Profilna fotografija prinaša do 70% več dogajanja na tvojem profilu, prinaša pa tudi super nagrado!

Dejstvo je, da smo ljudje vizualna bitja in najprej vse počnemo z očmi. Preverjamo, ocenjujemo, celo kupujemo. S pogledom tudi zapeljujemo, dajemo takšne in drugačne signale. Fotografija na tvojem profilu bo tako naredila korenite spremembe v tem, kako te drugi uporabniki Urgence vidijo.

NALOŽI PROFILNO FOTKO IN SE PREPRIČAJ V MOČ FOTOGRAFIJE!

Ta naj bo seveda mamljiva, privlačna in okusna. Nobene potrebe ni, da izpostavljaš svoj obraz. A na profilni fotki prav tako ne kažemo spolnih organov in morebitnih neprimernih scen za na prvi pogled. Naslednje fotografije lahko vsebujejo marsikaj, tudi muce in korenjake vseh vrst. A za pritegnitev prvega pogleda vendarle potrebuješ nekoliko več okusa za estetiko in kakovostno fotko.

Zakaj?

  • Brez fotke je manj akcije. Precej uporabnikov Urgence ima nastavljen filter “Imajo fotografijo”. To pa seveda pomeni, da se v njihovem seznamu profilov tisti brez slik ne prikazujejo. Kakšna škoda!
  • NAGRADA! S prvo fotko prejmeš 250 cekinčkov in lahko izkoristiš 3x boost za izpostavitev profila. To pa pomeni, da se postaviš povsem na vrh vseh seznamov, ki jih pregledujejo punce in prehitiš konkurente!
  • Gledaš druge fotke. Ko objaviš profilno fotografijo lahko tudi ti gledaš druge profilke. Za kaj več pa bo treba naložiti še kakšno vročo fotko.
  • Filter po slikah. S profilno fotko lahko sedaj tudi ti nastaviš filter iskanja po oglasih, ki imajo sliko.

Kot vidiš, veliko bonitet in dobrega za samo en klik in fotko!

Pozor na kakovost, vsebino in velikost

Fotografije, ki ne dosegajo standardov kakovosti in kršijo uredniško politiko portala bodo zavrnjene.

Kakšne naj bodo slike?

  • Fotografije naj prikazujejo tebe. Ni nujno, da je jasno viden tvoj obraz, vidno naj bo vsaj tvoje telo.
  • Poskrbi za kakovost (min resolucija: 720 x 910 px, max velikost: 15MB) in avtentičnost fotografij.
  • Na profilnih fotografijah naj ne bodo razločno vidne genitalije. Na preostalih so lahko.
  • Ne objavljaj fotografij mladoletnih oseb, nasilnih prizorov, spolno ali drugače žaljivih fotografij.
  • Ne krši avtorskih pravic.

DELI
Prejšnji članekErotika ali pornografija?
Naslednji članekTakšna in drugačna razmerja po svetu in pri nas
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.