Mladi Mark se je ujel v dogajanje, ki je bilo videti kot prizor iz filma. Rop, seksi ženske, orožje, policija, …

Znašel se je sredi velike preiskave, ki je v hipu uničila zelo perspektivno zabavo. Gruča zajčic in “wannabe” zvezdnic se je razbežala levo in desno, prej nadvse pogumni mladci izklesanih teles pa so na robu joka čakali na zaslišanje policije. Mark ni bil nikoli paničen tip človeka in tudi tokrat je reagiral mirno. Izmuznil se je mimo nekaj policistov v civilu in se povzpel po stopnicah v zgornje nadstropje. Zlahka bi odšel na prosto preko balkona, ki je vodil na varno, a je raje potegnil zavojček cigaret iz žepa in prižgal. Iznenada se je tik ob njem znašla lepotica v dolgi črni obleki in ga vprašala za ogenj.

“Sva se že videla danes, ne?” je vprašal.

Namenila mu je dolg prodoren pogled in se namuznila.

“Mogoče sva, mogoče ne.”

Nekaj trenutkov sta stala tam drug ob drugem in premlevala vsak svoje misli. Prisegel bi, da sta se ves večer spogledovala, a ona je sedaj želela povedati, da se ga niti ne spomni. Njeno obnašanje ga je ujezilo. Da ga sploh ni opazila?

“Pizda, a me malo jebeš?” je sprva resno dejal, potem pa se nasmehnil.

Znova se je nasmehnila, potisnila eno nogo skozi razporek, da ji je skoraj do boka pokukala ven in mu pomežiknila. Frcnila je na pol pokajen cigaret z balkona in se odpravila v veliko sobo, ki je vodila na balkon. Tudi sam se je rešil čika in krenil za njo. V sobi je bilo temno. Le tisto nekaj svetlobe od zunanjih svetilk in luči s hodnika je ravno prav osvetlilo prostor, da jo je videl stati tam. Začutil je mravljince po hrbtu in še kje drugje. Z desnico si je popravil vsebino hlač in se pohotno nasmehnil.

Pofukal jo bom, si je rekel tiho in odkorakal proti njej.

eroticne zgodbe detektivka

Stala je tam in mu kazala hrbet. Ozka obleka ji je objemala seksi telo in pod dlanmi je že čutil njene velike prsi, ki so ga tako zelo očarale spodaj. Približal se ji je povsem za hrbet, jo prijel za boke in na uho zašepetal:

“Bi se dala dol?”

“Nobene sramežljivosti kaj?” se je zarežala, a pustila njegove roke grabiti po svojem telesu.

Na tihem si ga je želela in začutila je svojo priložnost. Hrepenela je po takšnem fuku. Praktično neznanec, mračna soba, potešitev in potem vsak na svojo stran. A v mislih je imela še nekaj pomembnejšega. Medtem, ko ji je dvigoval obleko je z rokami segla nazaj in ga celega prešlatala. Zdelo se mu je, da ima hlače polne njenih rok. Ker si je želel le ene reči seveda ni opazil, da mu je praktično obrnila žepe in se šele nato lotila zadrge.

“Fafaš?” ji je navrgel dokaj neobzirno.

“Katera pa ne?” se je zarežala. “Ampak danes ne. Samo en hiter fuk rabim. To je vse.”

Bila je brez spodnjega perila. Kako pripravno za potrebnega tipčka s štrlečim tičem skozi odpeto zadrgo. Z rokama se je naslonila na klubsko mizico in mu ponudila svojo rit nad katero je zavihal sicer tesno obleko. Na mah ga je zaril vanjo, da je kljub svoji navidezni aroganci končno pokazala čustva. Zaječala je in spremenila izraz na obrazu. Bila je tako mokra, da mu je bilo takoj jasno, da je naletel na pokvarjenko dneva.

Živela je za fuk in verjetno si ga je ogledovala že od samega začetka. Lahko bi se dala dol že prej in ne šele zdaj, ko so prekleti policaji popisovali folk spodaj in iskali neko vredno zadevo, ki naj bi bila ukradena. Kaj pa bi sploh lahko ukradel v tisti hiši štorastega programerja. Imel je srečo, da so mu tastari zapustili zemljo in spedenano hišo z bazenom. Ker ni imel družbe si jo je kupoval na takšen način, da je prirejal zabave in vabil elito. No ja, prirejala jih je neka bejba za katero je mislil, da jo zanima. V resnici pa se je pasla na njegov račun in se fukarila s komerkoli je hotela. Tudi tisti večer.

Opravila sta v tisti sobi in kot velik prasec si je kurca obrisal v njeno obleko. To ji seveda ni ušlo, a rekla ni nobene. Potegnila je obleko nazaj preko bokov in si uredila pričesko. Tudi joški so ji silili skozi globok dekolte, ki je moral nazaj na svoje mesto.

“Dobra pička si,” je rekel. “Se bova še kaj videla?”

“Ne vem, odvisno.”

“Kaj pa počneš sicer, delaš kje v mestu?”

“Detektivka sem,” je izstrelila in si prižgala cigaret.

Detektivka my ass, si je mislil.

“No ja, kakorkoli. Jaz počasi grem. Hvala za fuk,” je še rekel in izginil na balkon ter v temno noč.

Nasmehnila se je njegovemu ponosnemu skoku preko ograje, kot bi jo želel še prav posebej navdušiti. No ja, vsaj to. S fukom se ni pretirano izkazal. Zmečkala je cigaret v pepelnik na mizici in se odpravila dol. Pri koncu stopnišča je naletela na dva agenta v civilu.

“Drago, nekaj imam zate,” je zažgolela in si segla v podvezico.

Agent se je zazrl v njene zelene oči in jo pozdravil. Očitno sta se precej dobro poznala. V roko mu je potisnila USB ključek, ga potrepljala po rami in nadaljevala proti izhodu. Nekaj ulic naprej se Marku smejalo na vsa usta. Bil je dober žur, dokler ga niso zjebali policaji. Ampak še dobro, sicer tisti večer verjetno ne bi fukal. Pa pobeg preko balkona tudi ni bil nič posebnega. Bil je hladen večer. Roke je potisnil v žep in ob nasmešku zapravljal denar, ki ga je čakal v zameno za tisti …

“Dafak?!?! Kje je kurčev ključek?!”

Žepi so bili prazni ravno tako kot njegova jajca. S to razliko, da so bila jajca olajšana, izguba ključka pa ga bo še precej bolela. Ni obljubil pravim ljudem. Hja tako je pač v življenju. Nekje fukaš, drugje nafukaš. Pa lep pozdrav dragi moji!

DELI
Prejšnji članekTelovadba na domu
Naslednji članekEva predstavlja | Vodič po deželi užitkov (uvod)
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.