Človek že od nekdaj fantazira in v glavi ustvarja različne prizore povezane s seksom. Ampak, ali imajo te fantazije kakšen pomen in povedo kaj o nas?

eroticne fantazije

Čisto nič ni narobe, če imamo različne spolne fantazije. Raziskovalci s tega področja, ki se ukvarjajo s spolnostjo in človeško psiho trdijo, da je človek, ki fantazira precej bolj sproščen v samem intimnem odnosu. Seveda odvisno od tega o čem fantazira. Nekatere fantazije so lahko za nekoga celo nekoliko moteče in nesprejemljive a dokler je vse skupaj zgolj v glavi nekoga temu ne sme biti nerodno ali ga dajati slaba vest.

Kaj pomenijo fantazije o grobem seksu

Ničkoliko ljudi (predvsem žensk) sanjari o tem, da jih partner vzame nekoliko bolj grobo in nad njimi vzpostavi dominacijo. Torej, da obvladuje situacijo, ukazuje in uporabi tudi kakšen grob prijem. Sem sodijo vezanje, davljenje in vsekakor zelo priljubljeno šeškanje. Zakaj so grobosti v seksu tolikokrat na meniju?

Znanstveniki odkrivajo, da zaradi tega, ker si določena oseba, ki čez dan morda dominira v službi kot vodja, ali učiteljica oziroma na drugem vodstvenem mestu enostavno želi, da spolni partner dominira nad njo.

Šeškanje in davljenje pa je povezano z dodatnim užitkom, ki ga v primeru tepežkanja po zadnjici prinašajo dodatni dražljaji sproženi z bolečino preneseni v sklop živčnih končičev okrog mednožja. Med davljenjem v možgane pride premalo kisika, poveča se nivo adrenalina, vse skupaj povzroči evforijo in olajša pot do orgazma. A pri tem bodite vsekakor previdni.

Seks z bivšim partnerjem

Se vam dogaja, da po razhodu s partnerjem s katerim sta imela dober seks, ob spolnem odnosu z novim partnerjem v misli prikličete nekdanjega? Ali pa to počnete takrat, ko se samozadovoljujete? Znanstveniki odkrivajo, da gre za pomanjkanje samozavesti oziroma sigurnosti v to, da ste v postelji z novim partnerjem dovolj vešči. Ker ste prejšnjega zadovoljili vam spomin nanj prikliče občutek varnosti in sproščenosti.

Eva erotično perilo

Trojček in seks z neznancem

O seksu v troje naj bi razmišljale osebe, ki so v svojem življenju precej samozavestne, nagajive in vedno pripravljene na smeh in zabavo. Ljubitelji trojčka pravijo, da so ves čas nagajivi in, da jim tega vsekakor ni težko priznati. Prav tako gre za zelo ekstrovertirane osebe, znano pa je, da si moški želijo v postelji dve ženski, medtem, ko ženske niso tako zelo izbirčne glede spola tretje osebe.

Ko beseda nanese na seks z neznancem je potrebno dodati, da gre za fantazijo, ki je v veliki večini v domeni žensk. Moški namreč ne sanjarijo ravno pogosto o tem, da se spustijo v intimne igrice z neznanko sredi noči, na kakšnem parkirišču ali v neosvetljenem podhodu sredi mesta.

Ta del, tako kot tudi seks na javnem mestu je v domeni nežnejšega spola. Ogromno žensk fantazira o tem, da jih v nekem temnem kotičku zgrabijo močne moške roke, dvignejo krilo in jo dobro obdelajo. Prizor, ki meji na posilstvo le, da tega one tisti hip ne vidijo tako. Tovrstne fantazije pomenijo, da se oseba preko dneva v svojem življenju ne zna postaviti zase in težko reče NE.

Drži?

DELI
Prejšnji članekErotičen uvod v vroče poletje
Naslednji članekFuk za pol stoletja
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.