Janu predavanja preko Zooma niso bila pretirano razumljiva, zato se je uspel dogovorit za nekaj zasebnih uric s svojo profesorico.

Ta je bila precej mlada in nadvse privlačna. Svoje študente pa je znala vedno dodatno podražiti z izbiro svoje garderobe. Po faksu se je govorilo marsikaj, tudi to, da svoje izbrance poučuje še precej bolj podrobno kot v predavalnici. Jan je računal na to in tisto jutro z veseljem prebral njen odgovor na svojo prošnjo.

Naslednji dan sta se dobila pri njej doma. Jan je s seboj prinesel tablični računalnik in nekaj zapiskov, ki jih je pozabil že takoj pri vratih. Ko te sprejme profesorica v črni miniki in z razgaljenim dekoltejem, pač ne razmišljaš več o predavanju. No ja, saj tudi prej v resnici ni. Izmenjala sta si nekaj vljudnostnih besed, nato pa se namestila v njenem kabinetu.

Prijeten, nekoliko zatemnjen prostor ga je takoj spomnil na enega izmed porničev, ki jih je neumorno gledal na spletu. Opazil je njene zvite poglede in mežikanja, sam pa se je počutil kot bi stopil v past in ne, da bi sam pripravljal kakšno. To je bil namreč njegov namen. Z učenjem ni imel težav, bolj ga je srbelo med nogami kot kaj drugega. In to je seveda opazila.

“Poslušaj Janček, ti mene malo hecaš ane?” je rekla in se zasmejala, ko je videla kako dobro mu gre pri reševanju zapletenih enačb. “Mislila sem, da rabiš pomoč, ti pa praktično popravljaš mene.”

seksi učiteljicaNasmehnil se je, se zazrl v njen dekolte in v mislih božal ter poljubljal njeni lepi dojki. Verjetno ga je kar čutila na sebi, tako zelo netakten je bil. Mislil si je, da se nima smisla pretvarjati, saj je bilo jasno zakaj je bil tam.

“Greva raje nekaj spit?” ga je presenetila.

Potem sta se v dnevni sobi sprostila ob kozarčku žganega, nakar je prinesla še dve pločevinki ravno prav ohlajenega piva.

“Letos je tako vse v kurcu, pa si moramo malo privoščit doma,” je namignila na karanteno.

Vrag je odnesel šalo, ko je sedla na dvosed poleg njega in se mu zazrla globoko v modre oči. Roke mu je odneslo po svoje in preden je dojel kaj se dogaja, je že plezal po njej. Tudi njene roke so se urno zapodile v njegove hlače in videti je bilo, da je morda še celo bolj potrebna kot on. Torej je držalo, si je mislil ko ji je slačil zgornji del. Rada je imela svoje študente. No ja, vsaj nekatere.

Bil je eden teh srečnežev, ki mu bo uspelo odkriti ali je prav vse tisto kar je slišal, tudi res. Bojda naj bi imela rada polno ritko, a si je za začetek dovolil njeno mokroto vzeti v usta. Tako sladko je stokala ob njegovi oralni obdelavi, da je v trenutku pred seboj videl vse formule. A zgolj tiste, do orgazma.

Njene noge so se ovijale okoli njegove glave medtem ko ji je z jezikom polnil potrebno muco. Cvilila je kot bi jo dajali iz kože, pri tem pa ga krčevito držala in vlekla za lase. Če do takrat ni bil plešast …

Potešena je obležala razkrečena kot bi si jo sam nastavil. Gledala ga je z nekim zadetim pogledom in ga opazovala pri slačenju hlač. Opazno všeč ji je bil njegov postaven korenjak. Prav nič kaj sramežljivo ga je prinesel k njenim ustom in ga počasi zarinil vanje. Objela ga je z njimi in mu dovolila, da je zdrknil vanje čisto do jajc. Prva kljukica. Slišal je, da golta cele tiče.

Naslednja kljukica je bila tista, da ima rada da ji prideš v usta. Ves čas ga je božala po jajčkih, sesala tiča in ga gledala v oči. Ko je videla, da mu prihaja, je le še močneje zgrabila in mu dala vedeti, da ne želi njegovega umika. V trenutku se je razlil v njenih ustih in jih napolnil do zadnjega kotička.

erotika in erotični oglasi

Na tretjo kljukico je moral malce počakati. Toliko, da je prišel k sebi in se je ona vrnila iz kopalnice. Verjetno je šla grgrat ustno vodico, saj je bil njen poljub izjemno osvežilen. Potem se mu je usedla v naročje, se nasadila na še vedno pokončnega tiča in si ga vzela po svoje. Bila je prava pokvarjenka in mu med naskakovanjem govorila vse mogoče packarije medtem ko je on objemal njeno seksi ritko in s prsti silil globoko med ritnici.

Potem se je v nekem trenutku sklonila k njemu in mu dahnila na uho:

“Hočem, da nafilaš tole potrebno ritko,” je rekla in se klofnila po zadnjici.

Potem je vstala, mu obrnila hrbet in se z rokama naslonjena na klubsko mizico nastavila v takšni pozi, da je ni mogel videti v nobenem porniču. Njena rit je bila tako mamljiva in zdelo se mu je, da mu z boki namiguje, naj se ji približa. Očitno je imela pod klubsko mizico nek vlažilni gel, saj so se od nikoder pojavili njeni prsti, potegnili po kanjonu med hlebčkoma in opazil je kako se je njena mala tesna luknjica namaščena zasvetila pod lučjo.

Ni ji hotel priznati, da to počne prvič. Prijel se je za tiča pri korenu in ga povedel v nove zmage. Najprej je nežno božal okolico ritne luknje, jo počasi masiral in raznašal tisti gel, nato pa pričel vse pogosteje nežno pritiskati nanjo, vse dokler se ni malce vdala. Potem je vse steklo samo od sebe in videl je, da je izjemno sproščena, saj je kar nekoliko presenetljivo hitro končal v njej.

Občutki ob prvem analnem seksu so ga povsem prevzeli in v naslednjih minutah se je popolnoma izgubil. Vzelo mu je pamet in občutek za čas in prostor. Zvoki, ki jih je spuščala ob tem, ko je vse bolj samozavestno polnil njeno ritko so bili neverjetni in lahko bi mu prišlo že od samega poslušanja in drkanja. Od gledanja in drkanja pa mu je preko Zooma že itak neštetokrat.

DELI
Prejšnji članekSpletni zmenki | pisana in nepisana pravila
Naslednji članekVIDEO: Sexy fitnes
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.