Končno sem našla čudovito stanovanje v centru in ugotovila, da imam tono reči za preselit. “Halo, selitveni servis?”

Moje čustvene cunjice sem previdno zložila v škatle in prosila za pomoč pri prenosu do avtomobila. Nisem hotela, da se vozijo z omarami, stoli in drugim pohištvom. Bila sem ponosna sama nase, da sem vse tako lepo organizirala potem, ko sem pred nekaj meseci postala “srečno” samska. Je rekel “Me zanima kako boš zdaj vse sama”. Z lahkoto!

Pripeljala sta se dva čedna tipčka, še posebej eden je bil videti navihan. Ves čas se je spogledoval z mano in metal skupaj neke šale. Takrat sem vedela, da je čas, da zamenjam cunjice za doma, ki so komaj kaj pokrile in pod majico nataknem modrček. Bila sta pridna in precej hitro znosila vse kar je šlo z menoj v njun mali kamionček. Potem sta mi prijazno pomagala še z mojimi škatlami osebnih reči in naslednjič smo se srečali na novem naslovu.

eroticna zgodbica selitveni servis

Ne samo, da sta mi vse znosila v stanovanje ampak sta tudi sestavila vse kar je bilo potrebno in postavila kamor sem pokazala. Le še zadnja škatla v mojem avtomobilu je čakala na predrzneža, ki je čedalje bolj očitno oblizoval moje obline s svojimi pogledi. Končno je prinesel škatlo z dragoceno vsebino in jo tako nerodno odložil, da se je iz nje po tleh najprej zakotalil moj rožnat dildo, za njim pa priskakljal še vibracijski jajček. Moja najboljša prijatelja v osamljenih večerih sta bila razkrita! Škatla je bila polna podobnih reči in vročega erotičnega perila.

Za hip mi je zastal dih, a le za hip. Nisem oseba, ki bi se preveč skrivala za resnim obrazom. Njegov izraz na obrazu je postal le še bolj podoben malemu hudičku, ki bo s svojimi parkeljci vsak trenutek preplavil moje telo.

“In kaj zdaj?” sem samozavestno vprašala, ter lovila kotaleče žverce po tleh.

“Nič, ta je bila zadnja,” se je naredil neumnega. “Se lahko umijem, z nečim sem se ves zamazal.”

“Lahko se tudi stuširaš, če ti paše. Boš prvi.”

A dečko je bil očitno res pravi vražiček. Enostavno se je zahvalil in šel v kopalnico. Kmalu je začela teči voda in spomnila sem se, da v kopalnici ni še ničesar. Ne gela za prhanje, ne brisač, ničesar. Seveda sem vse potrebno poiskala po škatlah in mu nesla v kopalnico. Previdno sem odprla vrata, vtaknila samo roko in zavpila:

“Hej, tole boš verjetno rabil?”

Prha se je ustavila in začutila sem kako jemlje reči iz moje roke.

“Pa bom res, hehe! Pa tole tudi,” je še rekel in me potegnil noter.

Osupla sem stala pred golim mladeničem, ki mi je nasmejan ponosno razkazoval svoje mokro in napeto telo. V oči ga nisem dolgo gledala. Presenetil me je njegov stoječi korenjak, ki je menda stal že ves čas, ali pa ga je imel morda ravno v ročni obdelavi. Prvič po dolgem času sem ostala brez besed. Bral je moje misli in bil ravno prav predrzen, da mu je uspelo.

“Mi podrgneš hrbet?” se je zarežal in stopil nazaj pod prho.

Hitro sem bila gola tudi sama in penila močan hrbet pred seboj. Potem sem mu milo nanesla še na prsni koš, roke in navzdol po trebuhu.

seksi misicast moski

“Kaj pa sodelavec?” sem vprašala.

“Bi z njim tudi?” je bil znova predrzen in se zasmejal.

Močno sem ga klofnila po napeti zadnjici in zavpila:

“Si pa upaš?! Sprašujem zato, ker ne bi rada, da bi te iskal po stanovanju.”

“Poslal sem ga na firmo. Končala sva, jaz pa stanujem blizu.”

Hmm, ta informacija mi je dala misliti. Očitno z menjavo stanovanja nisem pridobila le novega in lepšega bivališča, ampak tudi svežo kri med nogami.

“In kako ti je sploh ime?” sem se spomnila, da kar malce preskakujem.

“Rok sem.”

“Jaz sem Katja. Me veseli,” sem rekla in se rokovala z njegovim ponosom.

Z rokama je segel nazaj in objel mojo zadnjico medtem, ko sem jaz milila trdega tiča. Ne le umivala, kar polirala sem ga. Opazno je užival v mojih ročnih spretnostih in se medtem s prsti prebil med moja stegna. Mmm, tudi on je bil spreten. Prijetno topla voda se je zlivala po nama medtem, ko sva se igrala drug z drugim. Potem se je obrnil k meni in me pod trebuhom oplazil z vrhom čvrstega tiča.

“Pazi kam tiščiš tole orožje! Videti je nevaren kot nož.”

“Potem pa ga morava dati, …” je zastal in ga z roko potisnil pod mene. “V nožnico, hehe!”

V istem trenutku je znal biti neustavljivo privlačen, zabaven in idiot hkrati. Več kot odlično vselitveno darilo. Desno koleno sem mu potisnila preko boka in ga objela z nogo, da je s celotnim “orožjem” v trenutku pristal v meni. Navdušena nad nepričakovanim fukom sem se povsem sprostila. Ko je obstal sem ga pričela obdelovati s svojim ubijalskim trebušnim plesom, in ga grebla z nohti po možatem hrbtu. Potem je pobudo prevzel on, dodatno pa so ga vzpodbudili tudi moji dolgi nohti zasajeni globoko v njegovi ritnici.

via GIPHY

Gledala sem ga naravnost v oči in tisti hudiček je končno pričel izginjati z njegovega obraza. Vse bolj je postajal podoben mucku, ki si želi le še skodelice mleka. Izmaknila sem se mu, obrnila hrbet in se z rokama prijela z vrh tuš kabine. Ko je videl kako nastavljam svojo potrebno ritko, mu je verjetno postalo jasno, da njegovi peklenski plameni doživljajo pravo poplavo in, da ne bodo več dolgo goreli. A dokler so goreli, je žgalo od pohote. Objemal je moji joški, ju pohotno gnetel med prsti in vroče poljubljal moj vrat.

Vzburjenost je dosegla skrajne meje, roko je spustil preko napetega trebuha vse do vzburjene in čudovito polne muce. Moja zadnjica se je tresla ob njegovih grobih naletih, dovolila sem si prihajati na glas. Prsti so se mi krčevito oprijeli zgornjega roba kabine, kolena so se zašibila in med kapljicami vode sem na sebi začutila nekaj še bolj vročega. Vreli brizgi so pristajali na moji koži, a jih je sproti izpirala voda. Glasno je zaječal ob vsakem novem vse dokler se ni s celim telesom prilepil nazaj name.

Privoščila sem mu svežo majico od bivšega in mu zavita v kopalni plašč pomahala s hodnika, ko je odhajal.

“Nič napitnine?” je bil znova predrzen kot na začetku.

“Za tole?!” sem vzkliknila. “Boš pa moral še parkrat prit popravljat.”

DELI
Prejšnji članekTetovirane seksi punce!
Naslednji članekSuper Bowl 54 skozi oči PornHuba
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.