Ženske uporabljamo “skrivne” signale za zapeljevanje in od moških pričakujemo, da jih bodo prepoznali ampak …

In kako preprosto bi bilo vse skupaj s posebnimi podnapisi, ki bi se pojavili med pogovorom in nam razjasnili kaj za-boga nam človek dejansko pripoveduje. Ker priznam, včasih nimam pojma, kaj mi moški govorijo in zakaj.

erotika in erotični oglasi

Večkrat sem že v različnih revijah zasledila posebne prevode ženskih ter moških misli in čeprav verjamem, da so takšne rubrike objavljene predvsem v zabavo bralcev, v njih lahko najdemo vsaj kanček resnice:

Moški reče: ‘Prideš zvečer k meni na pijačo?’
Moški si misli: ‘Prideš zvečer k meni na pijačo in klepet?’
Ženska sliši: ‘Prideš zvečer k meni, da bova divje seksala, ker se ti še komaj upiram?’

seksi urejena zenskaŽenska se ustrezno pripravi, naliči, opere glavo, nadene najbolj seksi možno perilo in odide pripravljena na bojno prizorišče, ko se izkaže, da se je moški nameraval resnično le pogovarjati ob kakšni kavici ali vinu, po možnosti o službi in drugih skrbeh. Ali pa celo o njegovi bivši, kar je najhujši možni udarec na ženski ego.

Kompletna groza: edini ključ, ki bi ga lahko ženske uporabile, da bi razumele moške, seks, propade že ob prvem poskusu. Ker ne, drage moje, vsi moški ne mislijo 24/7 na seks in kako bi vas spravili v posteljo. In čeprav mislim, da bi oboji preprosto (ah, kako lepo bi to bilo!) lahko pričeli govoriti dejansko tisto, kar si tudi mislimo, to nikoli ne bo mogoče.

Kajti, tako ženske kot moški se radi poslužujemo prikritih namigov in na ta način zapeljujemo predstavnike nasprotnega spola. Tudi zaradi tega se moramo še toliko bolj osredotočiti predvsem na druge signale, ki jih oddaja nasprotni spol. A ker sem navsezadnje predstavnica ženskega spola, ki se dokaj redno zlomi, kadar poskuša dešifrirati moški um, lahko navedem le nekaj takih signalov, ki jih ženske namenoma oddajamo:

1.) Ženske se uredimo.

– Če poskušate dešifrirati žensko, ki načeloma uporablja ličila, lahko kaj hitro ugotovite, kdaj se je za svoj make-up posebej potrudila in ga nanesla le nekoliko drugače, kot ste je vajeni. In če ne gre ravno na kakšno gala prireditev, je to dober znak.
seksi dekolteNjena oblačila: nekatere ženske so sicer že na splošno nagnjene k izrazitim dekoltejem, a namen teh je vedno in vselej namen pritegniti poglede moških. Dejstvo je, da tudi ženske postanemo pozorne na druge predstavnice nežnejšega spola, kadar opazimo, da postavljajo na ogled svoje oprsje.

Nenapisano pravilo pa je, da jim tega prav gotovo ne omenjamo. In čeprav je dekolte najbolj opazen, je potrebno videti celoten “paket” ženske: takšna, ki jo redno videvate v spranih kavbojkah, naenkrat pa se pojavi pred vami v zapeljivem krilu, gotovo ni menjala svoje garderobe kar tako.

erotika in erotični oglasi

2.) Ženske obožujemo koketiranje.

– Nekatere ženske so sicer dosti bolj direktne in pričnejo zapeljevanje kar s pomenljivimi besedami in zapeljivim smehom, a moški morate upoštevati, da je to lahko tudi le njen način komunikacije. Zatorej naj bo prvi dokaj prikrit namig popravljanje las. Ženskam lasje

pomenijo ogromno, z njimi se identificiramo in skrbimo zanje na vse mogoče načine. Če si

gospodična pred vami vztrajno popravlja pobegli kodrček za uho ali pa ga navija na kazalec, to predstavlja njeno nervozo in strah, da bi njen popoln imidž propadel prav pred vami.

erotične zgodbe banana– Lahni, dokaj ‘naključni’ dotiki, ki jih lahko preprosto izpeljemo, pogosto niso tako zelo naključni. Je narahlo podrsala ob vašo dlan, ko se je stegovala za sladkornico na kavarniški mizici? Ali pa je preprosto sedla dovolj blizu, da njeno koleno ves čas počiva na vaših nogah? To je definitivno znak zapeljevanja, saj se nobeden ne mara kar tako neprestano dotikati nekoga, ki mu ni vsaj nekoliko simpatičen.

Kaj več od tega pa, dragi moški, ni. Čeprav se zdimo ženske predstavnice blazno komplicirane in skrivnostne in za povrh še zahtevne, pri nas velja le eno: rade imamo, da moški prevzame prvi korak in da on ‘vodi’ potek zadev. Seveda pa to ne pomeni, da vam tudi pri tem prvem koraku ne bomo (»skrivoma) pomagale«.

DELI
Prejšnji članekVročica poletne noči
Naslednji članekZakaj so spletni zmenki zakon?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.