Vročica poletne noči

vročica poletne noči erotična zgodba

Ufff kakšna napaka! Mislil sem, da so najina vrata apartmaja druga na levi. Niso bila. Vrata, ki sem jih odprl, so bila od Anje in Marka, Anja pa je pravkar stopila iz spodnjic. Veliki joški so se ji zatresli, ko se je sunkovito obrnila proti vratom in z rokama zakrila rjavi bradavici.

“Pero! Gola sem!”

“Oprosti,” sem zašepetal in obstal, kot vkopan. “Pomota.”

“Kakorkoli,” je zavzdihnila in s tal pobrala svoje spodnjice. Vstala je in si pod eno roko prijela joške, medtem ko jih je z drugo poskušala pokriti. To ji ni uspelo. “Samo pojdi od tu, preden te žena ujame.”

Preden sem se ritensko umaknil, sem še zadnjič pogledal njene prekipevajoče obline, pogled na lepe prsi in cvetočo pičko se mi je za vse življenje vtisnil v možgane. Na hodniku sem zajel sapo in ugotovil, da se mi tresejo kolena. Kaj sem storil? Z Anjo sva se vedno spogledovala, prav tako kot njen mož in moja žena Sara, vendar se nikoli ni zgodilo nič posebnega.

Od nekdaj v sebi čutim raziskovalnega duha in željo po tem, da bi opazoval drug par, ali pa, da bi se seksa lotili skupaj. Odkar smo se družili in skupaj hodili na izlete ter dopust, sem že večkrat dobil občutek, da bomo na neki točki storili korak naprej. Le tega nisem vedel, kdo ga bo naredil prvi. Mark mi je tiste dni pošteno namigoval, kako seksi se mu zdi moja Sara in, da imam srečo, ker imam tako babo. Seveda sem takoj pohvalil Anjo, ki je bila že od nekdaj moja simpatija. Še preden je spoznala njega.

svingerji erotična zgodba
svingerji erotična zgodba

Tisti večer smo bili prav posebej dobro razpoloženi. Mark je praznoval rojstni dan in smo se ga kar malo nacukali. Verjetno je bil prav to razlog, da je odprl usta in pred vsemi na pol v šali, na pol zares omenil, da bi se morali enkrat dat dol skupaj. Moji Sari je skoraj odpadla čeljust, medtem ko se je Anja zgolj nasmehnila in odpila iz kozarca. V njenih očeh je bilo že vse dogovorjeno in več kot očitno je bilo, da sta se z Markom o tem že pogovarjala.

Sara me je pogledala z velikimi očmi in vprašajem nad glavo. Skomignil sem z rameni češ “meni je vseeno”. Potem ji sploh ni bilo nič več jasno. Njena rdeča lica so nakazovala, da ji je malce nerodno, ujelo jo je na levi nago, naslednji nasmešek pa pravil, da ni nujno proti. Popivanje v bližnjem lokalu smo zaključili okoli enih zjutraj in se odpravili v sobe. Pred vrati se je Anja ustavila in mi navrgla:

“A danes se boš tudi zmotil?”

Sara me je samo pogledala in moral sem ji razložiti situacijo. Na srečo se ji je moj pripetljaj zdel zabaven, jaz pa sem tisti trenutek z očmi že oblizoval Anjine dojke in jo v mislih grabil za rit. Vse dokler je po njej ni zares počil njen Mark.

“Prideta še na en drink?” je vprašal in povabil naprej.

Vedel sem kam pes taco moli, a verjetno je vedela tudi Sara, zato me je še toliko bolj presenetilo, da se je odzvala pred mano. Sproščeno smo klepetali o vsem mogočem, še največ pa o seksu in svinganju, kar sta Anja in Mark prakticirala že nekaj časa.

“Ampak midva sva si vedno želela z vama, samo se mi je zdelo, da ti ne bi bila za stvar.” Je Sari rekla Anja.

Potem se je presedla k njej, ji dlan položila na golo koleno in s prsti zašla navzgor pod krilo. Z Markom sva se nasmehnila in nazdravila ter opazovala neko novo in nepričakovano igro. Ko je Anja poljubila Saro je bilo videti skorajda tako, kot bi si Sara tega že dolgo želela. Prepustila se je njenemu poljubu in z roko krenila k njenim prsim. V tistem trenutku sem ji nekoliko zavidal, saj je do njih prišla pred menoj.

Pred najinimi očmi sta se pričeli slačiti, se božali in končno pristali na sedežni popolnoma goli. Občutek, ko sem opazoval Anjo med nogami moje žene, kako ji liže muco in sesa nabrekel klitoris, je bil neverjeten. Imel sem tako trdega, da sem si moral odpeti hlače in ga vzeti ven. Mark je storil enako in težko povem, kako je mogoče, da se pri tem nisem počutil niti najmanj nelagodno. Pred očmi so se mi uresničevale želje, v roki sem imel trdega tiča, ga masiral in vmes pil svoj viski.

Mark je počel enako, le da je bil videti še bolj samozavesten in izkušen. Kar je seveda tudi bil. Slekel se je in se jima počasi pridružil na sedežni. Sam sem še vedno sedel in opazoval, kako s tičem boža Anjino zadnjico, s prsti pa njeno mokro pičko. Spomnil sem se prejšnjega večera in tiste njene lepe, cvetoče pizde. Zdaj sem si ga drkal močneje, premaknil pa se še vedno nisem.

Erotične zgodbe trojček

Mark je z vrhom tiča božal Anjino pizdovje, videl sem kako mokrega ima on njene muce, vanjo pa ga ni vtaknil. Moja Sara je ležala na hrbtu z razkrečenimi nogami, tiho ječala in le tu in tam pogledala skozi priprte veke. Mene nititi enkrat. Zdelo se je, kot bi me popolnoma odmislila in se osredotočila na trenutek in užitek. To me je tako noro rajcalo, da bi najraje odnesel tiča k njenim ustom, ali pa še bolje, k Anjinim. Hmmm, zakaj pa ne?

Vstal sem in storil prav to. Anja ga je brez oklevanja začela oblizovati in sesati nabreklo glavico, ki je trenutek kasneje že izginila v njenih vročih ustih. Takrat je Sara za hip odprla oči, opazila kaj se dogaja in začuda niti trznila. Mark se mi je nasmehnil in pomežiknil. Vedel sem, da ne bo minilo veliko časa, ko bo tudi on svojega tiča zarinil v usta moje žene.

Pizda! Ta misel me je zrajcala do neba!

DELI
Prejšnji članekOna je za "erotični chat" kaj pa sedaj?
Naslednji članekPodnapisi za moške
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.