Neki dan me je kolega v spletnem klepetu vprašal kaj je zame dober seks. Sprva dokaj splošno vprašanje se je izkazalo za precej več kot to.

Takoj sem se vprašala, kaj sploh je to dober in kaj slab seks? Želela sem se postaviti v več položajev, se spomniti različnih izkušenj in priklicati v spomin takšne in drugačne občutke. Ali je dober seks, če se kot živali vržemo eden na drugega, potem pa telovadimo do onemoglosti?

erotika in erotični oglasi

Hmm, nikakor ne (čeprav včasih paše tudi to, ampak na hitro). Kvaliteta je bolj pomembna od kvantitete, četudi nas spontanost včasih tudi pripravi do kaj takega.

Ampak, če že nekaj časa živimo in spimo skupaj s svojim partnerjem, se po navadi spontanost izgubi. Je potem to slab seks? 🤔 Tudi ne, vsakdanji seks je lahko tudi nekaj lepega, ker nam tudi kaže, da lahko partnerju zaupamo in da smo ljubljeni.

Odnos do spolnosti

Na koncu je pomembno samo to, kakšen odnos imamo do partnerja in do naše spolnosti. Pomembno je tudi, da ohranimo humor pri seksu, ker drugače bo seks čez čas postal neprivlačen.

Pari, ki bi radi ostali divji v postelji, morajo biti razigrani, si drzniti kaj česar si še nikoli niso.

Mimogrede, občasni premori med seksom tudi niso katastrofa. Dobro je vedeti, da seks ni cilj, ki bi ga pod vsakim pogojem morali doseči.

Včasih lahko naredimo tudi kako pavzo, ker se seks, kot vemo, začne že veliko prej, kot pa v spalnici. Tudi moški nočejo vedno biti težki tipi.

Nikakor pa ne izgubite želje po eksperimentiranju in ostanite radovedni! In ne pozabite, kvaliteta je boljša kot kvantiteta!

DELI
Prejšnji članekNOVO: Promocijska povezava na profilu
Naslednji članekVeš kdo ali kaj je Findom?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.