Najin recept? Navduševati drug drugega. Vedeti, kaj pričakovati. Ni pomembno, da sva poročena že 16 let, še vedno se ne moreva naveličati drug drugega.

Ko sem prišla domov iz službe, sem ga iskala s prav z navihanim pogledom. Ves dan sva se že “kurila” preko sporočil in to nama je šlo vedno odlično. Nisem se mogla nasititi njegovega osvajanja, drznosti in predrznosti. Vedno sem z velikim pričakovanjem in zanimanjem odpirala njegova sporočila ter upala, da je poslal kakšno sočno sliko. Po vseh teh letih in po tem, ko sem vse na njem videla že milijon krat. Še vedno!

seks v pisarni

Našla sem ga v sobi, bral je neko revijo. Vedela sem, kaj mu naredi moja poslovna obleka. Brez besed sva se spogledala in nadaljevala akcijo, ki sva jo pričela že zgodaj popoldne preko sporočil. Kar nekajkrat sem bila že vzburjena tisti dan in se namenoma nisem šla potešit na samo. Raje sem trpela vse tiste dolge ure in mislila nanj. Kako me bo obdelal in potešil, ko pridem domov.

Sedla sem na nizko omarico in ga opazovala kako si počasi slači svoje kratke hlače. Te in majico. To je bilo vse kar je imel na sebi. Zagledala sem se v njegovega prebujenega korenjaka. Čakal me je, pričakoval in se me razveselil v istem trenutku, ko sem vstopila. Razmaknila sem noge in mu pokazala, da pod krilom res nimam ničesar. Kot sem mu obljubila preden sem se odpravila domov. Ves dan sem mu poročala, kako se brez spodnjic sprehajam po firmi, kako sem slišala ugibanja naših vodilnih, da Lara verjetno nima hlačk, ker se ne vidi nobenega roba na napetem krilu preko zadnjice.

Povedala sem mu, da sem na sestanku nalašč zelo počasi prekrižala noge in dala direktorju vedeti, da sem precej svobodna ženska. Zardel je od sramu, ker ni mogel umakniti pogleda. Vedela sem, da ne bo nikoli komentiral, raje je užival v tistem kar je dobil.

“Si mokra, Lara?” Me nedolžno in mirno vpraša moj gospod.

“Da gospod,” zamrmram.

“Naj preverim.”

Rahlo razmaknem noge in začutim en prst, ki se poglobi vame.

““Mmmmm, si, kajne? Zakaj Lara? Zakaj si mokra, če se te pa sploh še nisem niti dotaknil?”

“Ker sem vaša kurba, gospod, mokra je za vas.” Zardim.

“Ja, ti si moja kurba. Moja umazana prasička. Kaj hočeš, da naredim?”

Oh, kako sovražim, ko to reče. Dobro ve, kaj hočem, in to, kar hoče tudi sam. Želim čutiti njegovo roko, kako se povezuje z mojo ritjo. Hočem, da me udari, da postane moja rit vroča in rdeča pod njegovo dlanjo. Hoče slišati moje besede, moj zadnji predlog, preden oba dobiva, kar potrebujeva. Zaradi ponižanja ob priznanju je to še bolj vroče za naju oba.

Zanj zato, ker mora čutiti, da se odrekam nadzoru, zame pa zato, ker me zaradi te sladko pekoče zadrege preplavi velikansko pričakovanje. Potrebujem nekaj sekund, da oblikujem besede. Moj obraz gori od sramu, a ne vidi, ker me moji dolgi lasje skrivajo pred njim. Uživa v moji kratki borbi in čutim, kako se njegov tič strdi ob moje telo. Na koncu zamrmram: “Pofukaj me, gospod, prosim.”

“Oprosti, Lara, tega nisem slišal!” Vem, da je, ampak to ni bistvo. Samo ponoviti moram. Glasneje. Še naprej se ponižujem. S svojimi prsti zavije v moje lase in mi dvigne glavo. Globoko vdihnem.

““Gospod, prosim, bi me našeškali?”

“Seveda Lara, samo prositi moraš. Roke naj ostanejo na omarici.” Ukaže.

Čutim, kako njegova roka zdaj rahlo boža mojo zadnjico, od hrbta navzdol do kolen, njegovi prsti nežno sledijo. Zavzdihnem. Potem od nikoder njegova roka pristane na mojo rit. Pokk! Zadiham, pade še en udarec. Sprva ne tako močno, le šok, zaradi katerega zadiham, a postaja vse močnejši. Zdaj mi solze napolnijo oči. Lahki udarci in globoki težki udarci. Zaradi močnih udarcev na tistem sladkem mestu med ritjo in stegnom najbolj zacvilim in začutim, da mi kaplja od muce.

Vsake toliko se ustavi in ​​me rahlo in nežno poboža, ob tem pa glasno zastokam. Še posebej, ko se prsti vlečejo med mojimi nogami in zdrsnejo na tam nabrano mokroto. Ko dosežejo moj klitoris, se zvijam in zvijam in vem, da uživa v tem tako kot jaz, saj čutim, kako trd je. Njegovi prsti dražijo in ščipajo moj klitoris, in ko jih odmakne, mu moje telo poskuša slediti samo od sebe.

Z mokrim prstom zarine v mojo rit, noter in ven, lepo počasi, dokler ne zastokam in s svojim klitorisom zlezem v njegovo nogo. Pokkk, pokkk, njegova roka zdaj močno in hitro tepežka, dokler res ne jočem, tako od bolečine kot od frustracije. Solze mi tečejo po licih. Roka, ki je držala mojo glavo pokonci, se premakne na moj hrbet in se ovije okoli mene, da me drži in prepreči, da bi se izvila iz njegovega naročja. O Bog, zdaj ga tako zelo potrebujem. Sprašujem se, kako se bo to končalo. Me bo zjebal? Bo jebal moja usta, ali mojo rit?

Roka mu spet zdrsne do mojega klitorisa, draži me in boža, dokler ne zadiham, sopiham in stokam. Čutim ogenj, ki gori v moji zadnjici.

“Bi končala zdaj Lara? Bi rada, da ti pride?”

“Da,” zakričim, “Da, gospod, da!”

“Lepo me vprašaj.”

“Prosim, gospod, prosim, lahko zdaj končam?”

“Ne Lara, ne smeš. Ne, dokler ti ne dovolim.”

Sopiham in sopiham. Počutim se kot razbitina nasedla na nekih skalah. Zame nič drugega kot moja goreča rit in moja goreča želja po njegovi spermi. Moja pička kriči na njegove spretne prste, ki se poglabljajo in krožijo, božajo in dražijo. Zmanjšala sem se na nič, trenutno ni ničesar, česar ne bi naredila zanj. Zdaj sem tako popolnoma njegova. Želim si, da me uporabi, zlorabi. Na kolenih bi prosila, če bi mi rekel. Pogosto sem! Samo da začutim to sladko sprostitev. Zelo se trudim, da ne bi končala, a me kar naprej izigrava, na pravem mestu, dobro ve, kako težko se mi je zadržati.

“O bog, o bog o bog.” Zastokam

“Ne drzni si Lara!”

“Ne, gospod, ne, ne bom.” Samo diham.

“Ne, dokler ti ne povem, da je v redu.”

“Ohhhhhh booooogggg!”

Nenadoma začutim njegovo dlan pristati, ravno, trdo na moji pizdi. “Auuuuuuuu” zavpijem od šoka. Moje noge se zaprejo, da zaščitijo moj občutljiv klitoris.

“Noge imej razkrečene Lara, ne drzni si jih dati skupaj!” Začne šeškati mojo pizdo…

Prisilim se razširiti noge in sprejeti zbadajoče klofute, ki so vse bližje mojemu klitorisu. Bližje in… o bog! Bližje… Doseže moj klitoris in bolečina, za katero sem mislila, da je ne bom mogla prenesti, me nenadoma popelje povsem na rob.

“Zdaj lahko prideš, Lara.” Zašepeta.

Orgazem

Kričim, ko me potisne čez rob. Kričim in jokam, se zvijam in vpijem, ko bolečina prinaša sprostitev, ki sem si jo tako želela. Ko se ustavim, obležim in zadiham, čutim, da me začne dvigovati. Nenadoma stojim in položi me na posteljo. Moja rit in pizda sta dobesedno v ognju, vse me peče, zbada in je oteklo. Nasmehne se in se pogladi bo nabreklem kurcu. Nenadoma sem spet v nekem drugem svetu in njegov kurac, ki se pogreza v mojo ognjeno muco, je tako dober in tako sladko boli.

Visoko mi dvigne noge in se zaleti vame, kolikor lahko. Občutek posteljnine pod mojo bolečo ritjo in telo, ki udarja ob moje boleče sramne ustnice in klitoris, me spravi nazaj na rob. Tako sem mokra, da poplavim posteljo pod nama. Izvleče tiča in z enim dolgim, močnim sunkom vstopi v mojo rit. Sklanjam se naprej in obožujem ta občutek zapolnjene ritke. Oba sva tako prekrita z mojimi sokovi, da zdrsne noter brez prevelikega napora.

Počutim se tako neverjetno polno, ko me fuka, vse kar lahko storim je, da se ga oklepam in vedno znova stokam, kako dober občutek je. Dokler ne konča, sopihajoč in z nasmeškom ter napolni mojo rit s svojo vročo spermo. Zgrudi se poleg mene in obriše solze z mojega obraza. Ko me prevali, občuduje barvo moje zadnjice in jo nežno boža.

“Lepo!” Vem, da ga bom jutri lahko čutila ves dan in se spomnila nanj vsakič, ko se bom usedla! Leživa zvita skupaj in se smejiva s tistim “hudičkastim” nasmeškom.

DELI
Prejšnji članekMoški potrebuje reden seks sicer...
Naslednji članekErotika ali pornografija?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.