njim ni imela kaj dosti izkušenj, saj sta se spoznala pri njenih 20-ih, pred tem pa je imela le nekaj bežnih romanc, katerim ni mogla pripisati kaj dosti kakovosti, kar se seksa tiče.

Potrebna najstnica

V resnici se je zdaj počutila že kar malo prestara, zato da bi začela spoznavati radosti pravega seksa. K sreči je vmes posegla usoda in je spoznala zanimivega moškega, ki ji je bil všeč že na prvi pogled, ko sta se srečala v avli podjetja, kjer se je zaposlila. Želela je pričeti znova, pozabiti bivšega in si z boljšo službo omogočiti lepše življenje zase in za otroka. Kljub temu pa je bila mlada, željna in njeno telo ji je sporočalo, da si želi precej več od zbirke dildov, čepkov in kroglic, ki so polnile poličko v njeni zaklenjeni omari.

Kadarkoli sta se srečala, so se ji kolena zašibila in čutila je, kako ji med stegni postaja vroče in vlažno. V nekem trenutku se je usmerila naravnost na stranišče in si minuti ali dveh pričarala vrhunec, ki je bil boljši od kateregakoli seksa z bivšim. Z njim ji nikoli ni prišlo in hrepenela je po orgazmu s pravim tičem v sebi. Z moškim, ki bi obdelal vse njene najbolj občutljive točke, ki jih ni bilo malo.

Vsekakor so mednje sodile njene bradavice, ki so jo tisti dan pošteno spravile v zadrego. V beli bluzi je sedela nasproti njega, ko jo je povabil na kavo in opazila, da jo izdajajo. Prav nič ni mogla in nedrček je bil tako nežen, da njene vzburjenosti ni mogel prikriti. Videla je, da je opazil. To ji je povedal njegov rahel nasmešek na obrazu, ko je umaknil pogled z njenih vzburjenih prsi.

Želela si ga je in on si je želel nje. Žal je bil poročen, a v dokaj nesrečnem zakonu ni več videl prave motivacije. Veliko sta govorila o tem. Tudi po prvem seksu, ko sta prespala v hotelu na račun celodnevne konference na drugi strani države. Njej je bilo vseeno, on pa je seveda moral ženi lagati o tem.

Ležala je na hrbtu, si rjuho z rokama držala preko prsi in na belem stropu podoživljala njune vroče trenutke. Kot bi sedela v kinu, so se ji na belem platnu vrteli prizor golih teles, njega v vsej svoji erotičnosti, kako ji, med strastnim pogledom naravnost v oči, leze med razkrečene noge, pri tem riše svojo pot z vrhom mokrega in vročega jezika ter se približuje točki brez povratka. Še nihče je ni tako zelo oboževal in ji dal vedeti, da je seksi, zaželena.

Ko je prvikrat začutila moška usta in jezik na svoji muci, bi jo kmalu da razneslo od zadovoljstva, ki ga je ob tem občutila. Ugodje se je razlivalo in širilo po telesu, on pa je obdeloval nabrekel klitoris, kot bi živel samo za to. Ko je kasneje oblizovala njegov lep penis, ljubkovala nabreklo glavico, se je spraševala, če sploh dela prav. Njegov obraz in vzdihi so že pravili tako. S tako velikim užitkom še nikoli ni jezdila tiča. Niti svojih iz omarice ne pa čeravno so ji poklanjali zelo lepe orgazme.

A ne takšnih kot je bil tisti prvi v hotelski sobi z njim. Ni je motilo, ko jo je nekajkrat s prsti spekel po zadnjici. Sploh ne. Celo godilo ji je in želela si je še, a mu tega ni znala ali upala povedati. Verjetno jo je prebral, saj je nadaljeval kar sam. Tudi takrat, ko jo je prevalil s sebe, jo prijel za boke, obrnil na vse štiri in z rokama namestil sicer skorajda popolno nastavljeno ritko. Za hip se je počutila neprijetno. Nikoli še ni bila v takšnem položaju pred moškim. Kako je videti, se je spraševala.

Videti je bila fenomenalno, kar se je dalo slutiti iz njegovih dejanj. Po strasti s katero je zgrabil njene boke in v mokro muco zarinil svoj nabrekel ponos, da je nepričakovano javknila, a se z zadnjico še bolj naperila proti njemu. Želela si je celega v sebi. Želela si je da jo grobo pofuka, kot še nihče. In jo je.

Oba sta že hrepenela po orgazmih, to je bilo čutiti v zraku. Medtem ko je z obrazom gnetla vzglavnik pod seboj, se je on neusmiljeno zabijal ob njeno zadnjico, jo pridno šeškal in ob tem tako zapeljivo vzdihoval, da se je sprostila še sama. Z glasovi sta si dala vedeti kako daleč sta in njuna skupna erupcija je bila veličastna. Telo ji je vibriralo v nekih drugih dimenzijah, on pa se je praznil na njeno ritko in po hrbtu, na koncu pa z mokrim tičem udarjal ob ritnici, z drugo roko pa božal njene prsi.

Prebudila se je iz sanjarjenja, prizor s platna na stropu je izginil in zamenjal, ga je on. Lep, gol in nasmejan se je povzpel nad njo.

“Bi še enkrat?”

DELI
Prejšnji članekNekaj nasvetov zanj, da bo ona srečnejša
Naslednji članekAli ananas res izboljša okus sperme?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.