Najbolj “vroč” portal pri nas, urgenca.com, je tudi v letu 2018 zabeležil zelo konkretno rast iskanja spolnih partnerjev preko spleta

Iz leta v leto smo bolj odprto naravnani  glede spolnosti in iskanja potencialnega spolnega partnerja preko spleta. Ker je v 2018 Urgenca.com postala tudi izjemna izkušnja na mobilnih napravah (nova aplikacija), se je to močno odrazilo tudi pri obiskanosti, ogledih in sami izkušnji uporabnikov. Prav zato ne čudi skoraj potrojeno število ogledov profilov, podvojeno število komentarjev na vroče fotografije, 1x več naloženih novih vročih fotografij in drugi izjemni podatki, glede na leto 2017!

Sex sporočilaOd prihoda mobilnih telefonov na trg, vseh možnih oblik sporočanja (tekst, foto, video), vztrajno raste seveda tudi število poslanih sporočil. Prav nič drugače ni z “vročimi sporočili, ki si jih med seboj izmenjujejo uporabniki na Urgenca.com.

V letu 2018 je bilo na najbolj vročem portalu pri nas poslanih neverjetnih, 4 milijone in 300 tisoč vročih sporočil! Verjamemo, da se je posledično spoznalo tudi lepo število parov, ki so na spletu iskali spolnega partnerja, morda kak hiter seks za eno noč ali pa samo potešitev svojih intimnih fantazij.

Najbolj vroč član leta …

Je bila članica katere profil je dosegel neverjetnih 78.000 ogledov!!!

Zgornje navedbe potrjujejo tudi impresivne številke v spodnjem videu

 

DELI
Prejšnji članekSLOVEROTIKA 2018 videogalerija
Naslednji članekCelibat? Si zmešana?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.