Če smo nekoč hodili na zmenke zelo poredko in smo se spoznavali le za vikende, pa lahko danes vsak dan spoznamo kopico novih in zanimivih oseb. S pomočjo spletnih zmenkov!

Spletno spoznavanje je postalo vse bolj priljubljeno in učinkovito orodje za iskanje novih poznanstev in povezovanje s potencialnimi partnerji. Čeprav se morda na prvi pogled zdi nenavadno, se je dejansko izkazalo, da je precej bolj enostavno in produktivno kot tradicionalno spoznavanje v živo. Splet nam omogoča, da razširimo svoj krog poznanstev, prepoznamo skupne interese in vrednote ter hitreje odkrijemo združljive partnerje.

internet in seks

Splet živi 24/7

Prvi in najpomembnejši razlog je dostopnost. Splet je odprt 24/7, kar pomeni, da se lahko spoznavamo kadarkoli. To je še posebej koristno za tiste, ki imajo delo ali druge obveznosti, ki jim preprečujejo obiskovanje družabnih dogodkov ali dogodkov za samske. S spletnim spoznavanjem lahko komuniciramo in vzpostavljamo povezave z ljudmi kjerkoli in kadarkoli.

Poleg tega spletno spoznavanje omogoča lažje iskanje ljudi s skupnimi interesi. S pomočjo profilov lahko hitro ugotovimo, kaj nekdo išče in kaj ga zanima. Tako lahko najdemo ljudi, ki imajo enake hobije, vrednote ali cilje kot mi. Prav tako lahko izbiramo med različnimi platformami in aplikacijami, ki so usmerjene v določene ciljne skupine ali interese, kar pripomore k učinkovitejšemu iskanju partnerja.

Kako premagati konkurenco?

Triki za uspešno spletno spoznavanje vključujejo ustvarjanje zanimivega profila. Fotografija, ki jo izberemo, naj bo privlačna, a hkrati realna. Še posebej to velja za vroče zmenke, kjer si nikakor ne želimo v živo videti nekaj povsem drugega. Prav tako je pomembno, da svoj profil na urgenca.com opremimo z zanimivimi informacijami o sebi, kot so hobiji, interesi in vrednote. To bo pritegnilo ljudi, ki imajo enake ali podobne interese.

Komunikacija je ključnega pomena. Spletne pogovore začnemo na kulturen način, pogovor pa se kasneje razvije v smeri, ki zadovoljuje oba sogovornika. Postavljajte odprta vprašanja in se zanimajte za sogovornikove odgovore. Pogovor naj bo sproščen, a spoštljiv. Preverite tudi pravopis in skrbno izbirajte besede.

Za učinkovito spletno spoznavanje je ključna tudi ažurnost. Če prejmete sporočilo, nanj odgovorite v razumnem času. Ne puščajte sogovornika na “branju”, saj to lahko ustvari občutek neprijetnosti ali nezainteresiranosti.

Vroča Urgenca za potrebne!

Urgenca.com je spletni portal, ki je namenjen odraslim in omogoča, da se povežejo s tistimi, ki imajo podobne fetiše, fantazije in interese. Portal omogoča klepete, izmenjavo fotografij ter uporabo avdio in video klepeta. Vedno pa je ključno, da se tudi na takšnih portalih držite spoštljive komunikacije in se izogibate neprimernim vsebinam.

40.000 uporabnikov mesečno na Urgenci išče tisto nekaj več. Izpolnitev svojih sanj, oživitev fantazij, seks v troje, svinganje in podobno. Si želiš doživeti več? Če še nimaš računa, se brezplačno registriraj in preveri!

DELI
Prejšnji članekPodnapisi za moške
Naslednji članekSeks z razgledom
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.