Maj je mesec, ko narava oživi, temperature se dvignejo in v zraku se čuti erotična energija.

To je tudi čas, ko se počasi pripravljamo na vroče poletne dni in večerne avanture. Začenja se sezona zabav, sprostitve in, seveda, strastnih pustolovščin. Zakaj ne bi izkoristili tega vzdušja in ga prenesli v svoje intimno življenje? Maj je popoln mesec, da odkrijemo nove erotične prakse, se spustimo v vznemirljive avanture in uživamo v vročih trenutkih brez zadržkov.

sekstanje

Sprostitev na prostem

Ko se narava prebuja, je naravno, da se tudi naša erotična energija povečuje. Zakaj se ne bi odpravili na piknik v naravo ali se sprostili na plaži ob sončnem zahodu? Prijetno vzdušje, svež zrak in bližina narave lahko prižgejo iskrice in vzbudijo skrite strasti. Če si želiš, da te ta sproščujoča izkušnja popelje na višje ravni, pa zaključi dan s strastnim seksom pod zvezdami.

Erotične igre v dvoje

Maj je odličen čas za raziskovanje novih erotičnih igric v dvoje. Lahko se odločiš za igro z vročim pisanjem sporočil, kjer si z različnimi nalogami in izzivi popestriš pogovore s svojim partnerjem ali novo spoznaš koga prek spletnih aplikacij. Dodaj nekaj pikantnosti s fotografijami in posnetki ter si pričaraj vznemirljive trenutke, ne da bi zapustil/a udobje svojega doma.

Ne pozabi, da lahko tudi virtualni svet očara in razvname tvojo erotično strast. Sexting je odličen način za ustvarjanje napetosti in pripravo na vročo akcijo v resničnem svetu. Prek kratkih sporočil lahko sprožiš vroče fantazije in pripelješ svojega sogovornika do skrajnih višav užitka. Z ustvarjalnostjo in domišljijo ni meja, zato se ne boj izraziti svojih najbolj divjih želja.

Majski vroči zmenki

V maju se sprosti in se odpravi na vroče zmenke, ki ti bodo pričarali neizbrisne spomine. Ali gre za spontan obisk lokalnega bara ali restavracije, izbira kraja ni pomembna. Pomembno je, da se prepustiš trenutku, uživaš v družbi privlačne osebe in dopustiš, da se zgodi karkoli se bo. Ko se povežeta, je čas, da začutita privlačnost med seboj in se prepustita strastnim trenutkom.

ONS

Začuti strast v enkratni noči in se prepusti nepozabnemu doživetju. Enkratne (ONS) noči so odlična priložnost za raziskovanje najbolj skritih fantazij in izpolnitev vseh tistih divjih želja, ki ti rojijo po mislih. Ne obremenjuj se s prihodnostjo, ampak uživaj v trenutku in dovoli, da te vodijo občutki.

A pozor

Pri spletnih zmenkih, še posebej ko gre za dogovarjanje za vroča srečanja in intimne trenutke, je varnost na prvem mestu. Medtem ko je spletni svet lahko vznemirljiv in poln priložnosti, se je treba zavedati nevarnosti, ki jih prinaša. Ena od najpomembnejših pasti je verjeti vse, kar ti druga oseba na spletu pove o sebi.

Vedno obstaja možnost, da nekdo laže o svoji identiteti, starosti, statusu ali celo o svojih namenih. Zato je bistveno, da osebo najprej dobro spoznaš prek spleta in nato pred srečanjem izvedeš dodatne preverbe, na primer prek video klepeta ali telefonskega klica. Nikoli ne podcenjuj tudi nevarnosti spletnih goljufij ali izsiljevanja.

Bodisi gre za izsiljevanje z intimnimi fotografijami ali finančno izkoriščanje, je treba biti vedno previden in pazljiv. Pomembno je, da ohraniš svoje osebne podatke, kot so domači naslov, telefonska številka ali bančni podatki, zasebne in jih ne deliš s tujci prek spleta. Vroče slikice pa pridejo na vrsto, ko si enkrat dovolj zaupata.

Prav tako pa velja vedno misliti tudi na zaščito pri samem spolnem odnosu!

DELI
Prejšnji članekNov spolni partner?
Naslednji članekAli imajo določene spolne fantazije kakšen skrit pomen?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.