Bilo je poletje… poletje strasti in prebujenja, ko sem znova zacvetela. Kot pravi moj psihiater, našla izgubljeno seksualnost.

Slovenija se je prebijala po katastrofalnih poplavah, jaz pa sem mislila samo nanj in njegovo mašino. Ko mi je predlagal enodnevni “skok” z motorjem… nisem preveč razmišljala, hitro sem si izposodila kombinezon, škornje in rokavice od prijateljice, nekoč zavzete motoristke, zdaj pa bodoče mamice.

“Kar obdrži ga,” mi je rekla, “jaz se po nosečnosti zagotovo ne bom spravila not, samo čelado sem pa prodala.”

Fak, fak kje naj dobim čelado v treh dneh?! Ko mu to omenim, itak, da ima rešitev. Ženina mi bo zagotovo prav.

Seveda se je zgodba začela že par dni prej, ko sem kot poštno ležeče, na svoje ime dobila “paket presenečenja”…To je bilo prvič, da sem dobila takšen paket in nisem imela pojma kaj je notri. Vedela sem le, da so igračke in da mi bo zagotovo všeč. Nevednost je samo še povečala moje razburjenje. Ko sem doma odpirala pošiljko, sem ostala odprtih ust. Povoščene tangice in ujemajoč se modrček s trakci. Fukiš za popizdit, čisto po mojem okusu, malo sado-mazo… in kroglice. Ja tiste kroglice, ki ti tako fajn razturajo tamalo. Itak, da sem probala takoj in dva dni hodila kot po jajcih… čutila pa vsak tresljaj, nebeško!

Ko sva se po telefonu dogovarjala za turo, mi je omenil, da bi rad, da oblečem kompletek in pridem z jajčki. Seveda je njegova želja, moj ukaz in to storim.

Do zadnjega pa nisva vedla, če nama bo sploh uspelo. Jaz na delovno akcijo, on na samostojno turo, da preizkusi gume. Tako je, če si poročen. Ja varala sem, pa mi ni žal za nobeno minuto, ker to kar je sledilo je bilo zame takrat nepredstavljivo. Kot v filmu. Pričakal me je na pol poti, jaz z avtom, on z motorjem. Ko sem ga zagledala sem bila že vsa mokra. Motor, njegove dolge noge.

A jaz grem s tem tipom?! Si kar, nisem mogla dopovedati. In sem šla. Po par kilometrih me prehiti in pokaže naj ustavim. Najino prvo srečanje ta dan. Nerodno odprem okno, on dvigne vizir, misleč, da mi bo kaj povedal… mi zapre usta, dobesedno, strasten poljub in besedi kako me je pogrešal. Bila sem gotova, pečena. Ko tako komaj pripeljem do dogovorjenega mesta, parkiram, sledi slačenje oziroma preoblačenje v kombinezon. Nerodna sem, on pa me slači z očmi. Mislim, da bi me najraje kar tam na havbi.

Zajaham motor in se mu prepustim. Človeku, ki ga poznam le tri tedne, dam vse, zaupam mu 100%, njegova sem z dušo, srcem in telesom. Ko drviva po ovinkasti cesti, s telesom ob telesu, stiskam noge, se s tamalo prižemam nanj. Takrat ne obstaja družina, problemi, sva samo jaz in on in šviganje vetra. Po nekaj prevoženih kilometrih prispeva na morje in se ustaviva na pijači. Jaz skuhana v usnjenem kombinezonu pri 30ih stopinjah, slečem zgornji del, on hodi za menoj in si ne more napasti oči na moji ritki v oprijetem usnju. Rajca ga, vem. Če mam kaj imam pa rit.

Tudi sama sem vzburjena, kroglice v meni, tangice in oprijete hlače so mi še dodatno zakurile že tako potrebno pizdo. Na pijači ne moreva sneti pogleda drug z drugega, med nama je strast, iskra, ki samo čaka, da se vžge. Poljubi so strastni, okolice za naju ni, pa čeprav naju gledajo in si mislijo svoje. Pot nadaljujeva ob obali, veter naju osvežujoče hladi. Telesa gorijo, med vožnjo se mu uspem dotakniti mednožja, ki raste. On vmes nekajkrat pomiga z rito, da se moja muca le še bolj stopi.

Končno najdeva najin prostor pod soncem, prijetno gostišče z mobilnimi hišicami. Razjahava motor, se na kratko pogovoriva z gostiteljico in že sva v hišici, gola, pohotna. Usnje gre težko z naju, vroče je, zunaj in znotraj goriva. Po strastnem poljubljanju, se on odloči za tuš, da se ohladi, sama pa se v izzivalni pozi zleknem na posteljo in komaj čakam, da ga dobim.

Dobim ga najprej v usta, sladek je, obožujem ga, preližem ga od vrha do jajc, ne pozabim niti na njegove dragulje in na prst v njegovi seksi ritki. Ko ga tako obdelujem z usti, mu ga vlečem, se trakci mojih tangic še bolj zarežejo v mojo potrebno pizdo. Kmalu me prevali v položaj 69, mi s prsti “odgrne” tangice, potegne trakec s kroglicami, ter preizkusi teren s svojimi prsti. Vlažna je, razmočena. Tangice so samo še v napoto. Usta, njegov jezik in bradica med nogami mi samo še povečajo užitek. Obdelujeva se vzajemno, lačna drug drugega.

Njegov kurac mi nabreka v ustih in upam, da mu ne bo še prišlo, da ga bo deležna še tamala. In res se kmalu obrne, mi razkreči noge in zabije makino do konca. Moje telo ječi, ko me nabija, sama ne štejem orgazmov, ki sem jih poskušala držati na vajetih. Ne gre in tako mi telo preplavi cel orgazmični val. A on je neučakan. Ve, da je danes dan, ki ga mogoče nikoli več ne bo, in hoče preizkusit prav vse. Tako menjava položaje kot za stavo, zdaj me nabija od zadaj, zdaj v stoje… malo počiva ko sem na njemu, mu ga spet ližem in vlečem, a on se ne da, ne pride mu. Srečna jaz.

Vroče je kot v peklu, ni klime. Ko imava “premor” mi reče, da sicer ne ve, če je zdaj res že čas, da če se poznava dovolj, za… Ko od nekod privleče ven dolgo črno pošast, umetni kurac s pasom. Vem, da so to njegove sanje, rit, anala, a zakaj pas? Onemim.

Gospod bi rad, da jaz njega pofukam v rit! Ouuu god! In sem ga, jaz njega, on mene… v rit, v obe, obe polni… neverjetno, pa sem mislila, da se pri 50-h vse konča. Jaz pa šele sedaj začela živeti. Fuk za pol stoletja!

Tri ure fuka, v neznosni vročini. Zatem pa tuš in zgodnja večerja, potem pa potešena, bolj umirjena pot domov. V objemu, na motorju, jaz in moj princ, ki me je čisto sezul in obul v neke druge čevlje.

“Leda”

DELI
Prejšnji članekAli imajo določene spolne fantazije kakšen skrit pomen?
Naslednji članekSvingerji po domišljiji in zares
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.