Urgenca.com je dokaz, da Slovenke in Slovenci znamo uporabiti domišljijo in se po vroče trenutke odpraviti tudi na najbolj “žgoč” portal v Sloveniji!

V naši družbi je iz leta v leto bolj vroče, in ko človek že pomisli, da višje ne gre…

139.000 članov vročega portala Urgenca je podatek, ki osupne! Po BREZPLAČNI registraciji je vsakomur tudi hitro jasno zakaj. Na tisoče vročih oglasov in fotografij uporabnic in uporabnikov te potegnejo v svet pohote, fantazij in poželenja. 65.482 naloženih vročih fotk je nekaj kar ne smeš zamuditi!

NOV/a med nami in iščeš sex? Preizkusi BREZPLAČNO Urgenca.com!

🤩😋🔥

Že član? IZKORISTI izjemni 60% popust na vse dodatne storitve!

Vroči klepeti in vroči zmenki

Za vse tiste, ki jih ves čas ščemi, jih v sanjah preganjajo različne erotične fantazije, ki bi jih nadvse radi doživeli tudi v živo je tu URGENCA. Tukaj nihče ne klepeta o receptih, politiki ali vremenu. Slovenke in Slovenci se družimo na Urgenci zgolj zaradi seksa, erotike in vročice, ki jo je treba občasno pogasiti.

Ali pa obratno. Spet drugič je treba zanetiti iskro, da se razplamti ogenj erotike in pogoltne vse pred seboj. Da vse napisano drži dokazuje neverjetno število poslanih sporočil med uporabniki na tem najbolj vročem portalu pri nas.

Kakšne ženske in moške iščemo?

V letu 2022 je bila najbolj iskana in največkrat ogledana visoko izobražena, svetlolasa milfa, ki obožuje erotične pogovore. Njena “super moč” so kot kaže prelepe, dolge noge in ljubezen do vročega perila, ki je na njej zares videti božansko.

Med fanti je prednjačil odprt 40-letnik brez tabujev, ki je izrazil veliko željo po trojčku. Njegovi aduti so izklesano telo in prodorne oči od katerih pa pripadnicam nežnejšega spola pogled kaj hitro pade na njegovega korenjaka.

Preveri več v spodnji infografiki

DELI
Prejšnji članekIgrajva se zdravnike
Naslednji članekStrastna fafačica
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.