Zunaj je bilo vse polno belega dreka, ki ga nekateri tako zelo obožujejo in mraz je grizel do kosti. Jaz pa sem bolj ljubiteljica višjih temperatur in vročih dogodkov.

Zato sem se raje predala v strokovne roke svojemu sosedu, študentu Lanu, ki poleg študija na daljavo, obvlada še marsikaj drugega. Dolgočasila sva se pri meni in praznila steklenico osladnega likerja (za začetek decembra se pač spodobi), ter ob klepetanju premetavala karte. Kar tako v tri dni “kdo ima večjo” ali “vojna” smo rekli včasih.

Potem pa sva nekako zavila v druge vode, pustila njegov faks in bivšo bejbo ob strani, ter se lotila seksa. V tem sem zelo dobra. V pogovoru o seksu namreč. In ker besedičenje o spolnosti in alkohol precej vplivata na človekovo razsodnost in prihodnja dejanja, sva seveda zavila v še precej bolj temačne ulice.

“Upaš slači poker?” se je zarežal.

Seveda sem že slišala za to igro s kartami, kot tudi za verzijo pri kateri je dobro biti oblečen kot čebula (v več slojih, ne tako smrdeče). Ampak kaj dlje od črnega petra in vojne jaz še nisem prišla na tem področju.

“Žal, ljubček”, sem zavzdihnila. “Nimam pojma kako se igra poker.”

eroticne zgodbe slaci poker

Malo mi je bilo žal, da ne poznam pravil te igre, saj sem bila v tistem trenutku že precej “ogreta” za slačenje. Pogovori z Lanom so me na neki točki vedno znova vzburili, saj se nisva ravno branila vročih tematik. Pa še osladkan alkohol ti tako lepo na počasi razveže jezik. Njegove oči so postajale zlobne, nasmešek pokvarjen.

“Pa saj te lahko hitro naučim,” je rekel in skomignil z rameni.

“Ampak kolikor vem, sem premalo oblečena,” sem se pošalila.

“Dovolj bo za par iger hehe!”

Oblečena sem bila v zgolj v pajkice, majico in jopo s kapuco. No ja, če ne štejem spodnjic, ki nič ne skrijejo, modrca pa doma nikoli ne nosim.

Da ne dolgovezim na dolgo in široko, … seveda se kaj dosti nisem naučila, razen tega, da je imel navadno on vedno boljšo kombinacijo kot jaz. Ko mi je nekajkrat zapored uspelo sestaviti zmagovalne barve, sem se opogumila in rekla, da sem pripravljena. Po pravici povedano, sem si prav želela izgubiti, da mu s svojim striptizom malce zamajem čeljust.

Kaj hitro sem sedela za mizo v majici in spodnjicah, ob tem pa sem morala pajkice potegnit dol na čimbolj zapeljiv način. Ko je moj par premagal s trisi, si je zaželel, da to naredim na kavču in na vseh štirih. Dečko je prehiteval božična obdarovanja, ampak sem se ga usmilila. Ritko sem naperila proti njemu in med noge vtaknila glavo, ter opazovala njegove izbuljene oči.

Prijela sem za rob pajkic, potem pa jih čiiiisto počasi pričela vleči preko napetih ritnic. Potem sem se v spodnjicah in majici vrnila za mizo, da bi premešala in razdelila karte. S pogledom je ostal prikovan na nabreklih bradavičkah, ki sta silili skozi belo majico.

“Te zebe?” je bil uvideven in namignil na bradavičke.

“Oh ne ljubček,” sem se nasmehnila. “Samo razganja me.”

Kotički ustnic so se mu raztegnili po celotnem obrazu, a le za hip. Ko je videl svoje karte mi je navrgel nekaj v stilu “pejt si roke umit”. To igro sem zmagala in končno sem videla nekaj več gole kože. K sreči je že prišel v majici in kmalu ostal brez nje. Lušten dečko, rad telovadi.

Vedela sem kaj me čaka ob naslednjem porazu. Ali majica, ali hlačke. Ampak, ali raje sedeti za mizo brez spodnjic ali zgoraj brez? No ja, odločila sem se za slednje, saj sem mu želela v popolnosti pokvariti koncentracijo. Seveda mi je uspelo in je poželjivo gledal v moje joške namesto v karte. Tudi sočnih komentarjev ni manjkalo.

“Imaš trdega?” sem vprašala in pokukala preko mize.

Privzdignil se je s stola in mi pokazal svojo raketo, ki se je želela iztrgati iz objema spodnjic.

“Hmm, tole morava pa čimprej rešit, da ne bo kaj narobe.”

Zarežala sva se in natočila sem nama novo rundo. Prazna steklenica.

Jeba! S parom trojk sem bila povsem nekonkurenčna in njegov nasmešek, ko je na mizo odložil dva fanta, je povedal vse. Na sebi sem imela samo še spodnjice. Spet me je hotel gledati na kavču, v enaki pozi.

“Naredi to počasi, z užitkom,” je podajal navodila. “Da v miru spijem do konca ob pogledu na tvojo čedno ritko.”

V resnici sem komaj čakala na ta trenutek, saj me je že tako gonilo od potrebe, da sem si med igro občasno pobožala muco. Med prelaganjem kart sem mu pod mizo z nogo šarila po mednožju in skrbela, da njegov stolp v nobenem trenutku ni popustil. Res je imel konkretno mrcino, zato sem v glavi že nekaj časa vrtela različne porno-variante in čakala slabe karte.

“Lahko pa izkoristiš Jokerja,” je nenadoma predlagal.

“Kaj pa je Joker?” sem vprašala.

“Lahko namesto slačenja hlačk prideš malo na mojo stran in parkrat potegneš tamalega.”

Ob tem se je naredil tako neumnega, da bi se težko bolj.

“Hmmm, za Jokerja še nisem slišala, lahko pa še malo obdržim hlačke na sebi ja, sicer bo konec igre.” Sem ga vidno presenetila.

Šla sem okoli mize, se ves čas smehljala in oblizovala ustnice. Potem sem mu šla z nohti po obrazu, vratu, golih prsih in navzdol do pasu. Pokleknila sem k njemu, malce božala izboklino v hlačah, nato pa previdno umaknila spodnjice z Mikijem Miško. Nato sem dala “Mikija” v usta in ga nekajkrat strastno posesala skozi vroče ustnice.

Naslonil se je nazaj, mišice na nogah in trebuhu so se mu napele in slišala sem zgolj še navdušujoč stok, ki se mu je iztrgal iz grla.

“Dovolj,” sem rekla potem, ko je mokro cmoknilo in se je Miki znašel na svobodi.

Znova sem sedla nazaj za mizo in dobre volje opazovala rdečico na njegovem obrazu. Upala sem, na zmago v naslednji igri, a se ni izšlo. Bil je še malce omamljen od moje prejšnje “kazni”, zato se nisem spravila na kavč, ampak sem šla spet nazaj k njemu. Čisto pred očmi sem mu uprizorila seksi ples ob super ritmu, ki je takrat odzvanjal iz radia, ter zapeljivo slačila svoje spodnjice. Ko sem povsem gola stala pred njim, sem ga prijela za roke in mu dlani položila na svoje plešoče boke.

Zagledal se je v mojo vzburjeno češpljico, ki je komaj čakala, da se ji kaj zgodi. Karkoli! Da jo iznenada poliže, zarine vanjo svoj prst, posesa ščegija, ki je kričal od potrebe, … kaaarkoli!

Roke so mu spolzele nazaj na mojo ritko in prsti so se počasi ugnezdili med ljubka hlebčka. Kurac mu je stal kot nor in najraje bi se dobesedno vrgla nanj. A tisti trenutki so bili tako, … uhhh, … tako seksi, zapeljivi, vzburjajoči, da sem naju sklenila oba mučiti še malce dlje. Potem sem ga prijela za glavo in ga nežno potegnila k sebi na trebuh. Njegove vroče ustnice so žgale vzburjeno kožo, nato pa so se pričele spuščati v loku navzdol.

Ko je bil že povsem blizu, je iztegnil jezik in s konico dosegel povsem spodnjo točko, nato pa nežno zaril vame in počasi potegnil navzgor. Razpiral je vlažne in vzburjene sramne ustnice, ki so polne krvi postale super občutljive. Kar treslo me je od potrebe in, ko je sklenil še enkrat ponoviti vajo, sem njegov obraz dobesedno pritisnila ob svojo žgočo muco. Prekril jo je z jezikom in objel z usti, potem pa mi je počasi začelo jemati kolena.

Za hip je umaknil usta, me pogledal navzgor in vprašal: “Kdo je na vrsti?”

“Jebeš poker!” sem odrezala in se vrgla na mizo, da so stvari poletele naokrog.

Sedla sem na rob, svoje dolge noge pa mu zavihtela preko ramen. Kar s stolom vred se je približal in nadaljeval kjer je začel. Zares je bil spreten s svojim jezikom in usti. Pa ne le v besedi, pač pa tudi v dejanjih. Tiste orgazme bi privoščila prav vsaki ženski. Še posebej tistim, ki jamrajo, da jih sploh ne poznajo. Punce, sprostiti se je treba in dovoliti da ti pride.

Nato je tudi sam vstal in mi znova pokazal nabrekel kurac, ki je zdaj utripal povsem blizu razbeljene pičkice.

“Prav imaš,” je rekel. “Jebeš poker!”

Moje noge so bile zdaj visoko v zraku, še vedno preko njegovih ramen medtem ko je z roko vodil svojega tiča naravnost v objem vroče in neskončno potrebne češpljice. Z veseljem ga je objela in sprejela globoko vase. Tako globoko, da sem čutila njegova jajca udariti pod mojo rit. Mmmmm, … kako dobro sem se počutila takrat. Spomnim se le še, da sem se prijela za joški, ki mi ju je od njegovega silnega natepavanja, želelo vreči v obraz.

“Tako se fuka mali jaaaa!” sem se drla. “Daj me, daj me, pofukaj me dobro!!!”

Kaj dosti več se niti ne spomnim. Le to, da me je nekje vmes znova močno streslo. Tokrat še bolj kot pred tem od njegovega jezika. Zdelo se mi je, da se razlivam po tisti mizi, obkrožena z asi kralji in drugimi kartami, ki so nemo spremljale najino novo igro. Tokrat bolj pošteno. Igro, v kateri bova zmagala oba.

DELI
Prejšnji članekPridruži se mi na Instagramu!
Naslednji članekNajboljši corona test - smeh je pol zdravja!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.