Po podatkih sex ekspertov se najpogostejše moške fantazije gibljejo vse od podrejenosti do nadvlade in vojearizma do ekshibicionizma

Vsi pišejo o tem kaj vse fantaziramo ženske, kakšne skrivnosti gojimo, malo pa je podobnih člankov na temo moških fantazij. Prav zato sem se odpravila na “sladko” pot raziskovanja in preverila o čem najpogosteje sanjarijo naši dragi moški. Saj veste o čem se najpogosteje fantazira? O tistem česar še niste doživeli.

via GIPHY

1. Oralni seks v primeru, ko ona tega navadno ne počne

Po raziskavah sodeč moški naravnost obožujejo idejo, da se njihova partnerka/žena loti njihovega korenjaka z usti, česar pa navadno ne počne. Torej, ves čas gojijo v sebi to željo po oralni potešitvi, a ona ni za to. Ko bi le enkrat, … morda pa nocoj, …

2. Kaj je boljše od ene? Hja, 2!

Moški v veliki večini gojijo fantazijo o seksu z dvema ženskama. Največkrat na način, da je ena od teh njihova partnerka, druga pa neznanka, ki sta jo spoznala na kakšnem žuru. Želja po seksu z dvema ženskama je pri moških prisotna že od vekomaj. Prav tako ni skrivnost, da obožujejo misel na to bi med tem opazovali kako se punci obdelujeta med seboj, seveda na način, da sami še vedno ostanejo v igri.

via GIPHY

3. Analni seks

Tu ni potrebno pretirano izgubljati besed. Moški si želijo njene tesne luknjice med seksi hlebčkoma. Misel na to, da tega še niso poizkusili (tisti, ki še niso) pa jih še toliko bolj vzburja. Analni seks je lahko zelo prijeten za oba, se pa morata tega lotiti po korakih. Najprej morata biti oba za to, držati se je potrebno higiene, uporabiti lubrikant in si vzeti čas.

4. Gledanje para pri seksu

Še ena pogostejših moških fantazij je, da bi v živo opazovali par pri seksu. Raziskovalci trdijo, da ta fantazija izhaja iz gledanja pornografskih filmov, pogosta želja pa je, da ta par sestavljata dve ženski. Prav tako je precej pogosta fantazija moških tudi opazovanje svoje partnerke pri seksu z drugim moškim. Je pa ta fantazija dostikrat izražena tudi pri ženskah.

via GIPHY

5. Podrejenost

Občutek popolne podrejenosti, zvezane roke, sprejemanje ukazov, ki so vsi po vrsti usmerjeni na oboževanje njenih intimnih predelov in popolna predanost njenim željam. Želja mnogih moških, ki si želijo biti spolno izkoriščeni na vse mogoče načine. Sem spada seveda tudi obvezno šeškanje in kopica umazanih besed. Popolna predaja torej!

via GIPHY

DELI
Prejšnji članekMoč pogleda
Naslednji članekLeto 2023 je bilo res vroče!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.