Maja in Grega sta bila končno sprejeta v svingerski klub in sta se lahko udeležila vroče zabave. Veselila sta se tistega prvega večera. Ampak, sta sploh pripravljena na tisto, kar ju čaka?

Že od jutra je bila v zraku neka posebna napetost. Hčerki sta ves čas spraševali mamico ali je z njo vse v redu, ko je vzdihovala in zamišljena stopala po kuhinji kot ne bi vedela, kaj ji je storiti za pripravo zajtrka. Oče se je v poslovni obleki nasmihal na svojem vogalu mize in srebal kavico.

erotična zgodba trojček

“Ljubica, mudi se mi v pisarno,” je rekel, vstal, poljubil dekleti na čelo, objel ženo okoli pasu in ji dahnil na uho, “danes bo noro.”

Potem je pomahal v pozdrav in odpeljal z dvorišča proti svoji odvetniški pisarni. Maja je v neki omotici ostala za pultom in skušala pregnati vse tiste misli. Mešanica strahu in navdušenja, hrepenenje po tem, kaj vse bo videla in doživela zvečer ter ogromno nekih dvomov. Če kaj, potem ve, da mora na depilacijo in se do sedmih urediti “v nulo”. Deklici bosta noč preživeli pri njenih starših, zato je morala poskrbeti še za njune reči.

Njen zakon je bil še pred kratkim na robu razpada, ko je Grega na njenem telefonu našel zelo vroče posnetke. Obtožil jo je, da je na njih ona, a ni bila. Bila je prijateljica, ki ji je poslala vroč video, kako jo žgejo trije tipi. V nekem trenutku je imela polne vse luknje in kasneje na kavi ji je priznala, da tako še nikoli ni prihajala v življenju kot takrat.

“Moraš probat!” ji je govorila.

Maja je vedela, da bi z lahkoto. Bila je atraktivna ženska umazanih misli, a se je v zadnjem letu podredila svojemu zakonu. Seks z Gregorjem je bil vse bolj pust, čeprav je na začetku zveze njune fukarije dobesedno oboževala. Prijateljica ji je svetovala popestritev intime in vpis v svinger klub, kjer bi doživela marsikaj od tistega, kar se ji tako ali tako že leta pretaka po glavi. Ona bi, a kako to povedati možu.

Ko sta se nekega večera vendarle odkrito pogovorila sta imela nepozaben seks. Kaj vse sta takrat počela drug drugemu. Bilo je fenomenalno. Ampak Maja si je želela več.

“Vidiš dragi, ko mi ga takole zabijaš v usta kot prejle… si predstavljaš, da me v tistem trenutku nekdo fuka od zadaj in me sunkovito nabija na tvojega kurca čisto do konca? Morda pa ob tem še sedim na drugem, ki leži pod nama.”

Gregorju se je kar zavrtelo od nepričakovane izpovedi in želja njegove Maje, ki je bila pravkar dobro pofukana. Še vedno nima dovolj?? Po drugi strani pa se mu je njeno drzno govorjenje zdelo strašansko seksi in ga vzburilo do te mere, da mu je znova stopil. Potem si je pred očmi narisal prizor o katerem je govorila.

Kar je nato počel z njo je bilo naravnost nepopisno. Vsega se niti spomnil ni, v takšnem deliriju je bil, ko je kričala in vzdihovala ob vsakem njegovem vbodu. Zdaj v pičko, zdaj v rit, v nekem trenutku pa še v usta, da ji je vanje potisnil skoraj še moda.

Dan je minil kot blisk, dekleti je odpeljala k staršem in se vrnila nazaj, da bi se uredila. Ob sedmih, ko se je Gregor vrnil iz službe je bila pripravljena. Vzelo mu je kolena, ko jo je zagledal stati tam v elegantni črni obleki, naličeno in s popolno pričesko. Zabava je imela Dress code, zato sta se morala prilagoditi. Previdno jo je poljubil, da ji ne bi uničil makeup, ki je bil tisti večer tako ali tako obsojen na uničenje. Vzel si je nekaj minut za prho in se preoblekel še sam. Nato sta krenila na pot in se med vožnjo skorajda nista pogovarjala.

“Sploh veva kako bo?” je vprašala iz nič, da bi prekinila zoprno tišino.

Skomignil je z rameni. “Sem mislil, da ti več veš, ko pa si bila v navezi z Mojco.”

Zdaj je še sama skomignila z rameni. V resnici ni vedela, zakaj se pretvarja, da nič ne ve. Vedela je precej, če ne kar vse. Mojca ji je že ničkolikokrat poročala o vsaki zabavi posebej. Kako sta z njenim spoznala seksi par s katerim se dobivata vsaj dvakrat mesečno, kako fukajo, da ji občasno prevežejo oči in obdelujejo vsi trije hkrati, pri čemer ne ve kdo je kje.

Vse te njene zgodbice so ji napolnile glavo, da si je želela doživeti fantazije, ki jih je gojila že od nekdaj. Doživela relativno malo, če ni upoštevala eksperimentiranja na faksu, ko so se pijani na neki zabavi fukali vsi počez. Še vedno ni bila prepričana ali je imela takrat v sebi dva različna kurca ali osem. Bilo je noro, temno, glasno, pijano…, a bilo ji je všeč, da so jo zlorabili kot fuk lutko. Tako zelo, da si je tega še vedno želela.

Pripeljala sta na varovano parkirišče polno dobrih avtomobilov. Pred vrati sta stala dva ogromna varnostnika, urejena in zategnjena. Izročila sta kartico z vabilom in QR kodo, prejela strog pogled in Maja se je ugriznila v ustnico. Želela si je, da bi jo mišičnjak zvlekel na samo, jo pritisnil ob steno in natančno pregledal. Želela si je, da bi ji roko zvil za hrbet, jo z drugo prijel za vrat in jo nesramno pofukal ter nato vrnil nazaj.

“Izvolite,” je varnostnik prekinil njene vroče misli, da je stresla z glavo in prišla malce k sebi.

Vstopila sta v eleganten hodnik, kjer sta oddala plašče, prejela seksi maske za oči in drug drugemu pomagala pri zavezovanju. Na vhodu v ogromen prostor, kjer je igrala zapeljiva house glasba jima je brhka hostesa v roke potisnila kozarca s šampanjcem. Oblečena je bila je v usnjene tangice in okrašena ter poslikana. Gregor je svoj pogled z njenega angelskega obraza spustil na joški in tuhtal, kako je lahko tako sproščena. Celo vzburjena, na kar so kazale otrdele bradavice.

Potem sta zakorakala v množico, ki je oddajala prav posebno erotično energijo. Čutila sta radovedne poglede na svojih telesih. Zmedenih pogledov sta prečesavala okolico, bila vesela tistih mask na svojih obrazih in opazila kar nekaj nasmeškov, tistih, pokvarjenih, ki so izžarevali dobrodošlico.

“Počutim se kot bi naju pozdravljali ob vstopu v najbolj pohujšljivo zabavo v Peklu,” je tiho rekla Maja.

“Mhm,” je kratko zamomljal Gregor. “Imaš povsem prav.”

KLIKNI ZA NADALJEVANJE

DELI
Prejšnji članekTakšna in drugačna razmerja po svetu in pri nas
Naslednji članekSeksate zgolj še iz navade?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.