Vroči dnevi so odlični za vsa tista seksi mini krila, oblekice in vroče hlačke a žal tudi za savno v avtu. Potem pa še vroč tip …

Občasno sem se iz službe vozila sodelavcem, ki je stanoval blizu mene. Dva meseca je bil komaj v podjetju in že od prvega dne mi je bil všeč. Ker pa sem si že zdavnaj dejala, da se v službi ne zapletem več z nikomer, sva se žal samo nedolžno spogledovala. Za mano je namreč precej slaba izkušnja z bivšim, ki pa je medtem na srečo šel delat drugam.

Tudi s šefi se ne zapletam in na žalost je bilo namenjeno, da bo moj novi sodelavec čez nekaj časa verjetno tudi moj šef. Ohhh kako seksi ane, da bi se žgala s šefom ali direktorjem podjetja, ki ima v svoji luksuzni pisarni skrit kotiček za vroče dejavnosti. Seveda, dokler ne pride do pizdarije in in vse leti po zraku. Denimo, da za aferico izve njegova žena tako kot je bilo to v primeru bivšega.

seks v avtomobilu

Tisti petek sva šla najprej na pijačo. Bilo je neznosno vroče in verjamem, da mu ob mojem mini krilu ni postalo nič bolj hladno niti, ko sva v senci srkala hladno pijačo. On vrček ledeno mrzlega piva, jaz tako opevani in zaželeni gin tonic. Tudi zgoraj sem bila bolj skromno oblečena kar pa je bilo itak v moji navadi skozi celo leto. Rada sem pokazala s kakšnimi joški me je obdarila mati narava.

Poleti, ko sem na plaži se vedno sončim zgoraj brez in izza neprosojnih sončnih očal z užitkom opazujem tipčke, ki jih od daleč ližejo. Tokrat pa jih je občudoval moj seksi sodelavec, ki mi je z vsako pijačko postajal le še bolj všeč. Rekla sem si tudi, da s prepovedanimi tipi ne bom pila alkohola. Napaka! To namreč, da sem ga pila z njim.

Avto je pustil v senci, da se ohladi medtem, ko sva midva hladila in na drugi strani kurila drug drugega. V nekem trenutku sem se zavedela, da si grizljam ustnico in strmim v njegovo precej polno mednožje. Moj bog kako lepega tiča je moral imeti, sem si mislila. Le kdo bi rekel, da ga bom imela tisti dan še čast spoznati. Ko sva po četrti pijači vendarle krenila na pot sem opazila kako mu prste vleče k moji nogi. Gola koža se je naježila pa ne zaradi klimatske naprave. Čutila sem tisto poželenje in ga bila deležna tudi sama.

erotika in erotični oglasi

Ko je ustavil pod mojim blokom se je obrnil k meni pri tem pa dlan položil na moje koleno. Nisem bila prepričana, da roko sploh čutim saj je po meni gomazel roj mravljincev. Njegov obraz je bil tik pred mojim in preden bi lahko karkoli rekla, je padel prvi poljub, prsti pa so se nevarno bližali mojemu mednožju. Sploh ne, da mi ne bi pasalo, le sredi belega dne na parkirišču s sodelavcem s katerim ne smem imeti nič …

Seveda sva končala v moji garsonjeri. Njegove žene pač ne smeva razburiti. Mešalo se mi je od vse tiste pohote, govorila sem različne neumnosti in uživala v njegovi živalski naravi, da je sam slekel mene in sebe, me zgrabil, dvignil v naročje in prislonil ob prijetno hladna vrata. Mokra sem bila že odkar sva sedla v tisti lokal. Pa ne zaradi vročine ampak od potrebe po tistem korenjaku, ki mu je tako lepo napolnil hlače.

In končno sem ga videla. Res je bil lep. Nabrekel, žilast in čudovito oblikovan. Pojedla bi ga, a ni bilo časa. Preveč sem bila potrebna in on je bil preveč divji za kakšen faf. Čutila sem kako s potnim hrbtom polzim navzdol po vratih vse dokler se z mednožjem nisem srečala z njim. Kot bi meril ves čas je bil ravno tam kjer je bilo treba, da sem se z velikim užitkom nasadila nanj in se spustila vse do konca. Posesala sva si jezika in ustnice, se izgubila v strasten poljub, moje dolge noge so se oklenile njegovega hrbta in sledil je zanimiv ples po hodniku.

Od vrat do stene, pa na drugo stran, nenadoma sem imela pod zadnjico omarico s ključi in vazo, nato nekoliko višjo za čevlje, nazadnje pa sem pristala na kuhinjski mizi. Na poti do tja mi je vsaj enkrat prišlo a ga nikakor nisem imela dovolj. Vzpodbujala sem ga naj ne preneha, naj me nosi naokoli, da mu razkažem svoje stanovanje. Ljubezensko gnezdo sem mu rekla. Ko sem sedela na kuhinjskem pultu sem natočila kozarec mrzle vode, ki sva si ga razdelila.

Potem je spet sledil fuk, ki se je preselil v kopalnico. Tam mu je prišlo po mojem obrazu, ki je od spodaj zrl vanj in tik za tem, ko je njegov debel kurac zapustil moja požrešna usta. Ni me motilo, da me oblivajo salve vrele sperme saj je bila voda blizu. Spirala je z mene njegov orgazem in naju prijetno hladila. Med prhanjem sva si vzela čas. Milila drug drugega, raziskovala najini telesi, se poljubljala in tuhtala vsak zase kaj bova počela potem.

DELI
Prejšnji članekZ iskanjem seksa preko spleta ni nič narobe
Naslednji članekSo svingerji res zdolgočaseni v svoji zvezi?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.