Super, na vidiku je nov spolni partner, tvoje noči bodo postale daljše, jutra pa prijetno utrujena! Pa veš na kaj paziti pri seksu z novim partnerjem?

Za začetek ti mora biti jasno, da se verjetno še ne poznata najbolje. Morda sta se celo spoznala preko spleta, se zapletla v vroče pogovore in sčasoma se vama je pričelo dozdevati, da se poznata že od malih nog. Pa ni tako!

Prvi spolni odnosi z novim partnerjem morajo biti premišljeni in varnost, ter zdravje vedno na prvem mestu. Seveda človeka kdaj prime in bi se strastem vdal kar takoj brez pomislekov. Vendarle pa gre za dogodek, ki lahko močno zaznamuje tvoje življenje.

Spolne bolezni

Glede na to, da sta se komajda spoznala, morda se niti še nista videla v živo, bi bilo precej nezdravo brez vsake zaščite skočiti med rjuhe. Uporabita kondome, saj bosta tako zavarovana oba in občutek varnosti vama bo dal še dodatne energije za posteljne vragolije.

Neželena nosečnost

V prejšnjem odstavku sem omenila, da je kondom nujen in pri neželeni nosečnosti še kako zelo dobrodošel. Prav tako ni slabo imeti v mislih “tabletk”, ki bodo v paketu s kondomom dodale še tisti kanček več varnosti. Ogromno neželenih nosečnosti se konča z neželenim partnerskim odnosom, ki je dokaj kmalu tudi povod za velike težave.

Počasi z odkrivanjem različnih položajev

Ker se še ne poznata najbolje, je jasno, da ne vesta niti kaj komu paše v postelji. Ni vsaka ženska pripravljena nastaviti svoje ritke in ni vsak moški navdušen “lizalec”. Vse to bo prišlo sproti, ko se bosta spoznavala tako v postelji, kot tudi zunaj nje. O spolnosti se pogovarjajta že prej. Pomenita se o tem kaj je komu všeč in kakšen seks ima najraje.

Ni nujno da bo jutro enako večeru

Če sta se zapletla prav na hitro in končala v postelji enega od vaju, to še ne pomeni, da so pred vama meseci in leta ljubečega partnerskega odnosa. Ne dovolite si prekmalu razmišljati o srečni družini, hiši in avtomobilu. Še najbolje bo, če bosta šla v posteljo vedoč kaj počneta.

Torej, če gre zgolj za seks za eno noč, potem si to jasno priznajta preden gresta naprej. Nič ni narobe s seksom za eno noč. Je pa narobe, če pustite partnerja v prepričanju, da si želite resne zveze. Drage moje in dragi moji, seks je kot smeh, ki naj bi veljal pol zdravja. Zato le seksajte kolikor le lahko!


DELI
Prejšnji članekBi seksali z nekom, ki bi ga spoznali na spletu?
Naslednji članekSužnja lastnih fantazij
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.