Večina se nas je že večkrat srečala z izrazom MILF in menimo, da vemo kaj pomeni. Pa res?

Naključno vprašani uporabnik spleta in žgečkljivih vsebin bo dejal, da so milfe starejše ženske, ki so dobro videti in so potrebne. A ozadje te kratice je vseeno nekoliko drugačno.

Kaj za vraga sploh pomeni MILF?

V svetu pornografije je kategorija MILF dodobra uveljavljena in tudi med tistimi bolj obiskanimi. A poglejmo kaj točno to poimenovanje pomeni. V osnovi iskalci pod MILF pričakujejo nekoliko starejše ženske (tam po 30-em), a pojdimo še nekoliko dlje. MILF je okrajšava za Mother I‘d Like to Fuck (mama s katero bi rad seksal). Torej vse jasno. Ženska, ki že ima svoje otroke s predpostavljeno tezo, da ni rodila pri 20-ih.

eroticne zgodbe potrebne milfe

Mame rabijo seks in ne veze

Med različnimi mnenji pri moških prevladuje mnenje, da so MILF-e tako zanimive zato, ker so že ustvarile družino, so nekoliko starejše in enostavno rade seksajo. Sploh mlade fante vzburja misel na seks s starejšo in izkušeno žensko. Ta pač obvlada vse tisto kar mlajše ne in izvaja, denimo oralni seks na način kot kot si ga lahko le želiš.

Starejše ženske so velikokrat morda že izven resne zveze v kateri so ostale nepotešene. Zdaj jih zanima zgolj eno. Divjanje med rjuhami in sladki orgazmi. Tako si to pač predstavljajo nekateri 😉. No, pa tudi ni vedno daleč od resnice.

Milfe so vezane

Tudi to je eden od vzgibov, ki moškemu spusti slino iz ust. Ženska, ki ima družino, moža,  hodi v službo in išče samo seks. Par uric na teden za potešitev, brez kakršnihkoli obveznosti. Sliši se super in velikokrat tako tudi je!

DELI
Prejšnji članekNoč ima svojo moč
Naslednji članekTetovirane seksi punce!
Hej, sem Eva! 28-letnica odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.