V tujini donatorji sperme celo nekaj zaslužijo medtem, ko je pri nas doniranje prostovoljno. In kaj je navedlo Tomaža, da je to storil kar trikrat?

Pred časom sem nadomeščala kolegico na kliniki za oplojevanje in imela precej zanimivo izkušnjo. Moja naloga je bila sprejeti gospode donatorje, ustrezno katalogizirati, jih usmeriti, ponuditi nekaj porno materiala in po končanju donacije prijazno odpraviti domov.

Enkrat so prihajali moški preverjat živahnost svojih semenčic in ugotavljati ali so oni krivci za ženin raven trebuh, drugič pa naključni tipi, ki so želeli ali pomagati ali pa od blizu spoznati ozadje donacij. Morda so jih mikale ideje in zgodbice o seksi sestrah, ki so bolj hostese in so pripravljene celo pomagati pri “ročnem” opravilu.

Ne vem kaj je gnalo Tomaža, postavnega temnolasca, da je prišel prvič, vsekakor pa vem zakaj se je potem še dvakrat vrnil. Tomaž je bil že na prvi pogled všečen in izzivalen tipček v tridesetih letih. Atletske postave in že po hoji je bilo videti, da tudi zelo samozavesten. Ob prvem obisku je prišel nazaj iz “sobice” in tarnal, da se ne more vzburiti. Svetovala sem mu revije in morda ogled vročega posnetka, ki je bil vedno pripravljen. Odgovoril je, da je poizkusil prav vse ampak ga dejansko nič ne vzburi.

Ker sva se že prej nekoliko nagajivo gledala in sem sama precej navihanih idej, sem ga vprašala kako naj mu potem pomagam. Seveda niti za hip ni čakal z odgovorom.

“Morda bi mi pomagalo že, če bi bila zraven.”

Verjeli ali ne, šla sem z njim in sedla nasproti njega. Gledati tipa med samozadovoljevanjem je zame nekaj izjemno vzburljivega. Še raje enako počnem nasproti njega a tokrat je bila situacija nekoliko drugačna. Opazila sem, da se revije niti dotaknil ni. Še vedno so bile zložene kot pred njegovim prihodom. Prekrižala sem noge in dovolila, da mi je rob krila nekoliko potegnilo navzgor. Obliznila sem si ustnice, odpela en gumb na bluzi in se izzivalno pobožala po stegnu. Bila sem presenečena kako samozavestno je odpel hlače in si pričel masirati korenjaka. Gledala sem naravnost vanj in opazovala kako počasi nabreka. Kmalu je bila njegova roka povsem polna in videti je bilo, da mu bo uspelo.

Sicer sem verjela, da bi mu tudi brez mene a bil je tako drzen, da me je uspešno odpeljal svojo pot. Če bi rekla, da me situacija ni vzburila, bi se zlagala. Z roko sem si segla pod krilo in se pričela božati še sama. To ga je vidno vzburilo še nekoliko bolj. Ko sem ga vprašala ali še ne misli zaključiti je odvrnil, da žal ne gre tako hitro. Da pa bi bilo hitreje, če bi se ga morda lotila jaz.

Že tako sem popolnoma zabredla in bilo bi skrajno nenavadno, če ne bi do konca. Presedla sem se k njemu, mu iz roke vzela stoječega tiča, ter pričela loviti svoj ritem. Želel se me je dotikati a mu nisem pustila.

“Prišla sem ti pomagat v dobrobit žensk, ki ne morejo zanositi, dovolj bo.”

Gledala sem ga v oči in počasi prestavila v višjo prestavo. Odgovarjala sem na njegova provokativna vprašanja o tem kakšen seks imam rada, ali imam fanta in ali sem že poizkusila analno. Moji odgovori so ga vsekakor še dodatno vzburili in rezultat tega je bil, da je pričel precej drugače dihati kot prej. Prijelo me je, da bi mu sedla v naročje in se pohvalila, da sem spodaj brez. Komajda sem se zadržala in ostala na mestu. Potem sem še hitreje obrnila zapestje, z drugo roko prijela za lonček in ga podstavila pod vrh korenjaka, ki je kmalu pričel streljati salve bele tekočine. Čudila sem se količini, ki je pristala v lončku in ga spraševala ali je vedno tako radodaren.

Bil je precej osupel nad rezultatom in mojo drznostjo, zato me ni čudilo, da se je pričel vračati nazaj. Kasneje nisva več polnila lončka in sva šla nekajkrat celo skupaj ven. A o tem kdaj drugič 😉

DELI
Prejšnji članekNika Zorjan na zasluženem oddihu | Instagram
Naslednji članekSindrom bele halje
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.