Iščeš nov seks izziv?

Eva erotično perilo

V življenju imamo navadno kar nek seznam reči, ki jih želimo doživeti pred koncem bivanja na tem planetu. V seksu tudi kajne?

seks v kampu

Moj prijatelj bi rekel, da bi bil vesel že, če bi sploh redno seksal. Ko pa sem ga vprašala kaj to pomeni pa je odgovoril, da vsaj dvakrat tedensko. Ker ga dobro poznam in vem, da že nekaj mesecev ni imel bejbe sem ga usmerila na Urgenca.com. A želje posameznikov so lahko precej bolj sofisticirane.

Od tega, da si nekateri želijo različnih izkušenj v smislu trojčka ali svingerjev pa tudi takšnih kjer se zabavata s svojim partnerjem na načine, ki jih še nista preizkusila. Malce sem pobrskala po spletu in našla kar nekaj zanimivih predlogov, ki bodo marsikomu verjetno prišli prav.

Posnemita svoj pornič

Gre sicer za zelo vzburljivo dejanje, ki pa mora imeti trdne temelje in osnovo na zaupanju. Snemati spolni odnos je precej delikatna zadeva saj lahko ob razhodu drugi partner kaj hitro izrabi posnetek za objavo na spletu. Če ni pravilno shranjen pa lahko nanj naletijo tudi kakšni hekerji in ga z užitkom objavijo na pornografskih straneh.

erotika in erotični oglasi

Skratka, če sta za seks pred kamero se pred tem o vsem skupaj odkrito pogovorita. Snemata lahko s pomočjo digitalne kamere na stojalu ali pa kar s pametnim mobilnim telefonom. Vsaj za prvič se skušajta izogniti snemanju obraza, ki je dejansko tisti ključni del, ki ob morebitnem “leaku” razkrije kdo je na posnetku. Precej izdajalske so tudi tetovaže.

Seksajta pred ogledalom

Za manj skrbi zaradi uhajanja posnetkov v javnost pa lahko poskrbi seks pred ogledalom. Gre za zelo zanimivo izkušnjo pri kateri se med spolnim odnosom opazujeta kot bi gledala televizijo le, da tega posnetka ne bosta mogla videti ponovno. Ogledalo nameščeno na strop spalnice je še posebej vzburljivo.

Opazovanje partnerja medtem ko seksa z drugo/im

Angleški izraz ta to je cuckold  in pomeni, da eden od partnerjev drugega opazuje medtem, ko seksa s tretjo osebo. Gre za fetiš, ki je del zbirke spolnih fantazij marsikaterega moškega in ženske a dovolj nenavaden, da si jih ne upamo priznati.

erotična zgodba trojček

Si predstavljaš, da ti ženo poriva nek neznanec, ona pri tem neznansko uživa in mu dovoli početi z njo celo reči, ki jih tebi ne?!? Faking šit!!! Ali pa obratno, da tvojega tipa bejba obdeluje do nezavesti in ga prosi, naj jo pofuka kot pravo prasičko on pa se temu seveda ne more upreti.

Izmenjava idej

Dogovorita se za nekaj skrajno vzburljivega kar vama bo spolno življenje obrnilo na glavo. Vsak zase napišita v telefon sporočilo drug za drugega in sicer naj gre za seznam fantazij, ki jih želita drug z drugim doživeti. 3, 2, 1 … pošlji. Branje prejetega sporočila zna biti precej zanimivo. Kaj šele dejanja …

Seks v divjini

Poiščita prostor v naravi kjer kilometre naokrog ni žive duše. Postavita šotor in se predajta strastem brez brzdanja pri glasnosti in idejah. Hodita naokoli gola, seksajta povsod kjer vama paše, Uporabita štor, morda ravno prav ukrivljeno drevo ali pa skalo, ki služi kot kuhinjski pult. Pazita se seveda klopov in kakšnega naključnega pohodnika. Lahko pa se vama tudi pridruži ;).

DELI
Prejšnji članekKaj je Cameltoe ali kamelji prst?!
Naslednji članekZ orgazmom proti tremi
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.